Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Csak DOHÁNYOS kismamák/anyukák...

Csak DOHÁNYOS kismamák/anyukák válaszaira lennék kíváncsi! Szülés után hogy tudtatok, illetve mikor kimenni rágyújtani? Hogy kezeltek emiatt benneteket? Milyen sűrűn járhattatok ki, illetve ha veletek volt egy szobában a baba, hogyan oldottátok meg?

Figyelt kérdés
Mindenki tisztában van vele, hogy ez ártalmas. DE! Aki nem tudta letenni és elég erősen dohányzott szüléskor is, azokhoz szól a kérdés, nem pedig az ellenzőkhöz. Nem vitát szeretnék kiváltani ezzel a kérdéssel, csupán a tapasztalatokra vagyok kíváncsi.
2010. máj. 12. 12:45
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/179 anonim ***** válasza:
58%
Az én barátnőm anyukája dohányzott a terhessége alatt, és asztmás lett a barátnőm,, de annyira , hogy sokszor kis híja van annak, hogy megfulladjon, gyógyszer ellenére is. Gratulálok, sok sikert a gyerekedhez, jó anya leszel biztos...!!!
2010. máj. 13. 14:46
 32/179 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó, látom te is sokat hiányoztál a magyar órák olvasás-szövegértés részéről. Én nem azt kérdeztem, hogy mi baja lehet a babámnak. Ha nem tudsz a kérdésre válaszolni, akkor lapozz nyugodtan tovább, hátha más kevésbé bonyolult kérdést sikerül majd megértened :)
2010. máj. 13. 17:50
 33/179 anonim ***** válasza:
61%
Elnézést előre is, mert én is nem dohányzó kismama vagyok! Bármennyire le fogtok pontozni, aki dohányzik a terhesség alatt az maximálisan felelőtlen, és ne mentegessük már őket olyanokkal, hogy született már így is elég egészséges gyerek... lehet, hogy így van, de aki gyereket akar, az adja meg neki a lehető legnagyobb esélyt arra, hogy egészséges legyen! És ehhez egyik legfontosabb lépés a dohányzásról való lemondás. Az én szememben ezek a nők nem valók anyának. Még egyszer elnézést, hogy a kérdésre nem tudok válaszolni érdemben.
2010. máj. 19. 18:24
 34/179 anonim ***** válasza:
89%

Szia

Én nem dohányzom, de leírom hogy volt mikor én szültem (Orosháza).

Dohányozni csak az udvaron lehetett. Sok anyuka már a szülést követően (már amikor kijött a szülőszobáról, zuhanyzás) ment rágyújtani. Senki nem szólt semmit. Az volt a lényeg, hogy vizitkor és szoptatáskor a helyükön legyenek.

Volt bent császáros anyuka is, aki dohányzott. Természetesen amíg katéter, csövek bent voltak nem tudtak lemenni az udvarra.

Amíg saját maguktól nem tudtak lemenni, addig nem volt dohányzás.

volt olyan aki megpróbált fent az osztályon dohányozni (WC, zuhanyzó), na azok kaptak szidást. De nem a dohányzásért, hanem a házirend be nem tartásáért.

Tehát: Mindenképp kérdezz rá a kijelölt dohányzóhelyre és akkor nem lesz probléma.

2010. máj. 19. 18:27
 35/179 anonim ***** válasza:
38%
Undoritó!!Csak a maga érdekét nézi!!De ha beteg lesz a gyereke nem tudom kinek a lelkiismeretével számol el.Legalább birnád addig ki mig a kórházba vagytok!!Olyan bagossan megfogni azt a tiszta babácskát.
2010. máj. 19. 18:33
 36/179 anonim ***** válasza:
27%
Lehet lányok roma!!Azok ilyen buták!
2010. máj. 19. 18:35
 37/179 A kérdező kommentje:

Kedves 18.24, 18.33 nektek sem megy a tovább lapozás. Senkit nem kértem rá, hogy felettem ítélkezzem amiért 10 évnyi dohányzás után nem tudtam letenni. Valószínűleg akaratgyenge vagyok, de ez már az én bajom, nem a tiétek. A kérdéshez pedig az ég világon semmi közötök nem volt.

18.35: képzeld, nem vagyok roma :)

Semmi összefüggés nincsen a dohányzás és a származás között, de te minden bizonnyal annyira alul iskolázott illetve értelmi fogyatékos lehetsz, hogy erről fogalmad nem volt.

2010. máj. 19. 18:45
 38/179 A kérdező kommentje:
Kedves 18.27 neked köszönöm a hasznos választ. További szép napot
2010. máj. 19. 18:46
 39/179 anonim ***** válasza:
28%
Vagy Te értelmi fogyi!!Én 17évig dohányoztam és le tudtam tenni Te IQ light!!!:-))8 általánosod meg van?Te önző p...a!!
2010. máj. 19. 18:52
 40/179 anonim ***** válasza:
31%

Kedves Kérdező!

Én azt tanácsolom, hogy a sértő hozzászólásokkal ne foglalkozz most, mert csak felidegesíted magad vele és ez nem tesz jót sem neked, sem a babádnak!

5. voltam.

2010. máj. 19. 18:56
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!