Csak DOHÁNYOS kismamák/anyukák válaszaira lennék kíváncsi! Szülés után hogy tudtatok, illetve mikor kimenni rágyújtani? Hogy kezeltek emiatt benneteket? Milyen sűrűn járhattatok ki, illetve ha veletek volt egy szobában a baba, hogyan oldottátok meg?
Szia
Én nem dohányzom, de leírom hogy volt mikor én szültem (Orosháza).
Dohányozni csak az udvaron lehetett. Sok anyuka már a szülést követően (már amikor kijött a szülőszobáról, zuhanyzás) ment rágyújtani. Senki nem szólt semmit. Az volt a lényeg, hogy vizitkor és szoptatáskor a helyükön legyenek.
Volt bent császáros anyuka is, aki dohányzott. Természetesen amíg katéter, csövek bent voltak nem tudtak lemenni az udvarra.
Amíg saját maguktól nem tudtak lemenni, addig nem volt dohányzás.
volt olyan aki megpróbált fent az osztályon dohányozni (WC, zuhanyzó), na azok kaptak szidást. De nem a dohányzásért, hanem a házirend be nem tartásáért.
Tehát: Mindenképp kérdezz rá a kijelölt dohányzóhelyre és akkor nem lesz probléma.
Kedves 18.24, 18.33 nektek sem megy a tovább lapozás. Senkit nem kértem rá, hogy felettem ítélkezzem amiért 10 évnyi dohányzás után nem tudtam letenni. Valószínűleg akaratgyenge vagyok, de ez már az én bajom, nem a tiétek. A kérdéshez pedig az ég világon semmi közötök nem volt.
18.35: képzeld, nem vagyok roma :)
Semmi összefüggés nincsen a dohányzás és a származás között, de te minden bizonnyal annyira alul iskolázott illetve értelmi fogyatékos lehetsz, hogy erről fogalmad nem volt.
Kedves Kérdező!
Én azt tanácsolom, hogy a sértő hozzászólásokkal ne foglalkozz most, mert csak felidegesíted magad vele és ez nem tesz jót sem neked, sem a babádnak!
5. voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!