Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Csak DOHÁNYOS kismamák/anyukák...

Csak DOHÁNYOS kismamák/anyukák válaszaira lennék kíváncsi! Szülés után hogy tudtatok, illetve mikor kimenni rágyújtani? Hogy kezeltek emiatt benneteket? Milyen sűrűn járhattatok ki, illetve ha veletek volt egy szobában a baba, hogyan oldottátok meg?

Figyelt kérdés
Mindenki tisztában van vele, hogy ez ártalmas. DE! Aki nem tudta letenni és elég erősen dohányzott szüléskor is, azokhoz szól a kérdés, nem pedig az ellenzőkhöz. Nem vitát szeretnék kiváltani ezzel a kérdéssel, csupán a tapasztalatokra vagyok kíváncsi.
2010. máj. 12. 12:45
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/179 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó. Szerintem te vagy a szánalmas, és mellé még értetlen is. Direkt olyanokat kértem, akik jártasak a témában, ergo nem ítélik el a többit. Úgy gondolom, ez mindenkinek a maga dolga. A többi válaszolónak nagyon köszönöm nem dohányzó létükre az értelmes választ.
2010. máj. 12. 15:14
 12/179 anonim ***** válasza:
62%
Én dohányos voltam, de leszoktam mielőtt babát vállaltunk.Nem fogok belemerülni abba, hogy mi a véleményem az ilyenkor cigizőkről.És felesleges is.Igaza volt annak, aki azt írta, hogy szánalmas az egész!Szóval az gáz, ha valaki megszül, és az az első gondolata, hogy kimenjen bagózni.Ez minősíti az ilyen anyukákat.Akik nyilván szoptatni sem akarnak.Mert az anyatejen átmegy ám a füst, a nikotin, a kátrány, a szén-monoxid és más "tápláló" dolgok. Vagy nem számít? Végülis ha valaki végig cigizte a terhesség 9 hónapját, akkor már mindegy is? Szegény baba már hozzászokott!És újszülöttként máris függ valamitől.Na nem baj! Majd az anyatej megadja az anyagot!Ehhez csak GRATULÁLNI TUDOK!!!Eü-i dolgozó kismama
2010. máj. 12. 16:34
 13/179 anonim ***** válasza:
30%

15:07-es, Te vagy szánalmas!

Nem azért a 2 forintért,de mi közöd van ehhez a kérdéshez?

Maradnál meg inkább magadnak-mert nem tudsz a kérdésre válaszolni,mint ahogy MI,ÉRTELMES EMBEREK tettük!! :)

13:44-es voltam.

2010. máj. 12. 17:54
 14/179 anonim ***** válasza:
22%

16:34-es

Mosst látom,hogy Te sem vagy értelmes ember! Közöd az ügyhöz?! Pont annyi,mint nekem a Te kölyködhöz!! Ha nem tudsz választ adni a kérdésre,inkább Te is maradj meg magadnak!!:)

2010. máj. 12. 17:57
 15/179 anonim ***** válasza:
63%
17:57-es IQ- harcosnak: Hagyjuk, hogy ki az értelmes, jó?Nekem Eü-i főiskolai diplomám van, neked meg nagy pofád.Ennyi.Mellesleg olyan gyerekekkel foglalkozom nap mint nap, akiknek az anyjuk végigbagózta a terhességet. Látom őket betegen, és baromi nagy "élmény".De nem is érdekel, hogy mit csinál a kérdező.Fáj az igazság, mi?Azért írtok ilyeneket, ahelyett, hogy magatokba szállnátok.Nekem nincs kölyköm, neked lehet hogy van.Nekem gyerekem lesz.Szó nélkül hagytam volna a kis beszólásod, ennyi örömöd már legyen, de ez a kölyköd szó kiverte a biztosítékot.Menj a p**ba a sötét agyaddal együtt!
2010. máj. 12. 18:03
 16/179 anonim ***** válasza:
29%
Ja! A most szót egy S-sel írjuk..
2010. máj. 12. 18:07
 17/179 A kérdező kommentje:
Azt hiszem, aki nem tud egy kérdést értelmezni, azzal igencsak nagy baj van.Már pedig némelyőtöknek nem sikerült. kedves 16.34 legyél büszke nyugodtan az eü-s diplomádra. Azt ugyan nem tudom, ilyen stílussal illetve megnyílvánulásokkal hol szerezhetted :) Senki nem kérte a véleményedet, jobb lett volna, ha tovább lapozol.
2010. máj. 12. 18:49
 18/179 anonim ***** válasza:
24%

Ja,hogy diplomás vagy?? Bocsánat, hát így mindjárt más!!

Akkor azért vagy ilyen tudálékos!

Ja,nem dohányzom,nem tudom,honnan vetted?

Nagyon unatkozhatsz,ha a kölyök szóra felkaptad a fejed:)- kaki lehet Neked!

Egyébként,csak hogy tudd,nem csak a dohányzás miatt betegednek meg a gyerekek, és nagyon sok gyermek egészséges,még akkor is,ha dohányzik a szülő.

Neked,diploma? Mégis honnan?

Amúgy,hó,hogy elismered,hogy a másiknak,Veled ellentétben van IQ-ja!!

:DDD

2010. máj. 12. 22:03
 19/179 anonim ***** válasza:
55%
Igaza van a 16:34-esnek! És miért kell lepontozni azt, aki ellene van a gyerek melletti dohányzásnak??? Nézzetek már magatokba! Ősbunkók!!
2010. máj. 13. 11:47
 20/179 A kérdező kommentje:
Nem tudom ki pontozta le, de jól tette. Ilyen idióta vitákra és szitkozódó anyukák válaszaira senki nem volt kíváncsi, a kérdés sem nekik szólt. Ennek ellenére más NEM DOHÁNYZÓ kismama is tudott segítőkész, előítéletektől mentes válaszokat adni. Ha valakire nem vonatkozik egy kérdés, akkor legyen szives és ne válaszooljon, ha pedig megteszi akkor tegye azt normálisan a kérdésre válaszolván, nem pedig egyéni vélemény alapján.
2010. máj. 13. 12:05
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!