Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Csak DOHÁNYOS kismamák/anyukák...

Csak DOHÁNYOS kismamák/anyukák válaszaira lennék kíváncsi! Szülés után hogy tudtatok, illetve mikor kimenni rágyújtani? Hogy kezeltek emiatt benneteket? Milyen sűrűn járhattatok ki, illetve ha veletek volt egy szobában a baba, hogyan oldottátok meg?

Figyelt kérdés
Mindenki tisztában van vele, hogy ez ártalmas. DE! Aki nem tudta letenni és elég erősen dohányzott szüléskor is, azokhoz szól a kérdés, nem pedig az ellenzőkhöz. Nem vitát szeretnék kiváltani ezzel a kérdéssel, csupán a tapasztalatokra vagyok kíváncsi.
2010. máj. 12. 12:45
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/179 anonim ***** válasza:
66%
Jaj fejezzétek már be ezt az álszent mocskolódást.Ő így árt a babájának ti meg lehet hogy úgy hogy zabáljátok a sós ételt meg magatokra kaptok vagy 20 kilót ti mivel vagytok különbek?Miért kell állandóan ezt csinálni a másikkal nem értitek hogy nem benneteket kérdezett.Biztos hogy a ti családotokban is van akinek a körmére lehetne nézni foglalkozzatok inkább a saját problémátokkal.És mielőtt én is közellenség lennék akinek át kell harapni a torkát közlöm én sosem cigiztem és van gyerekem.
2010. máj. 19. 18:56
 42/179 anonim ***** válasza:
64%
18.35 te nagyon sötét vagy,és ez a megfogalmazás"lehet lányok roma"Ez nem semmi,és még te osztod az észt.
2010. máj. 19. 18:58
 43/179 anonim ***** válasza:
46%
anyukám dohányzott velem és tökéletesen egészséges vagyok,mi több, rendkívül erős az immunrendszerem 5évente is egyszer fázom meg. tudom h nem a kérdésre válaszoltam de sztem nem ezen múlik.24L
2010. máj. 19. 19:10
 44/179 anonim ***** válasza:
80%

Kedves Kérdező!

Annyit tanácsolnék Neked, hogy ne szoptass, mivel az anyatejbe sokkal jobban átmegy a nikotin, mint mikor a babát még védi a méhlepény.

Szerintem így a picidnek kevésbé ártasz!

Már vannak nagyon jó tápszerek!

A szitkozódó, rosszindulatú megjegyzésekkel pedig ne foglalkozz!

Senki nem tudhatja mikor, milyen helyzetbe kerül, könnyű más "bajában" okosnak lenni!

További szép babavárást!

2010. máj. 19. 19:12
 45/179 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen azoknak, akik érdemi választ tudtak adni. Igyekszem nem foglalkozni azokkal, akik elítélnek emiatt, de nem igazán sikerül. Szerintem mindenkinek meg van a maga sara, attól hogy nem tesz fel róla kérdést, vagy nem mutatja. Egyébként elárulom az egyik kérdezőnek, diplomás dohányos vagyok ;) Ugyanis felénk ezt a kettőt sem kötik össze :)
2010. máj. 19. 19:27
 46/179 A kérdező kommentje:

Kedves Utolsó!

Nem sok, de némi időm van még a szülésig, küzködöm a letétellel, remélem sikerül, hogy nyugodtan tudjam majd szoptatni a kisfiam.

2010. máj. 19. 19:30
 47/179 anonim ***** válasza:
32%
Küzködjél is, mert maga a feltevés is undorító, hogy az újszülött gyermeked mellett is a rohadt bagón jár az eszed fúj!
2010. máj. 19. 19:33
 48/179 A kérdező kommentje:
Elképzelhető, hogy ez undorító, de az is lehet, hogy neked voltak már 1000x gusztustalanabb kérdéseid is. Kinézem :)
2010. máj. 19. 19:46
 49/179 anonim ***** válasza:
85%
Szerintem lesz nagyobb gondod is annál,minthogy mikor menj ki cigizni.:)Én is dohányoztam,de ahogy megtudtam hogy babó lesz,le is tettem,most 16 hónapos a kismanó, és azóta sem hiányzik a cigi!Sztem,aki babát vár,tényleg nem szabadna cigizni,hiszen nem értem,hogy nem lehet tekintettel arra a kis jövevényre.Főleg,ha pl.kint cigizik,a baba meg mozog a hasában.Én sem értettem soha,miért nem lehet ilyenkor megállni.Egy ismim dohányzott végig,mire szülés előtt kiderült,hogy nem működik a picinek az egyik veséje,nem mondom hogy attól volt,de mi van ha mégis.És ugyanúgy szívta tovább,megszült,nem tudott szoptatni sem,ő volt a legjobban megijedve,hogy beteg a baba.....,és ha komolyabbra fordult volna,ki tudja biztosra mondani,hogy nem e ő tehet róla azzal,hogy naponta egy doboz cigit szív el.....Annál pedig nincs rosszabb,ha a gyereked beteg...
2010. máj. 19. 19:51
 50/179 anonim ***** válasza:
67%
Szia! En is sajna vegig dohanyoztam. A korhazban szules utan en masfel napig nem gyujtottam ra, eszembe sem jutott, mert el voltam omolva a gyonyortol, meg az erzes, meg a faradsagtol. Utana is csak napi 2-3 szalat szivtam a korhazban. En monjuk kulfoldon szultem, a baba velem volt a nap 24 orajaban, egyszer sem vittek el. De ha lesz veled valaki a szobaban, akkor le tudsz majd ugrani cigizni, en is igy oldottam meg. Amugy meg csak vizit alkalmaval keresnek, amugy nem nez senki hogy te most hol vagy. Szolni meg nem szol senki a korhazban, mert ugy vannak vele hogy ez a te ugyed amit csinalsz.
2010. máj. 19. 20:07
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!