Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Csak DOHÁNYOS kismamák/anyukák...

Csak DOHÁNYOS kismamák/anyukák válaszaira lennék kíváncsi! Szülés után hogy tudtatok, illetve mikor kimenni rágyújtani? Hogy kezeltek emiatt benneteket? Milyen sűrűn járhattatok ki, illetve ha veletek volt egy szobában a baba, hogyan oldottátok meg?

Figyelt kérdés
Mindenki tisztában van vele, hogy ez ártalmas. DE! Aki nem tudta letenni és elég erősen dohányzott szüléskor is, azokhoz szól a kérdés, nem pedig az ellenzőkhöz. Nem vitát szeretnék kiváltani ezzel a kérdéssel, csupán a tapasztalatokra vagyok kíváncsi.
2010. máj. 12. 12:45
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯
 91/179 anonim ***** válasza:
12%

Te utolsó, ne dirigálj!

Nem akarok veszekedni, csak a kérdésre választ kapni, aztán többet be se lépek ide.

2010. máj. 21. 09:21
 92/179 anonim ***** válasza:
38%
Én nem dirigálok! Te nyomatékosítva akarod a választ.
2010. máj. 21. 09:33
 93/179 A kérdező kommentje:
Válaszolok, de veled ellentétben nem ülök folyton itt. Igen képzeld el tudja, hogy dohányzom. És nem NEM örül neki. De mivel mind a ketten felnőttek vagyunk, így nem tiltunk a másiknak semmit. De ehhez megint semmi közöd nem volt, illetve a kérdésemnek sem volt ehhez semmi köze sem. :)
2010. máj. 21. 09:36
 94/179 A kérdező kommentje:
Ja és aki a lepontozást mondta. Én egy darab választ sem pontozok sem fel, sem le. Azt sem amelyik normális és hasznos és azt sem amelyik bunkó.
2010. máj. 21. 09:38
 95/179 anonim ***** válasza:
30%

Ne támadj folyton! Normálisan is lehet válaszolni.

Attól függetlenül, hogy ez egy anonim oldal.

Gondolom, a férjedet is ugyanígy szoktad leugatni,mint a válaszaidban teszed.

Senkinek semmi köze semmihez...akkor miért jársz védőnőhöz? Nőgyógyászhoz? Vérvételre stb.

Nekik sincs semmi közük semmihez?

Sajnálom azt a picit a hasadban.

2010. máj. 21. 11:34
 96/179 anonim ***** válasza:
71%
nyugodtan kérdezd meg a nővéreket h merre lehet, vagy esetleg ha lesz a szobatársaid közül akkor meg társulhatsz hozzá. Én így csináltam. Sőt volt h esténként a nővérekkel együtt mentem.
2010. máj. 21. 12:48
 97/179 anonim ***** válasza:
27%

Ki a reménytelen eset,és kit sajnálsz a gyerekeddel együtt?!

Nekem ne mondja senki,hogy csak a nikotin,kátrány... miatt lesz beteg/súlyos beteg, egy gyerek! Több minden közre játszik!! -Diploma ide vagy oda,nem hülye itt senki!

Ha nem tetszik a válaszom,a hangnem,hát...erre nem tudok mit írni. De ne mondja azt senki,hogy nincs igazam!

"a belváros,a szmog olyan tényező,amin nem lehet változtatni" (vagy valami hasonló) Ehhez annyit fűznék,hogy nyugodtan el lehet költözni,mert ahogy senki nincs arra kötelezve,hogy dohányozzon,úgy a szmogot sem köteles szívni senki! -lényegtelen,hogy terhes,vagy nem.

És végezetül ami eddig még nem volt részemről (egy sértés): szerintem te vagy az,akinek nincs jobb dolga,és ez a legnagyobb gondja,hogy itt ossza azt,amit nem tud:) Minden tiszteletem azoké,akik téged képesek elviselni!:))

"IQ harcos" voltam. :))

2010. máj. 21. 19:39
 98/179 anonim ***** válasza:
5%
Utolsónak: A ki a reménytelen esetes hozzászólást nem is én írtam, de nem érdekes.( Ha megnézted volna a százalékokat, tudnád) Én soha nem keverném bele az ilyen értelmetlen hülye vitákba akárkinek is a gyerekét.Felőlem írkálhatsz, akármit, ez volt az utolsó, hogy reagáltam rá.Te biztos olyan kismama vagy, aki táppénzen van otthon, és unatkozik.És az ilyenekben éli ki magát.Nekem van jobb dolgom, úgyhogy nyugodtan szitkozódjál, sértegess.Engem nem érdekel!!!Amúgy sincs semmi értelme ennek.
2010. máj. 22. 07:28
 99/179 anonim ***** válasza:
20%
Hát persze hogy nincs semmi értelme,ne alázzátok már magatokat.
2010. máj. 22. 08:28
 100/179 A kérdező kommentje:

11.34: Én miért válaszoljak normálisan, hogyha a komment hangneme, illetve a benne lévő kérdés sem normális?! Érdekes lenne. A kérdés ismét mondom nem arra irányult, hogy mennyire káros illetve sem a cigaretta. Többször írtam, ezzel mindenki tisztában van, az is aki szívja akármilyen hihetetlen. Egyébként nem, a páromat és mást sem szoktam leteremteni. Ezzel a témával kapcsolatban sem. De ne hasonlítsuk már a családot az idegenekkel..

Egyébként tudom, hogy nálunk az épólet előtt lehet dohányozni, ott van kijelölt hely. Az értelmeseknek nagyon köszönöm a választ :)

2010. máj. 22. 11:38
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!