Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Csak DOHÁNYOS kismamák/anyukák...

Csak DOHÁNYOS kismamák/anyukák válaszaira lennék kíváncsi! Szülés után hogy tudtatok, illetve mikor kimenni rágyújtani? Hogy kezeltek emiatt benneteket? Milyen sűrűn járhattatok ki, illetve ha veletek volt egy szobában a baba, hogyan oldottátok meg?

Figyelt kérdés
Mindenki tisztában van vele, hogy ez ártalmas. DE! Aki nem tudta letenni és elég erősen dohányzott szüléskor is, azokhoz szól a kérdés, nem pedig az ellenzőkhöz. Nem vitát szeretnék kiváltani ezzel a kérdéssel, csupán a tapasztalatokra vagyok kíváncsi.
2010. máj. 12. 12:45
 141/179 anonim ***** válasza:
100%
Ez a te döntésed a saját döntésem pedig leírtam én nem tudom megváltoztatni a tiédet és te sem az enyémet.És pont ezért fölösleges ezen vitázni.
2010. máj. 28. 13:19
 142/179 anonim ***** válasza:
26%
Én nem vitázok, hanem a véleményemet fejtem ki, elvégre ez az oldal azért jött létre.
2010. máj. 28. 15:06
 143/179 anonim ***** válasza:
62%

"a véleményemet fejtem ki,elvégre ez az oldal azért jött létre"

OSTOBA vagy,ha ezt komolyan el is hiszed! -Ugye,csak magad próbálod ezzel a szöveggel etetni?

Ez az oldal nem azért jött létre,hogy lehurrogjuk egymást,hanem,hogy amit anonimként merünk csak megkérdezni,azt megtehessük annélkül,hogy bárki is kinevetne,vagy lehurogna! Szerintem már a Kérdezővel együtt negyedjére hívjuk fel rá a figyelmet! OLVASD EL,HOGY MI VAN A HONLAP TETEJÉN!!!!

"gyakorikérdések.hu

amit máshol nem mertél...itt megkérdezheted!"!

Továbbá: a Kérdező kiegészítette egy kis szöveggel,Olvasd el!!! Ez áll ott: Mindenki tisztában van vele,hogy ez ártalmas. DE! Aki nem tudta letenni és elég erősen dohányzott szülésekor is,azokhoz szól a kérdés,nem pedig az ellenzőkhöz. Nem vitát szeretnék kiváltani ezzel a kérdéssel,csupán a tapasztalatokra vagyok kíváncsi.

Némaértő olvasásból aktív 1-es voltál,mi? Erre nem kell válaszolni-mert hát,tény,hogy nem tudod értelmezni a dolgokat! Vagy csupán figyelmetlen vagy?

Örülök,hogy egyre többen vagyunk,akik nem fogadják el,hogy a Kérdezőt macerálják!

2010. máj. 28. 15:31
 144/179 anonim ***** válasza:
79%

Úúú látom valaki még bekapcsolódott :) Én már rég nem írtam.

Bocsi, de nekem a beszólogatóst kell védenem, vele értek egyet. Ugyanúgy leírhatja a véleményét, ahogyan a kérdező leírhatta, hogy dohányzik. Remélhetőleg ezidő alatt már gyakorolt egy kis önkritikát és tükörbe nézett. Ha még valaki elkezdi védeni és ártalmatlanná nyilvánítani a terhesség alatti dohányzást, kimásolom a jegyzetemből a képeket és magát a jegyzetet. Nem túl szép látvány...

2010. máj. 28. 15:34
 145/179 anonim ***** válasza:
78%

Hát,tudod,az első között voltam,aki nem dohányzóként Értelmes VÁLASZT adott!:)Húúú!!! Micsoda dolog!

Amúgy az,hogy a kérdező a tudtunkra adta,hogy dohányzik,a kérdés része,és nem jog! Buta vagy!!!!!

Ha nem akarjátok tiszteletben tartani a kérdezőt,akkor legalább az oldal kélszítőit tiszteljétek már meg azzal,hogy arra használjátok ezt az oldalt,amire kitalálták! Segítsetek,kérdezzetek,vagy tűnés!!!!!!

2010. máj. 28. 16:01
 146/179 anonim ***** válasza:
32%
Ja és szerinted a kérdés nem jog? Ami a kérdés része az nem jog?? :DDDD Ne röhögtess már. A túlzott védelmet is lehet értelmesen tenni. Én is értelmesen válaszoltam neki végig, ő volt az, aki minősíthetetlen hangnemben leszólta a nem dohányzókat, mintha ő cselekedne jól és azt hiszi ez így van rendjén. Ezek után szerintem nyugodtan be lehet neki szólni. Ha rendesen válaszolt volna akkor azt mondanám jogos, amit most írogatsz, de ebben az esetben már rohadtul nem az.
2010. máj. 28. 17:23
 147/179 anonim ***** válasza:
37%

Nem győzöm írni,hogy a NEM DOHÁNYZÓK TÁBORÁT erőssítem! És már 1x írtam azt is,hogy :akinek nem inge...

Nekem nem ingem,szóval Ti vagytióok a buták,hogy magatokra veszitek azt,ami Nem Nektek szólt,hanem azoknak a nem dohányzóknak,akik csak szekálni tudták! Borzalmas,hogy ennyire buták vagytok! Miért, unalomból?

Én nem azt mondom,hogy a kérdés nem jog,én azt mondom,hogy AZ,HOGY A TUDTUNKRA ADTA,HOGY DOHÁNYZIK,NEM JOG,HANEM A KÉRDÉS RÉSZE!!Így nincs jogotok piszkálni!-pláne,hogy nem azoknak a nem dohányzóknak szánta amit Te is magadra vettél,hanem azoknak,akik nem doányoznak,és nem a kérdésére írtak választ,hanem kritizálták.Azt hiszem,így már "jogos,amit most itt írogatok" :D

Amúgy,ha olyan "rohadtul nem érdekel" akkor miért vetted magadra,amit a kérdező írt,és miért vagy most is kiakadva? :DD

2010. máj. 28. 17:32
 148/179 anonim ***** válasza:
21%
Azért mert kollektíven írt a nem dohányzókról, nem csak azokról, akik válaszoltak neki. Baromi rosszul esik, amikor olyan dolog alapján ítélkezik, amit egyáltalán nem teszek, és gyanítom sokan mások sem tesznek. Nem én tehetek róla, hogy őt lehurrogták (megjegyzem teljesen jogosan) és tényleg nem csak azoknak szólt be, akik őt kritizálták. Ezek után nyugodtan megmondhatja neki bárki a véleményét.
2010. máj. 28. 17:37
 149/179 anonim ***** válasza:
69%

Mint azt már írtam: Ha már a Kérdezőt nem tartjátok tiszteletben,akkor legalább az oldal szerkesztőit tiszteljétek már meg azzal,hogy arra használátok az oldalt,amire kitalálták,és nem magatok kiélésére! Szégyen és gyalázat!!

KÉRDEZZETEK,SEGÍTSETEK,vagy TŰNÉS!-Na,ez igazán jogos volt tőlem!! :D

2010. máj. 28. 18:16
 150/179 anonim ***** válasza:
35%
Mégis hogyan lehetne segíteni? Esze ágában sincs leszokni a dohányzásról, marja a nem dohányzókat. Ilyenen nem lehet segíteni, még a szakemberek sem tudnak vele mit kezdeni.
2010. máj. 28. 18:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!