Csak DOHÁNYOS kismamák/anyukák válaszaira lennék kíváncsi! Szülés után hogy tudtatok, illetve mikor kimenni rágyújtani? Hogy kezeltek emiatt benneteket? Milyen sűrűn járhattatok ki, illetve ha veletek volt egy szobában a baba, hogyan oldottátok meg?
"a véleményemet fejtem ki,elvégre ez az oldal azért jött létre"
OSTOBA vagy,ha ezt komolyan el is hiszed! -Ugye,csak magad próbálod ezzel a szöveggel etetni?
Ez az oldal nem azért jött létre,hogy lehurrogjuk egymást,hanem,hogy amit anonimként merünk csak megkérdezni,azt megtehessük annélkül,hogy bárki is kinevetne,vagy lehurogna! Szerintem már a Kérdezővel együtt negyedjére hívjuk fel rá a figyelmet! OLVASD EL,HOGY MI VAN A HONLAP TETEJÉN!!!!
"gyakorikérdések.hu
amit máshol nem mertél...itt megkérdezheted!"!
Továbbá: a Kérdező kiegészítette egy kis szöveggel,Olvasd el!!! Ez áll ott: Mindenki tisztában van vele,hogy ez ártalmas. DE! Aki nem tudta letenni és elég erősen dohányzott szülésekor is,azokhoz szól a kérdés,nem pedig az ellenzőkhöz. Nem vitát szeretnék kiváltani ezzel a kérdéssel,csupán a tapasztalatokra vagyok kíváncsi.
Némaértő olvasásból aktív 1-es voltál,mi? Erre nem kell válaszolni-mert hát,tény,hogy nem tudod értelmezni a dolgokat! Vagy csupán figyelmetlen vagy?
Örülök,hogy egyre többen vagyunk,akik nem fogadják el,hogy a Kérdezőt macerálják!
Úúú látom valaki még bekapcsolódott :) Én már rég nem írtam.
Bocsi, de nekem a beszólogatóst kell védenem, vele értek egyet. Ugyanúgy leírhatja a véleményét, ahogyan a kérdező leírhatta, hogy dohányzik. Remélhetőleg ezidő alatt már gyakorolt egy kis önkritikát és tükörbe nézett. Ha még valaki elkezdi védeni és ártalmatlanná nyilvánítani a terhesség alatti dohányzást, kimásolom a jegyzetemből a képeket és magát a jegyzetet. Nem túl szép látvány...
Hát,tudod,az első között voltam,aki nem dohányzóként Értelmes VÁLASZT adott!:)Húúú!!! Micsoda dolog!
Amúgy az,hogy a kérdező a tudtunkra adta,hogy dohányzik,a kérdés része,és nem jog! Buta vagy!!!!!
Ha nem akarjátok tiszteletben tartani a kérdezőt,akkor legalább az oldal kélszítőit tiszteljétek már meg azzal,hogy arra használjátok ezt az oldalt,amire kitalálták! Segítsetek,kérdezzetek,vagy tűnés!!!!!!
Nem győzöm írni,hogy a NEM DOHÁNYZÓK TÁBORÁT erőssítem! És már 1x írtam azt is,hogy :akinek nem inge...
Nekem nem ingem,szóval Ti vagytióok a buták,hogy magatokra veszitek azt,ami Nem Nektek szólt,hanem azoknak a nem dohányzóknak,akik csak szekálni tudták! Borzalmas,hogy ennyire buták vagytok! Miért, unalomból?
Én nem azt mondom,hogy a kérdés nem jog,én azt mondom,hogy AZ,HOGY A TUDTUNKRA ADTA,HOGY DOHÁNYZIK,NEM JOG,HANEM A KÉRDÉS RÉSZE!!Így nincs jogotok piszkálni!-pláne,hogy nem azoknak a nem dohányzóknak szánta amit Te is magadra vettél,hanem azoknak,akik nem doányoznak,és nem a kérdésére írtak választ,hanem kritizálták.Azt hiszem,így már "jogos,amit most itt írogatok" :D
Amúgy,ha olyan "rohadtul nem érdekel" akkor miért vetted magadra,amit a kérdező írt,és miért vagy most is kiakadva? :DD
Mint azt már írtam: Ha már a Kérdezőt nem tartjátok tiszteletben,akkor legalább az oldal szerkesztőit tiszteljétek már meg azzal,hogy arra használátok az oldalt,amire kitalálták,és nem magatok kiélésére! Szégyen és gyalázat!!
KÉRDEZZETEK,SEGÍTSETEK,vagy TŰNÉS!-Na,ez igazán jogos volt tőlem!! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!