Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Csak DOHÁNYOS kismamák/anyukák...

Csak DOHÁNYOS kismamák/anyukák válaszaira lennék kíváncsi! Szülés után hogy tudtatok, illetve mikor kimenni rágyújtani? Hogy kezeltek emiatt benneteket? Milyen sűrűn járhattatok ki, illetve ha veletek volt egy szobában a baba, hogyan oldottátok meg?

Figyelt kérdés
Mindenki tisztában van vele, hogy ez ártalmas. DE! Aki nem tudta letenni és elég erősen dohányzott szüléskor is, azokhoz szól a kérdés, nem pedig az ellenzőkhöz. Nem vitát szeretnék kiváltani ezzel a kérdéssel, csupán a tapasztalatokra vagyok kíváncsi.
2010. máj. 12. 12:45
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯
 81/179 anonim ***** válasza:
75%
Javítok: "provokatív" és "dohányzó" akart lenni:)
2010. máj. 20. 18:58
 82/179 anonim ***** válasza:
60%

IDÉZEM A KÉRDÉS FELTEVŐJÉT:

"De pont azért emelten ki nagy betűvel, hogy kinek szól a kérdés, mert nem arra voltam kíváncsi hogy *szegény gyerek, milyen anyja lesz.. stb. Ez az ÉN teljes magánügyem."

Magánügyed???? A férjed/párod/hapsid akitől fogant a gyereked, mit szól mindehhez? Ő adja a kezedbe a meggyújtott cigit????????

2010. máj. 20. 20:25
 83/179 anonim ***** válasza:
58%
Az nem magánügy ha egy másik életet megnyomorítasz!
2010. máj. 20. 20:41
 84/179 A kérdező kommentje:
Én ezzel, te pedig lehet, hogy mással nyomorítod meg a gyereked életét. Ez megint az én dolgom és nem a tiéd. Lehet, hogy arrogáns vagyok, illetve lekezelő. Úgy gondolom csak azzal, aki ezt is érdemli.
2010. máj. 20. 21:53
 85/179 anonim ***** válasza:
66%

Nem lennél így leoltva (jogosan), ha a korházban teszed fel a kérdésed!! Mondjuk a professzortól, vagy bármelyik nőgyógyász útba irányított volna a dohányzó részhez!

Nem irigylem a szobatársaid! Büdi leszel a cigitől és a babád is, ezt fogja érezni sajnos! Szánalmas!

Nincs lehetetlen csak tehetetlen ember!

Üdv. Egy kismama, aki azonnal letette a cigarettát a + tesztelésnél! (napi 1-1.5 dobozzal szívtam!)

Neked szándékodban sem állt letenni, különben már nem

dohányoznál!

2010. máj. 20. 22:03
 86/179 anonim ***** válasza:
64%
18:39-esnek: Örülök, hogy ismét itt vagy!Nyilván nincs jobb dolgod, mint itt osztani az észt, és vitát szítani.Azt hiszem, én normális hangnemben írtam, azzal kezdtem, hogy ne haragudj kérdező.Te pedig ismételten sértegetsz.Ez legyen a legnagyobb örömöd!Senki én nem vagyok, és nem tudom, hogy jössz te ahhoz, hogy ilyeneket írkálj így , ismeretlenül.Gáz vagy! Egyébként én vagyok az eü-s kismama.Nem dicsekszem ezzel egyáltalán, de laikus sem vagyok.Megküzdöttem azért amim van, és veled ellentétben, nekem van fogalmam az egészségügyről, mert az a munkám, benne élek.Szóval nem csak a szám jár, hanem van is benne valami, tudod?Ne hasonlítsuk már a dohányzást össze a belvárosi levegővel, a fertőtlenítő szerekkel,a légfrissítővel,jó?Ezek a mindennapi élet részei, és nem lehet elkerülni.Nevetséges!Felőlem, nyugodtan vigasztalják magukat ezzel a bagós terhes nők.Na, nem baj, úgyis sok itt a szmog alapon.Ez az undorító.Mert az egyik az élet része, és nem lehet befolyásolni, a bagó pedig az ő HÜLYESÉGE,SZÁNALMAS ÖNZŐ függősége, amiről igenis tehet.De engem nem is érdekel már ez az egész.Tényleg mindenki azt csinál amit akar.Én nyugodtan alszom, mert leszoktam, amikor terveztük.A legjobbat akartam a kisbabámnak, és ennyi kellett.Még áldozatnak se nevezném, mert nem is hiányzott.Aki ennyit nem tud megtenni a gyerekéért, azt csak szánni tudom.De valóban nem az én dolgom! Ha meglátok egy bagós kismamát az utcán, nyilván nem szólom meg, mert semmi közöm hozzá.De vágok egy pofát.Ez a véleményem, és nem érdekel, hány % -ot vontok még le, teszek rá!!Nyugodtan nyalogassák ők a sebeiket tovább azzal, hogy jaj! a levegő is káros..nem lett semmi baja a babának...a légfrissítő is káros...másnak is egészséges lett a gyereke...Egészségükre!
2010. máj. 21. 07:12
 87/179 anonim ***** válasza:
32%
reménytelen eset vagy, sajnállak a gyerekeddel együtt...
2010. máj. 21. 07:31
 88/179 anonim ***** válasza:
21%
ja és pontozz nyugodtan, látom élsz a lehetőséggel :)
2010. máj. 21. 07:32
 89/179 anonim ***** válasza:
33%

VÁLASZOLJ!!!!

A férjed/párod/hapsid akitől fogant a gyereked, mit szól mindehhez? Ő adja a kezedbe a meggyújtott cigit??????

VÁLASZOLJ!!!!! VÁLASZOLJ!!!! VÁLASZOLJ!!!

2010. máj. 21. 08:14
 90/179 anonim ***** válasza:
61%
kedves utolsó úgy látom csak veszekedni akarsz! Kedves kérdező ne válaszolj!
2010. máj. 21. 08:19
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!