Csak DOHÁNYOS kismamák/anyukák válaszaira lennék kíváncsi! Szülés után hogy tudtatok, illetve mikor kimenni rágyújtani? Hogy kezeltek emiatt benneteket? Milyen sűrűn járhattatok ki, illetve ha veletek volt egy szobában a baba, hogyan oldottátok meg?
Az én agyam ezt nem fogja fel!!!
Ha tisztában vagy vele, hogy káros, és hogy ártasz vele a magzatodnak, AKKOR AZ ISTEN SZERELMÉRE MIÉRT SZÍVOD?
Nem tudom,hogy ki írta a "reménytelen eset,sajnállak a gyerekeddel együtt" hozzá szólást, de ha nem tünt fel,akkor azzal indítottam, majd teljesen külön írtam a többit!
Bárki írta,kíváncsi lehetek,hogy kinek írta,nem?
"Te biztos olyan kismama vagy,aki táppénzen van otthon..."
Ha tudnád,mekkorát tévedsz!... Az ostobaság bárkiről is bármit feltételezni! Akkor én most feltételezzem azt,hogy unalmadban kötsz bele az emberbe (kérdezőbe),mintha a kérdés az lenne,hogy :ki hogyan tud letorkollni,mert dohányzó kismama vagyok? Pont azért kellene NORMÁLISAN felhívnod a figylméta dohányzó kismamáknak arra,hogy ez veszett káros a magzatra nézve, mert eü-s vagy! Mind ezek mellett írhattad volna azt Pl:kérjen segítséget a leszokáshoz,
Ezt nem tartod értelmetlennek? Nem kínos ez Neked?
Igazad van,tényleg értelmetlen dolog itt vitázni,mert Te nem ismered be,hogy köze sincs a válaszodnak a kérdéshez! -ezért vettem fel a "harci gúnyát".
Ja, amúgy a fertőtlenítő szert sem muszáj használni,nem vagyunk ráutalva, mert az ecet is kiválóan fertőtlenít,sőt, ablaktisztítóként is nagyszerű! Ha jól rémlik,akkor 1:10 dl a hígítási arány!
Viszont,aki fával fűt télen,az rengeteg füstöt szív be amikor tesz a tűzre.Az is legalább annyira káros,mint a cigifüst. Mégsem monja senki, hogy :hé, ne tegyél a tűzre, mert mérgező a füst!
Ez mindenkinek szól, aki nem a kérdésre válaszolt:
Jó lenne, ha magatokba, a környezetetekben,néznétek szét, és olyanokaz szekálnátok,aki tényleg megérdemli!
Vagy a környezetetek mér nem is áll veletek szóba?
Nem tudom,hogy ki írta a "reménytelen eset,sajnállak a gyerekeddel együtt" hozzá szólást, de ha nem tünt fel,akkor azzal indítottam, majd teljesen külön írtam a többit!
Bárki írta,kíváncsi lehetek,hogy kinek írta,nem?
"Te biztos olyan kismama vagy,aki táppénzen van otthon..."
Ha tudnád,mekkorát tévedsz!... aki csak féll órára ül a gép elé,az szerinted unatkozik? :))
Ostobaság bárkiről is bármit feltételezni! Akkor én most feltételezzem azt,magadról beszéltél,hogy unalmadban kötsz bele az emberbe (kérdezőbe),mintha a kérdés az lenne,hogy :ki hogyan tud letorkollni,mert dohányzó kismama vagyok? Pont azért kellene NORMÁLISAN felhívnod a figylmét a dohányzó kismamáknak arra,hogy ez veszett káros a magzatra nézve, mert eü-s vagy! Mind ezek mellett írhattad volna azt Pl:kérjen segítséget a leszokáshoz,és bármi olyat,amit az értelmes válaszokban olvashattál! Ha így tettél volna,arra nem reagáltam volna.
Ezt nem tartod értelmetlennek? Nem kínos ez Neked?
Igazad van,tényleg értelmetlen dolog itt vitázni,mert Te nem ismered be,hogy köze sincs a válaszodnak a kérdéshez! -ezért vettem fel a "harci gúnyát".
Ja, amúgy a fertőtlenítő szert sem muszáj használni,nem vagyunk ráutalva, mert az ecet is kiválóan fertőtlenít, sőt, ablaktisztítóként is nagyszerű! Ha jól rémlik, akkor 1:10 dl a hígítási arány!
Viszont,aki fával fűt télen,az rengeteg füstöt szív be amikor tesz a tűzre.Az is legalább annyira káros,mint a cigifüst. Mégsem monja senki, hogy :hé, ne tegyél a tűzre, mert mérgező a füst! Most őszintén! Nem volt akkor igazam,amikor azt írtam,hogy a városi élet egy választás,ki lehet költözni egy tisztább levegőjű helyre?
Ez mindenkinek szól, aki nem a kérdésre válaszolt:
Jó lenne, ha magatokban, a környezetetekben néznétek szét, és olyanokaz szekálnátok,aki tényleg megérdemli!
Vagy a környezetetek már nem is áll veletek szóba?
Ki a eménytelen eset,akit sajnálni kell a gyerekével együtt????
Üdv mindenkinek: "IQ harcos"
Bocs,véletlenül lett így kettő válasz(pont mert nem unatkozom)!
:)
Még mindig ezen cirkuszoltok? Nem mindegy nektek mennyire teszi tönkre a gyereke életét?
Azt azért hozzáfűzném, hogy a világ legocsmányabb dolga kismamaként cigarettázni, mindenki elítéli, akinek van egy minimális józan ítélőképessége. Az meg hogy más máshogy nyomorítja a gyerekét nem biztos. Aki mindent megtesz azért, hogy egészséges babája legyen és mégsem sikerül, akkor ott egyértelműen nem vonható felelősségre a szülő. Amennyiben valaki szándékosan már a terhesség elejétől fogva kárt okoz a babának az igen is felelősségre vonható. Ja és attól, hogy más esetleg iszik vagy kábítószert használ a terhesség alatt (tehát más módon árt a gyerekének) nem jelenti, hogy ez mentség, vagy hogy innentől a dohányzás nem elítélendő. A keresztlányom is dohányos anyuka gyermeke, a mai napig felkel este az asztmája miatt, ami egyértelműen a dohányzás miatt van. Szerencsére ő a butaságot megúszta, de a butaság is az egyik ismertetőjegye a dohányos anyukák gyermekeinek. Lényeg a lényeg, szegény gyerek már az alapokat rosszul fogja kezdeni. Ettől függetlenül ez a te dolgod, nem kioktatás, csak hogy tudd, attól, hogy más mit csinál, te nem mentesülsz az alól, amit művelsz. Ennyi, többet nem szólok hozzá a témához, ez is sok volt.
PONTOZZ LE! PONTOZZ LE! PONZOZZ LE!
MÉG MÉG MÉG!!! :DD
Hagyd már békén ezt az asszonyt!!
"IQ harcos"
Szia!
Az 5. vagyok.
Mikor fogsz szülni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!