Csak DOHÁNYOS kismamák/anyukák válaszaira lennék kíváncsi! Szülés után hogy tudtatok, illetve mikor kimenni rágyújtani? Hogy kezeltek emiatt benneteket? Milyen sűrűn járhattatok ki, illetve ha veletek volt egy szobában a baba, hogyan oldottátok meg?
Jelenleg a "segíts" alatt nem azt értem,hogy szoktasd le a cigiről, hanem azt,hogy válaszolj arra,amit kérdezett,és kész. Mivel Te ezt már megtetted,így nem kell felháborodnod,letolni azért,ami NEM NEKED SZÓLT,meg pláne nem kell- főleg nem kell reagálnod rá. Ennyi.Szerintem,ez nem olyan nehéz!:D
Na,léptem,fürcsi idő van lassan:D
Jó éjt Mindenkinek!:D És legközelebb,amikor bekapcsolom a gépet,nem szeretnék itt már semmi olyat sem olvasni,amire óhatatlanul is muszáj reagálnom! Tiszteljük egymást!:DD
Hát, szerintem nem vagy a válaszolók anyja, hogy eltiltsd őket, felnőtt emberek vagyunk, nem tudsz sarokba állítani :)
Ha nem nekem szól fogalmazzon úgy, és akkor talán megkímélem, de mondom, ha valaki még egyszer jön azzal, hogy nem káros, akkor mutatok egy cigis placentát :)
Ki mondta,hogy nem káros? Még a kérdező is tisztában van az ártalmaival.
Szerencsére nem vagyok a válaszadók anyja!:DD
Te lehet,hogy felnőtt vagy,(mert szerintem megértettél engem,és értelmes emberekként tudunk kommunikálni,ami nagyon jó!!) De sajnos soka vannak,akik csak azt hiszik,hogy felnőtt emberek.Mert ha azok lennének, nem írtam volna annyiszor,hogy hagyják már békén a Kérdezőt, a kérdésre válaszoljanak... és mégis írogatták tovább a letoló válaszokat. Az az értelmi szint,amit itt sokan produkálnak, számomra felfoghatatlan!
Mostmár tényleg lépek! Szép álmokat!!:DD
Bár nem szoktam ezen lovagolni,mert nem szokott érdekelni,De most meg kérdezem,miért kellett lepontozni a tegnapi párbeszédünket a 74%-os válaszadóval? Unatkozott a "pontozó"?
Kedves Kérdező! Nem tudom,fel tünt e,de én speckó ugyan ezt írtam,az utolsó válaszokban,mint amit Te (hogy kiknek szóltak azok a nem túl szép,ám jogos kommentek)!
Továbbá,szerintem már senki nem vitatkozik.:)
Boldog babavárást Neked!:)
Gondolkodj el rajta!
Ezt mutathatná a magzat a bagózó kérdezőnek, ha nem bagózna.
De bagózik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!