Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Csak DOHÁNYOS kismamák/anyukák...

Csak DOHÁNYOS kismamák/anyukák válaszaira lennék kíváncsi! Szülés után hogy tudtatok, illetve mikor kimenni rágyújtani? Hogy kezeltek emiatt benneteket? Milyen sűrűn járhattatok ki, illetve ha veletek volt egy szobában a baba, hogyan oldottátok meg?

Figyelt kérdés
Mindenki tisztában van vele, hogy ez ártalmas. DE! Aki nem tudta letenni és elég erősen dohányzott szüléskor is, azokhoz szól a kérdés, nem pedig az ellenzőkhöz. Nem vitát szeretnék kiváltani ezzel a kérdéssel, csupán a tapasztalatokra vagyok kíváncsi.
2010. máj. 12. 12:45
 161/179 anonim ***** válasza:
44%

Kérdező!

Tegnap volt a dohányzás elleni világnap!

Rágyújtottál tegnap is?

[link]

2010. máj. 30. 12:47
 162/179 A kérdező kommentje:

Mivel nem olvastam menet közben a vitát, ezért utólag válaszoltam rá :)

Nem sok értelme van ennek a képnek, persze értem, hogy mit akar kihozni belőle a kedves linkelő.

2010. máj. 30. 16:36
 163/179 anonim ***** válasza:
74%

Tegnap láttam egy műsort az Ozon network csatornán!

Az orvosok, azt a kismamát, aki iszik, drogozik, cigarettázik a terhessége alatt, azt a baba szellemi bántalmazójának minősítik!!!

A kórházban pedig a kijelölt helyre, bármikor kimehetsz cigarettázni, ha már jól érzed magad!

2010. máj. 31. 10:52
 164/179 anonim ***** válasza:
44%

Ajánlom a kérdező figyelmébe a most indult topikot!!!

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__egyeb-..

2010. máj. 31. 11:41
 165/179 anonim ***** válasza:
63%

Én a János Kórházba szültem, nem tudom, te hol fogsz. Ja, és nem dohányoztam terhesen, csak nagyritkán, egyáltalán nem hiányzott a kórházba.

Nos, volt pár olyan bunkó, aki a tiltó tábla ellenére a wc-n bagózott.

A normálisabbja a szülészet előtt, ott volt a kijelölt hely.

Szerintem is kérdezz meg valakit, hogy merre lehet.

Közben a babát beleteszed a "zsúrkocsiba" és szólsz az egyik szobatársadnak, hogy mindjárt jössz, addig legyen kedves a babádra vigyázni.

(Istenem, mennyi szánalmas ember van itt, akiknek nincs jobb dolguk! Gondolom kell a feszültséglevezetés, mert letették a cigit és máshogy nem megy nekik!:))

2010. máj. 31. 12:16
 166/179 anonim ***** válasza:
68%
Inkább így vezessem le a feszültséget, mint hogy mérgezzem magam és a magzatomat!
2010. máj. 31. 12:37
 167/179 anonim ***** válasza:
62%
Hát, végülis nekem egyik sem fáj, azt csináltok, amit akartok, de ez nem változtat a lényegen...szánalmas....
2010. máj. 31. 12:55
 168/179 A kérdező kommentje:

Kedves 12.16. Köszönöm a válaszod. Én vidéken fogok szülni, gondolom ott sincsenek ezek a dolgok másként.

A többiekre már No komment, mert annyit sem érnek :)

2010. máj. 31. 14:57
 169/179 anonim ***** válasza:
63%

Kérdező! Jól teszed,Ne is törődj velük!!!

Boldog babavárást!:)

2010. máj. 31. 17:34
 170/179 anonim ***** válasza:
26%
A kérdező egy igazi lúzer... most nem fejteném ki, de szánalmas!!
2011. jan. 10. 20:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!