Csak DOHÁNYOS kismamák/anyukák válaszaira lennék kíváncsi! Szülés után hogy tudtatok, illetve mikor kimenni rágyújtani? Hogy kezeltek emiatt benneteket? Milyen sűrűn járhattatok ki, illetve ha veletek volt egy szobában a baba, hogyan oldottátok meg?
Mivel nem olvastam menet közben a vitát, ezért utólag válaszoltam rá :)
Nem sok értelme van ennek a képnek, persze értem, hogy mit akar kihozni belőle a kedves linkelő.
Tegnap láttam egy műsort az Ozon network csatornán!
Az orvosok, azt a kismamát, aki iszik, drogozik, cigarettázik a terhessége alatt, azt a baba szellemi bántalmazójának minősítik!!!
A kórházban pedig a kijelölt helyre, bármikor kimehetsz cigarettázni, ha már jól érzed magad!
Ajánlom a kérdező figyelmébe a most indult topikot!!!
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__egyeb-..
Én a János Kórházba szültem, nem tudom, te hol fogsz. Ja, és nem dohányoztam terhesen, csak nagyritkán, egyáltalán nem hiányzott a kórházba.
Nos, volt pár olyan bunkó, aki a tiltó tábla ellenére a wc-n bagózott.
A normálisabbja a szülészet előtt, ott volt a kijelölt hely.
Szerintem is kérdezz meg valakit, hogy merre lehet.
Közben a babát beleteszed a "zsúrkocsiba" és szólsz az egyik szobatársadnak, hogy mindjárt jössz, addig legyen kedves a babádra vigyázni.
(Istenem, mennyi szánalmas ember van itt, akiknek nincs jobb dolguk! Gondolom kell a feszültséglevezetés, mert letették a cigit és máshogy nem megy nekik!:))
Kedves 12.16. Köszönöm a válaszod. Én vidéken fogok szülni, gondolom ott sincsenek ezek a dolgok másként.
A többiekre már No komment, mert annyit sem érnek :)
Kérdező! Jól teszed,Ne is törődj velük!!!
Boldog babavárást!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!