Csak DOHÁNYOS kismamák/anyukák válaszaira lennék kíváncsi! Szülés után hogy tudtatok, illetve mikor kimenni rágyújtani? Hogy kezeltek emiatt benneteket? Milyen sűrűn járhattatok ki, illetve ha veletek volt egy szobában a baba, hogyan oldottátok meg?
Gondolom azota a baba mar megszuletett.
Korabban valaszoltam, nem szalltam bele a vitaba, semleges valaszt adtam.
Pusztan kivancsisagbol kerdezhetek toled kedves kerdezo, ha jarsz erre?
Minden rendben volt?
Idore szuletett a babad es normal sullyal?
A korhazban milyen volt a dohanyzasi lehetoseg, ha egyaltalan dohanyoztal ott?
Es azota?
Szoptatsz es leraktad?
Tenyleg erdekel, mert az ilyen kerdesek altalaban nagy port kavarnak, de a vegkimenetelrol szinte soha nem ir senki.
Miutan megszuletett a pici volt lelkiismeretfurdalasod a cigi miatt?
Kedves utolsó!
Köszönöm az érdeklődésed. A terhességem végig probléma mentes volt, a kisfiam nem hogy időre, időn túl jött 40+4 naposan 3620gr-mal és 57 cm-rel. Csodálatos, nagy és egészséges 10/10es apgarral normál úton.
A kórházban is dohányoztam igen, mikor lekísértem a párom betoltam a bébit a megőrzőbe és rágyújtottam. Az ég adta világon senkit sem érdekelt hogy hova és minek megyek.
Most lesz 4 hós, de csak 2 hós koráig tudtam szoptatni, mert cumizavaros lett. Igen, akkor is dohányoztam.
Lelkiismeretfurdalásom volt/van/lesz is amiért dohányoztam, de akaratgyenge vagyok ezen a téren, bevallom. Majd a következőnél megpróbálok erősebb lenni.
További szép napot! :)
Szia!
Nem tudom,hogy most is figyeled-e a válaszokat,de annyit szeretnék csak kérdezni,hogy napi hány szálat szívtál el?Gratulálok a babádhoz!
Szia!
Újra én vagyok:).Köszi a választ.=)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!