Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Csak DOHÁNYOS kismamák/anyukák...

Csak DOHÁNYOS kismamák/anyukák válaszaira lennék kíváncsi! Szülés után hogy tudtatok, illetve mikor kimenni rágyújtani? Hogy kezeltek emiatt benneteket? Milyen sűrűn járhattatok ki, illetve ha veletek volt egy szobában a baba, hogyan oldottátok meg?

Figyelt kérdés
Mindenki tisztában van vele, hogy ez ártalmas. DE! Aki nem tudta letenni és elég erősen dohányzott szüléskor is, azokhoz szól a kérdés, nem pedig az ellenzőkhöz. Nem vitát szeretnék kiváltani ezzel a kérdéssel, csupán a tapasztalatokra vagyok kíváncsi.
2010. máj. 12. 12:45
 171/179 anonim ***** válasza:

Gondolom azota a baba mar megszuletett.

Korabban valaszoltam, nem szalltam bele a vitaba, semleges valaszt adtam.

Pusztan kivancsisagbol kerdezhetek toled kedves kerdezo, ha jarsz erre?

Minden rendben volt?

Idore szuletett a babad es normal sullyal?

A korhazban milyen volt a dohanyzasi lehetoseg, ha egyaltalan dohanyoztal ott?

Es azota?

Szoptatsz es leraktad?

Tenyleg erdekel, mert az ilyen kerdesek altalaban nagy port kavarnak, de a vegkimenetelrol szinte soha nem ir senki.

Miutan megszuletett a pici volt lelkiismeretfurdalasod a cigi miatt?

2011. jan. 10. 21:07
 172/179 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó!

Köszönöm az érdeklődésed. A terhességem végig probléma mentes volt, a kisfiam nem hogy időre, időn túl jött 40+4 naposan 3620gr-mal és 57 cm-rel. Csodálatos, nagy és egészséges 10/10es apgarral normál úton.

A kórházban is dohányoztam igen, mikor lekísértem a párom betoltam a bébit a megőrzőbe és rágyújtottam. Az ég adta világon senkit sem érdekelt hogy hova és minek megyek.

Most lesz 4 hós, de csak 2 hós koráig tudtam szoptatni, mert cumizavaros lett. Igen, akkor is dohányoztam.

Lelkiismeretfurdalásom volt/van/lesz is amiért dohányoztam, de akaratgyenge vagyok ezen a téren, bevallom. Majd a következőnél megpróbálok erősebb lenni.

További szép napot! :)

2011. jan. 11. 14:45
 173/179 anonim ***** válasza:

Szia!

Nem tudom,hogy most is figyeled-e a válaszokat,de annyit szeretnék csak kérdezni,hogy napi hány szálat szívtál el?Gratulálok a babádhoz!

2011. jún. 20. 13:22
 174/179 A kérdező kommentje:
Szia! Persze olvasom, hisz attól hogy már nem lényeges számomra a kérdés, másnak még lehet az! Hogy őszinte legyek, eleinte csak napi 1-2 szálat, több nem kellett. Aztán ahogy múlt a hányinger, jött a sok gond, egyre többet. Átlagban napi fél/1 doboz, mint rendesen.
2011. jún. 20. 15:03
 175/179 anonim ***** válasza:

Szia!

Újra én vagyok:).Köszi a választ.=)

2011. jún. 26. 06:20
 176/179 anonim ***** válasza:
Jól tetted, hogy nem tetted le, mert a stressz még többet ártott volna a babának.. És nem ítéllek el, a cigi a legjobb! Én sem fogom letenni, ha terhes leszek, hisz neked is egészséges gyereked született, a környezetembe is mindenkinek
2015. dec. 31. 19:13
 177/179 anonim válasza:
0%
Nagyon jól tetted, gratulálok! Végre egy ember akire igazán büszkék lehet az ország! További boldog dohányzást kívánok neked, szívj csak amennyit tudsz.
2016. jún. 5. 06:24
 178/179 anonim ***** válasza:
60%
Legközelebb ne stresszelj,jòl tetted,hogy nem tetted le. Ha megint terhes leszel cigizz annyit amennyit szoktàl,egy doboz cigi nem àrtalmas 1 nap,inkàbb ne idegeskedj,mert az öl,ha ideges vagy azonnal gyùjts rà ès addig cigizz,amìg meg nem nyugszol. Mindig mikor kìvànod a cigit legyen az szülès utàn is gyùjts rà,az orvos nem tarthat vissza. Èn nem haragudnèk ezèrt ràd,a többi hülyèvel ne foglalkozz. Otthon meg füstölj mindenhol,ès ne fogd vissza magad cigizz sokat,ha pedig tolod a babàt,akkor sem szègyen a dohànyzàs. Ne egyed magad emiatt,nyugodj meg,szìvj el 2 cigit,ès szülj mèg egy egèszsèges szèp babàt,a màsik is full egèszsèges volt szòval... Gratulàlok a babàdhoz,jò anya leszel. A legjobbakat. A többi veszekedő birkàval meg ne törődj,ràd se hederìtenek,együtt se èreznek veled.
2017. nov. 20. 16:02
 179/179 anonim válasza:
Szia, én érdeklődnék hogy még mindig minden rendben van a "babával"?
2018. nov. 4. 20:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!