Csak DOHÁNYOS kismamák/anyukák válaszaira lennék kíváncsi! Szülés után hogy tudtatok, illetve mikor kimenni rágyújtani? Hogy kezeltek emiatt benneteket? Milyen sűrűn járhattatok ki, illetve ha veletek volt egy szobában a baba, hogyan oldottátok meg?
Ami kimaradt: sok sikert a leszokashoz, vagyis inkabb sok erot, mert az kell hozza leginkabb, remelem, hogy menni fog.
Illetve elnezest kerek a rengeteg elutesert, egy kezzel gepelek, a masikban baba, igy kicsit nehezkesebb.
hajaj..érzékeny pontjukra tapintottál a dühös kismamáknak..KB.olyan hatást váltottál ki,mint amikor valaki kiírja h.abortusz,mert csóró vagyok,és mágis szidják h te hülye,kívánom,hogy soha ne legyen gyereked..ne törődj velük,ha igazuk is van,az rajtad nem segít..
azt viszont jó ötletnek tartom,hogy baba mellett ne cigizz majd.(mehetsz pl konyhába,erkélyre) apám másik házasságából két gyerek lett,dohányzó szülőkkel,mindkettő koraszülött volt(első egy hónap kórházban..),most is folyamatosan betegek,gyengék,csontsoványak. Úgyhogy evvel tényleg vigyázz!:)
szioo
ui:lehet lepontoznii:)
Figyel én cigiztem, a nővéreket megkérdezed és ők segítenek. Vagy kimész a kórház elé. Nincs ezzel nagy gond.
(még annyit h aki azt írta h biztos roma akkor gondolkodjon mert a babácska szó náluk szokás.)
Ismét érkeztek hasznos, illetve semmirevaló válaszok, de már megszoktam. A hasznosaknak köszönöm.
Kedves utolsó. Persze, senki nem tilthatja meg, hogy az olyanok, mint te is válaszoljanak egy olyan kérdésre, mint ez. De pont azért emelten ki nagy betűvel, hogy kinek szól a kérdés, mert nem arra voltam kíváncsi hogy *szegény gyerek, milyen anyja lesz.. stb. Ez az ÉN teljes magánügyem. Az meg, hogy megemlítettem a nemdohányzók gyerekeit is, szerintem ugyanolyan megengedett, mint az, hogy ők megemlítik az enyémet.
Ne haragudj kérdező, de a stílusoddal van egy kis baj.Mi alapján várod el, hogy kedves válaszokat kapj?Minden válasz után, ami nem tetszik neked, olyat írsz, hogy "öröm" olvasni.Magyarul: egy kicsit arrogáns vagy, kötekedő, és lekezelő.Abban igazad van, hogy nem a kérdésre válaszolunk sokan, abban is, hogy nem lehet pl. a te dolgaidba beleszólni.De ez még mindig egy ilyen oldal.Nem tilthatod meg senkinek, hogy válaszoljon, és nem várhatod el, hogy tapsikoljanak attól, hogy a szülés utáni cigi a legnagyobb problémád.Fogadd el egyszerűen, hogy nem mindenki van azon a véleményen, mint te. És amilyen az adjon isten..Ha nem hurrognál le minden 2. válaszolót, talán te is normálisabb véleményeket kapnál, nem gondolod?
Bocs, hogy ennek semmi köze nem volt a kérdéshez.
Ma,16:25-ös!
Nincs itt semmi gond a kérdéssel,a feltevés módjával!Mi rajta a "povokatív"?
Nem azért kap a Kérdező olyan NEM válaszokat,amilyeneket,mert "minden 2. választ lehurrog",hanem mert a többsége tényleg semmire való,nem-válaszok, hanem inkább előítélettel teli okoskodások. Mintha bárkinek bármi köze lenne ahhoz, hogy a Kérdező egy dohányzó kismama.
"Véleményt nyílvánítani bárkinek joga van..."-megtartani,még több joga van!!!
Mindenkinek,aki nem a kérdésre válaszolt,hanem lehurrogta a Kérdezőt:
Ha az utcán egy dogányzó terhes nőt láttok, azt is piszkáljátok?
Szép fialások vagytok!!! Szálljatok inkább magatokba!
Ha feltétlen ítélkezni akartok, akkor a gyilkosokat, zsarnokokat,tolvajokat,mások életébe belerondító erkölcs-csőszöket (magatokat) ítéljétek!! UNDORÍTÓ!!!
És aki azt írta, hogy ennyi erővel az erdőbe is ki lehetne költözni, annak teljes mértékben igaza van!
Miért nem ítélitek el azokat a kismamákat is, akik városban,egész pontosan a belvárosban élnek? Ők nagyobb káros szennyezésnek vannak kitéve,mint azok a nők,akik dohányoznak! De ennyi erővel ne takarítsak,ne fertőtlenítsek... ,mert én is terhes vagyok?-Mivel a fertőtlenítőszer;sőt,a hajlakk,vagy a légfrissítő is káros anyagokat tartalmaz,melyet óhatatlanul belélegez az ember a használatuk közben!
Hú,de okosak vagytok!!
A gyerekek nem csak azért lesznek betegek,mert dohányzott az anyuka terhesség alatt,más oka is van:pia,drog,gyógyszerek. Igazatok van,ez tényleg kevésbé súlyos "bűn",mint a dohányzás!!! Szégyen gyalázat!!!
Egy nem dohányzó kismama voltam,aki az elején vitázott egy okoskodó egészségügyissel! Az "IQ harcos"néven engem jellemzett a "kedves" eü.s . És mit ne mondjak,jó jellemzés,mert az IQ. nekem mérhető,sok értetlen nem a kérdésre válaszolónak pedig ezek szerint nem . Harcos vagyok,mert nem hagyom,hogy ilyen "okos" senkik nyugodt szívvel piszkálják,jogtalanul a másikat!
Ja,és ezt az oldalt nem azért hozták létre,hogy egyes okoskodni vágyó emberkék itt villogtassák azt a tudást,ami igazából nincs, hanem azért,ami fennt is olvasható szlogen: amit nem mertél...itt megkérdezheted!- A gyengébbek kedvéért lefordítom: akinek olyan kérdése van,amit csak mint anonim mer megkérdezni,itt megteheti,akik itt vannak,azok segíthetnek. :)
A ti "segítségetekből" egyikünk sem kér! :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!