Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogy zajlik egy szülés a...

Hogy zajlik egy szülés a miskolci Semmelweis kórházban? Mit vigyek magamnak és a babának? Hogyan viselkednek az orvosok, szülésznők, csecsemősök? Hogy történik a látogatás? Szülésnél ki lehet bent és mikor kell közölni? Mindenre kíváncsi vagyok!

Figyelt kérdés

2015. márc. 31. 13:42
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯
 81/142 anonim ***** válasza:
Igen voltam, az NSt-n minden rendben volt,mondtam,hogy hétfőn kijött belőlem valami átlátszó cucc,mondta a doki,hogy "csak" a nyákdugó szerinte. Meg mondtam,hogy vasárnap volt egy pici vérpötty is,legyintett,hogy ááá valószínű csak tágulok. Na mondom de jól kezeli a 35. héten ezt a témát. Nem vizsgált meg. 27-én megyek gondozásra,majd ott mondom a dokinak,hátha legalább ő megnéz... :)
2015. ápr. 23. 19:40
 82/142 anonim ***** válasza:

Igen,valószínű h a nyákdugod ment el,ilyen kocsonyas cucc. :) nekem nem volt tágulási vérzésem még a végén sem. Hát lehet h nem sok van már hátra...:) mondjuk a nyakdugo még semmit nem jelent azzal még hetekig kihuzhatod.

(bocs az ékezetekért csak tetőről irok,anyosomeknal vagyunk)

2015. ápr. 23. 20:39
 83/142 anonim ***** válasza:
Semmi baj,én is telóról így szoktam írni. :D Hát igen,egy barátnőmnek 8 nap telt el a szülésig,a másiknak meg 3 nap. Olvastam olyat,h egy csajnak azt hiszem 6:30-kor elment a nyákdugó,7-kor a magzatvíz és 7:30-kor meg volt a gyerek. Na mondom ez gyors volt. :D Már most napközben lustább,egyedül akkor mozog ha eszem vagy iszom,eddig meg magától is vagy ha csak kicsit hozzá értem a hasamhoz. Vasárnap kezdem a 36. hetet,lehet ár jövő hétvégén meg lesz. Szép anyák napi ajándék lenne. :)
2015. ápr. 23. 21:53
 84/142 anonim ***** válasza:

Szia Emő!

Nekem is közvetlen pár órával szülés előtt ment el a nyákdugó, de vérezni nem véreztem egyáltalán, csak már mikor elment a magzatviz és feküdtem a szülőágyon.

Egy barátnőmnek 2 héttel előtte ment el a nyákdugó, szóval nem tudni. :) Anyák napjára fogja időziteni, gondolod? :) Tényleg nagy meglepi lenne. :)

Mi végre megvettük Lillának a sport babakocsit, hát mérföldekkel könnyebb vele közlekedni, végre mindenhová bejutok vele, és simán le-fel közlekedik vele a második emeletről is. :)

Most medencét akarok venni neki, ha jön a jó idő legyen hol pancsolnia, imádja a vizet. :) No meg bodykat kell venni, mert folyamatosan kinövi, de azt a Tescoban akarom megnézni - illetve a KIK-ben szoktam venni az nagyon jó minőségű.

Szandiék azóta már otthon vannak a kisherceggel. :)

2015. ápr. 24. 07:26
 85/142 anonim ***** válasza:
Szia! :) Hát lehetséges,hogy anyák napjára meglep minket. Jó kis ajándék lenne a nagyiknak is meg nekem is. :) Na,akkor lesz kis medencéje egyem meg. Igen,a sporttal könnyebb közlekedni. Mi tegnap megvettük meg a cuccokat amik még kellettek,aztán majd még nézek neki zoknikat,meg bodykat,mert kaptunk,de hát jól jön,ha van. Most a Bamaba néztem 590-ért 3 pár kis zoknit,a Brendonban meg 400 volt 1 pár. Vettünk neki ott egy kis ruhát,mert azt nem tudtuk ott hagyni,olyan cuki volt,de hát olyan drága minden,hogy tényleg inkább a Tescoba meg az Auchanba éri meg. Jó neki,hogy ő már babázik. :) Biztos nagyon cuki baba. :D
2015. ápr. 24. 21:28
 86/142 anonim ***** válasza:

Megvettük neki a medencét, nagyon cuki. Teteje is van, és kalózos. :) Az Auchanban volt leárazva, sőt még zoknikat is vettem - most csillogósat:), 3 pár 900 ft. Csak nem néztem meg, hogy az egyik zokni hófehér, hát az nem lesz túl jó mászás közben...nem győzöm mosni a zoknikat, meg a nadrágjait, iszonyú koszosak a mászástól. :) De nekem a Vanish szappan nagyon bevált, mindent kihoz.

A KIK-be akarok majd benézni, ott nagyon jó minőségűek a gyerekruhák, és sokszor akciósak. (a párom Ausztriában is be szokott nézni KIK-be, mert 1 euros akciók vannak, múltkor egy csomó polár pulcsit meg nyári cuccot hazahozott, darabját 300 ft-ért... :))

Megyek, megfőtt az ebéd, még krumplit kéne sütnöm. :)

2015. ápr. 25. 13:37
 87/142 anonim ***** válasza:
Az igen,akkor ott nincsenek ilyen horror árak mint itthon. :D Nekünk viszonylag messze van az Auchan meg a KIK is sajnos,bár lehet kinézünk majd valamikor. Hajajj,akkor lesz pancsizás bőven! :D Ma voltunk Tapin,hát nem mondom,elfáradtam....alig állok a lábamon,a szemem meg nem bírom nyitva tartani,de mondom amíg apa tesz-vesz addig gyorsan leülök:D Szerencsére nem kellett ma főzni,tegnap bográcsoztunk anyáéknál,úgy,hogy küldött kaját,így megúsztam. :D
2015. ápr. 25. 21:59
 88/142 anonim ***** válasza:

Mi egyedül maradtunk picit, a párom elment horgászni, de holnap már jön is haza, csak éjszakára ment. Én tegnap főztem, a maradékot ma ettük meg, holnap kell majd kitalálnom valamit, lehetőleg csirkéből, mert abból van sok, hagy fogyjon. :)

Olyan vacak idő van, lóg az eső lába, de muszáj vagyok kivinni majd kicsit a kisasszonyt levegőzni, végül is van esővédő a babakocsihoz. :) De a széltől legalább megszárad a ruha, amit kiraktam délelőtt.

Kiváncsi vagyok meddig vár a Pindúrod, mikor szándékozik kibújni. Itt a szomszédban is van most egy két hetes baba, mondtam is a páromnak, hogy hangját nem hallani, nagyon jó kisfiú lehet. :)

Megyek, adok enni a kis éhenkórászomnak. :)

2015. ápr. 26. 14:20
 89/142 anonim ***** válasza:

Hát majd hangos lesz később,a kisember :D Én tejfölös/tejszínes-mustáros csirkemellet szoktam csinálni tésztával vagy kukoricás rizzsel. De van,hogy rakok borsót is a csirkéhez és úgy csinálom meg. Most akarok majd sörben sült csirkét csinálni,piszkálja a fantáziámat,hogy milyen lehet. :D

Ma már 1:18-kor arra keltem,hogy fáj a hasam meg a derekam. 3,5,1 perc telt el közte,aztán az 1 perc után meg 20 perc volt a következőig. Utána vártam,hogy hátha megint fájni fog és akkor lesz valami még ma, de elaludtam olyan álmos voltam. Nem keltem fel csak valamikor 3 fele,akkor folyamatosan hullámokban fájt,nem telt el idő két fájás közt,csak tompult aztán erősödött utána megint tompult. Hányingerem is volt tőle egy kicsit. lehet már jövőhéten meg lesz ez a kis tünemény,de jó lenne ha megvárná legalább a kedd délutánt,mert el kell intézni a lakcímkártyámat és keddre kaptunk időpontot. :D

2015. ápr. 26. 14:38
 90/142 anonim ***** válasza:

Szoritok, hogy kibirja addig! :)

Most hol is tartasz pontosan hetekben?

Mi most a gyereknek akarjuk megcsináltatni a személyit - kell majd a nyaraláshoz - de oda nekünk nem kell időpont, csak megyünk és kész. :)Tök jó érzés volt szülés után, mikor folyamatosan kapta meg a csepp csaj a hivatalos papirjait, adóigazolvány, lakcimkártya, tb-kártya. Az ő nevére jött. :)

Ez a mustáros tejszines csirke nem rossz ötlet, úgyis csirkemell van itthon, valami szószos kaja kéne. :)

2015. ápr. 26. 18:54
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!