Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogy zajlik egy szülés a...

Hogy zajlik egy szülés a miskolci Semmelweis kórházban? Mit vigyek magamnak és a babának? Hogyan viselkednek az orvosok, szülésznők, csecsemősök? Hogy történik a látogatás? Szülésnél ki lehet bent és mikor kell közölni? Mindenre kíváncsi vagyok!

Figyelt kérdés

2015. márc. 31. 13:42
 111/142 anonim ***** válasza:
Nincs még kint sajnos. :S Hétfőn már mutatott összehúzódásokat az NST,aztán tegnap 3-at mutatott csak. Este rosszul voltam,megint fájt,ma is fájdogál,de csak nem akar kijönni. :S
2015. máj. 22. 14:50
 112/142 anonim ***** válasza:

Azért azért szoritok, hogy minél hamarabb kibújjon. :)

Na meg, hogy gyorsan lezavard a szülést, menni fog az hipp-hopp! :)

2015. máj. 22. 15:56
 113/142 anonim ***** válasza:
Köszi :) Remélem én is,hogy hamar meg lesz. Ittam a málnalevél teát de 3 nap után hányingerem lett,szerintem attól. Bár lehet csak a szervezetem készülődik a szülésre.
2015. máj. 22. 17:36
 114/142 anonim ***** válasza:

Majd azért szólj, ha elindul valami. Vagy ha nagyon gyorsan beindul a dolog, akkor, ha megvagytok. :)

Most beugrott egy kép, hogy közvetlen szülés után azt sem tudtam még, hogy fiú vagyok-e vagy lány, de olyan éhes voltam, hogy a páromat kértem adja ide a csokis kekszet, amit bevitte magammal, és egy egész dobozzal megettem belőle. (nyilván akkor a vérnyomásommal együtt a cukrom is leeshetett:))

2015. máj. 22. 21:38
 115/142 anonim ***** válasza:
Szólok mindenképp. :) Olyan álmos vagyok,de nem tudok aludni. Már nagyon türelmetlen az egész család...rám ma jött olyan ehetnék,hogy azt se tudtam mit egyek. :D Kíváncsi leszek hogy lesz majd a szülés után. Nem hiszem,hogy meg tudom majd mondani a nevemet. :D
2015. máj. 22. 23:09
 116/142 anonim ***** válasza:

:)

Érdekes, hogy nálam az a nagy rózsaszin köd sem volt a baba születése után, annyira fájtam, hogy örültem, hogy vége van... :) Odaraktak a mellkasomra, be volt bugyolálva, és egyfolytában azt hajtogattam, hogy nem látom az arcát a lepedőtől (amiben volt), remegett a kezem, és úgy segitettek kibogozni a csepplányt, hogy az arcocskáját is megnézhessem. :) viszont utána még nekem ugye kinlódás volt a méhlepénnyel, ami brutális volt számomra, a babát meg akkor hozták vissza másodjára tisztán, épphogy kicsit tudtam vele foglalkozni, kértem, hogy vigyék el, mert annyira fájt a lepény kinyomása, hogy féltem, hogy nem tudom rendesen megfogni szegénykémet. :(

De igy visszagondolva már nem volt olyan vészes a szülés. :) Ha nem lennék ennyi idős, simán bevállalnám még egyszer. :)

2015. máj. 23. 10:34
 117/142 anonim ***** válasza:
Nem vagy szerintem idős hozzá. Anya 36 volt amikor az öcsém született. Simán jöhetne a kis tesó. :D Már úgy várom,tegnap is fájt megint,ma is majd össze pisiltem magam olyanokat nyilallt,de csak nem jön. Nagyon fájdalmas ahogy most mozog. Megbolondult szegény. :D
2015. máj. 23. 17:19
 118/142 anonim ***** válasza:

Emő, mi újság? :)

Gondolok ám rátok a távolból is... :)

2015. máj. 28. 15:37
 119/142 anonim ***** válasza:
29-én megszületett a kisasszony! :) 28-án még elmentünk nst-re,aztán délután mentünk is vissza. :D 29--én 03:40-kor,3100 grammal,54 centivel született meg. :) Egészséges,gyönyörű kisbaba,nagyon nyugodt (még). :)
2015. jún. 2. 13:52
 120/142 anonim ***** válasza:

Ó gratulálok Nektek, jó egészséget mindkettőtöknek! :)

Sejtettem, hogy van valami, rég nem jártál erre... :)

Végül kinél szültél, és milyen volt a szülés?

Ha netalán akadna pár fölösleges perced, akkor majd számolj be pár sorban. :)

Jó babázást Nektek! :)

2015. jún. 2. 14:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!