Hogy zajlik egy szülés a miskolci Semmelweis kórházban? Mit vigyek magamnak és a babának? Hogyan viselkednek az orvosok, szülésznők, csecsemősök? Hogy történik a látogatás? Szülésnél ki lehet bent és mikor kell közölni? Mindenre kíváncsi vagyok!
Azért azért szoritok, hogy minél hamarabb kibújjon. :)
Na meg, hogy gyorsan lezavard a szülést, menni fog az hipp-hopp! :)
Majd azért szólj, ha elindul valami. Vagy ha nagyon gyorsan beindul a dolog, akkor, ha megvagytok. :)
Most beugrott egy kép, hogy közvetlen szülés után azt sem tudtam még, hogy fiú vagyok-e vagy lány, de olyan éhes voltam, hogy a páromat kértem adja ide a csokis kekszet, amit bevitte magammal, és egy egész dobozzal megettem belőle. (nyilván akkor a vérnyomásommal együtt a cukrom is leeshetett:))
:)
Érdekes, hogy nálam az a nagy rózsaszin köd sem volt a baba születése után, annyira fájtam, hogy örültem, hogy vége van... :) Odaraktak a mellkasomra, be volt bugyolálva, és egyfolytában azt hajtogattam, hogy nem látom az arcát a lepedőtől (amiben volt), remegett a kezem, és úgy segitettek kibogozni a csepplányt, hogy az arcocskáját is megnézhessem. :) viszont utána még nekem ugye kinlódás volt a méhlepénnyel, ami brutális volt számomra, a babát meg akkor hozták vissza másodjára tisztán, épphogy kicsit tudtam vele foglalkozni, kértem, hogy vigyék el, mert annyira fájt a lepény kinyomása, hogy féltem, hogy nem tudom rendesen megfogni szegénykémet. :(
De igy visszagondolva már nem volt olyan vészes a szülés. :) Ha nem lennék ennyi idős, simán bevállalnám még egyszer. :)
Emő, mi újság? :)
Gondolok ám rátok a távolból is... :)
Ó gratulálok Nektek, jó egészséget mindkettőtöknek! :)
Sejtettem, hogy van valami, rég nem jártál erre... :)
Végül kinél szültél, és milyen volt a szülés?
Ha netalán akadna pár fölösleges perced, akkor majd számolj be pár sorban. :)
Jó babázást Nektek! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!