Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogy zajlik egy szülés a...

Hogy zajlik egy szülés a miskolci Semmelweis kórházban? Mit vigyek magamnak és a babának? Hogyan viselkednek az orvosok, szülésznők, csecsemősök? Hogy történik a látogatás? Szülésnél ki lehet bent és mikor kell közölni? Mindenre kíváncsi vagyok!

Figyelt kérdés

2015. márc. 31. 13:42
 91/142 anonim ***** válasza:
Nagyon finom,rá szoktam rakni egy kis doboz tejfölt kompletten. Abba keverem a mustárt is. Meg ha úgy van,akkor egy kis tejszínt is öntök hozzá. A párom imádja. Hát igen,már várom én is az első olyan papírt amin az ő neve van. Olyan furcsa lesz,főleg,hogy 2015 a születési idő. Már az öcsémnél meg a húgomnál is fura volt a 2001 meg a 2007. :D Tegnap kezdtem a 36. hetet. :) Haha,az szép lesz majd. A képnél meg kell harcolni vele :D
2015. ápr. 27. 15:07
 92/142 anonim ***** válasza:

A párom azt mondja, hogy csináljunk valami tésztába tekert csirkét, esetleg valamilyen szószt hozzá. Meglátjuk, hogy mi lesz belőle. :)

A csepplányomnak kijött a 8. foga is. EGyem meg, szinte meg sem érzi, alszik egész éjjel, nem is nyűgös tőle, szerencsére. :)

Ma takaritottam egész nap, holnap jön egy nagy jó barátnőm látogatóba, gondoltam rendbe vágom a lakást. Hát nem sikerült mindennel végezni,amivel szerettem volna, de még holnap délelőtt befejezem. Apa addig elvan a gyerekkel. :)

2015. ápr. 27. 22:42
 93/142 anonim ***** válasza:
Na majd akkor kérem a receptet,ha megcsináltad a kajcsit. :D Helyes,hagy gyerekezze ki magát :P Nekem is kéne porszívózni meg egyebek,de ma is fájt a hasam,már egyre többször van így,meg keményedik is. Úgy,hogy már csak nincs sok. :D Jöhetsz ide is porszívózni ha ráérsz :D
2015. ápr. 28. 16:54
 94/142 anonim ***** válasza:

Sziasztok csajok, mi újság Felétek?:)

Emő, egyben vagy még?

Szandi remélem tudsz pihenni éjszaka valamennyit, és jó alvó a kisfiad. :)

2015. máj. 4. 21:51
 95/142 anonim ***** válasza:
Szia! Igen,még egyben vagyok,sajnos :S Már 37+2 hetes vagyok,holnap megint NST,de még mindig vannak fájások. Most már remélem a héten kibújik. :D Veled mi a helyzet? Szandit szerintem lefoglalja a kis törpike :D
2015. máj. 5. 11:21
 96/142 anonim ***** válasza:

Mi megvagyunk, már nagyon várnám a jó időt, annyi nyári ruhája van, azokat simán hordhatná, hosszú nadrágokat meg venni kéne, ahogy kúszik-mászik rendesen foszlanak szét rajta. :) Egyre több kaját kóstoltatok meg vele, szeretném ha végre a főztömet is megenné, nem csak az üvegeseket favorizálná. Tegnap padlizsánt evett krumplival meg husival, benyomta az összeset. :)

A fölöttem lévő lakást kiadták, hát majd megvesztem, éjjel 1 órakor még a bútorokat tologatták, fel is kopogtam a seprűnyéllel, nem sok sikerrel. Szerintem a kamasz gyerekek voltak csak itthon, az anyjuk éjszakás volt. Hangoskodás nem volt, csak a bútortologatás.

Jön a meleg, nem vizesedsz ebben az időben? Ezek szerint már nem bánnád, ha kibújna a csepplány. :)

Szandinak jobb dolga is akad, minthogy fórumozzon szerintem. :)

2015. máj. 5. 17:20
 97/142 anonim ***** válasza:
Uh,az kellemes lehet Nekünk a fölöttünk lakó állandóan bömbölteti a nóta meg a story tv-t és rendszerint éjféltől hajnal 3-4-ig a leghangosabb aztán meg reggel 6-kor. De már írtunk cetlit neki,szóval most már csak reggel 6-kor bömböl. :D Na igen,ilyenkor már igénybe veszi a ruhát rendesen a sok csúszás-mászás :D A kezem szokott reggelre bedagadni,éjszakára a gyűrűt le is veszem,a bokám most már annyira nem dagad,szerencsére. Hát már nem bánnám bizony. Nagyon csúnya a hasam,ahogy szét csattant,pedig nem híztam olyan sokat ha azt vesszük,mert gyerekestől,magzatvizestől mindenestől 11 kg van rajtam. Ebből a kicsit kb. 3 kg-ra saccolják. Majd kiderül. :D Jajj a padlizsánnal engem ki lehet kergetni a világból. Hajszínbe jó,volt olyan,de maga a zöldség.... hát inkább 1 kg gomba :D
2015. máj. 5. 20:02
 98/142 anonim ***** válasza:

Na én meg a gombával vagyok igy, néha ha szószokban van megeszem de amúgy ki nem állhatom. :) A végére én is dagadtam rendesen, de csak a bokám, az ujjaim már a félidőtől olyanok voltak, a gyűrűket már akkor levettem, és csak szülés után vettem vissza. Illetve van, ami azóta sem jön rám. :) Mit jelent, hogy cetlit irtatok? Leirtátok mi a bajotok, és odatettétek az ajtajára? :)

Már leraktam Lillust, én meg még bambulok a gép előtt, a párom horgászni van, igy kettecskén vagyunk, majd holnap jön haza, remélem halacskákat is hoz. :)

A padlizsát én nagyon szeretem, görög mániás vagyok igy minden étel jöhet, ami görögös. :) Nem tudom honnan a fenéből jött ez a görög megszállottságom, de brutális, imádom az ókori kultúrát, meg magát az országot is, már olyan mintha hazamennék, alig várom, hogy menjünk a nyáron, tavaly kimaradt a pocakom miatt. Egy ilyen jósnőféle azt mondta egyszer, hogy ott éltem előző életemben...hát ki tudja. :)

A héten bemegyünk egy bababizományi boltba (Miskolcon dicsérnek egyet, Pimpike a neve, nem tudom hallottál-e már róla), megnézzük, egyszerűen már sajnálok vadonatúj cuccokért kidobni egy csomó pénzt, mikor vagy szétnyúzza, vagy kinövi. Vennék ott pár nadrágot, meg bodyt.

2015. máj. 5. 20:59
 99/142 A kérdező kommentje:

Sziasztok lányok!

Kicsit eltüntem :)

Olvasgattam visszafelé,örülök hogy jól vagytok mindketten!

Mi is jól vagyunk.

Alszom éjszaka,kb. 2-3 alkalommal kér enni a kisfiam,aztán alszik is vissza.

Kicsit fáradt vagyok,mert hát mégis csak meg kell szakítani az alvást többször egy éjjel.

Napközben nem pihenek,míg alszik addig a háztartással foglalkozok.

Nagyon jó baba,eszik-alszik.

Bár kaki közben szegénykém sokat erőlködik,de akkor sem sìr.

Pedig minden szopi után van széklete.

Sárga,krémes.

Jön a szél is tőle.

Vettünk Espumisant,hátha jobb lesz picit.

1 hét alatt hízott 480 grammot :)

Tehát a tejem jó.

Nemtudom mitől lehet ez az erőlködés,de látszik hogy nem élvezi szegénykém :(

Emőke kérdezted kinél szűltem,Gönczi Nórának hívják.

Fiatal,kedves doktornő.

Jól végzi a munkáját és végig bent volt.

Mondta mit csináljak,bíztatott.

Remèlem Neked is jó orvos lesz bent.

Lassan már te is babázhatsz :)

2015. máj. 6. 09:57
 100/142 anonim ***** válasza:
Sziasztok! NA látod Viki a gombát én sem szeretem,de inkább azt mint a padlizsánt :D A cetli annyit takar,hogy szépen,kedvesen leírtuk,neki,hogy legyen kedves ne max. hangerőn bömböltesse a tv-t, és aláírtuk,hogy egy hajnal 3-kor aludni akaró szomszéd,aztán a párom az ajtórésbe rakta. Hatásos volt,szerencsére :D Egyébként meg én is majd itt fogok a malomszögön venni a turiba pár bodí-t,meg majd az auchanba,hogy azért új is legyen neki. Mondják,hogy itt a turiba,azt hiszem megamarket, fél áron vannak hétfőnként a gyerek ruhák. Még az is ami ilyen 600-700 ft,csak 300-350. Szerintem nem rossz érte. Még nem hallottam arról amit te írtál,merre van? Lehet oda is benézek akkor. :D Szandi,a kakilással fog is még küszködni szegénykém,ismerősömnek a kicsi 1 hétig nem produkált semmit,aztán jött egy napig utána megint semmi. Azt mondják ez normális még. Igen,hallottam arról a szülésznőről már,sokan dicsérik,remélem bent lesz amikor én megyek. Már néha indulnék is,olyan fájások vannak,de csak 3-4 vagy néha 5-6,aztán ennyi. Napközben meg néha enyhébben nyilallgat. Egyébként tartok tőle,hogy majd nyáron amikor tényleg nagyon meleg lesz,főleg idebent nyűgös lesz egész nap...én sem bírom ezt a meleget,már a párom is majd megsül.
2015. máj. 6. 14:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!