Hogy zajlik egy szülés a miskolci Semmelweis kórházban? Mit vigyek magamnak és a babának? Hogyan viselkednek az orvosok, szülésznők, csecsemősök? Hogy történik a látogatás? Szülésnél ki lehet bent és mikor kell közölni? Mindenre kíváncsi vagyok!
A párom azt mondja, hogy csináljunk valami tésztába tekert csirkét, esetleg valamilyen szószt hozzá. Meglátjuk, hogy mi lesz belőle. :)
A csepplányomnak kijött a 8. foga is. EGyem meg, szinte meg sem érzi, alszik egész éjjel, nem is nyűgös tőle, szerencsére. :)
Ma takaritottam egész nap, holnap jön egy nagy jó barátnőm látogatóba, gondoltam rendbe vágom a lakást. Hát nem sikerült mindennel végezni,amivel szerettem volna, de még holnap délelőtt befejezem. Apa addig elvan a gyerekkel. :)
Sziasztok csajok, mi újság Felétek?:)
Emő, egyben vagy még?
Szandi remélem tudsz pihenni éjszaka valamennyit, és jó alvó a kisfiad. :)
Mi megvagyunk, már nagyon várnám a jó időt, annyi nyári ruhája van, azokat simán hordhatná, hosszú nadrágokat meg venni kéne, ahogy kúszik-mászik rendesen foszlanak szét rajta. :) Egyre több kaját kóstoltatok meg vele, szeretném ha végre a főztömet is megenné, nem csak az üvegeseket favorizálná. Tegnap padlizsánt evett krumplival meg husival, benyomta az összeset. :)
A fölöttem lévő lakást kiadták, hát majd megvesztem, éjjel 1 órakor még a bútorokat tologatták, fel is kopogtam a seprűnyéllel, nem sok sikerrel. Szerintem a kamasz gyerekek voltak csak itthon, az anyjuk éjszakás volt. Hangoskodás nem volt, csak a bútortologatás.
Jön a meleg, nem vizesedsz ebben az időben? Ezek szerint már nem bánnád, ha kibújna a csepplány. :)
Szandinak jobb dolga is akad, minthogy fórumozzon szerintem. :)
Na én meg a gombával vagyok igy, néha ha szószokban van megeszem de amúgy ki nem állhatom. :) A végére én is dagadtam rendesen, de csak a bokám, az ujjaim már a félidőtől olyanok voltak, a gyűrűket már akkor levettem, és csak szülés után vettem vissza. Illetve van, ami azóta sem jön rám. :) Mit jelent, hogy cetlit irtatok? Leirtátok mi a bajotok, és odatettétek az ajtajára? :)
Már leraktam Lillust, én meg még bambulok a gép előtt, a párom horgászni van, igy kettecskén vagyunk, majd holnap jön haza, remélem halacskákat is hoz. :)
A padlizsát én nagyon szeretem, görög mániás vagyok igy minden étel jöhet, ami görögös. :) Nem tudom honnan a fenéből jött ez a görög megszállottságom, de brutális, imádom az ókori kultúrát, meg magát az országot is, már olyan mintha hazamennék, alig várom, hogy menjünk a nyáron, tavaly kimaradt a pocakom miatt. Egy ilyen jósnőféle azt mondta egyszer, hogy ott éltem előző életemben...hát ki tudja. :)
A héten bemegyünk egy bababizományi boltba (Miskolcon dicsérnek egyet, Pimpike a neve, nem tudom hallottál-e már róla), megnézzük, egyszerűen már sajnálok vadonatúj cuccokért kidobni egy csomó pénzt, mikor vagy szétnyúzza, vagy kinövi. Vennék ott pár nadrágot, meg bodyt.
Sziasztok lányok!
Kicsit eltüntem :)
Olvasgattam visszafelé,örülök hogy jól vagytok mindketten!
Mi is jól vagyunk.
Alszom éjszaka,kb. 2-3 alkalommal kér enni a kisfiam,aztán alszik is vissza.
Kicsit fáradt vagyok,mert hát mégis csak meg kell szakítani az alvást többször egy éjjel.
Napközben nem pihenek,míg alszik addig a háztartással foglalkozok.
Nagyon jó baba,eszik-alszik.
Bár kaki közben szegénykém sokat erőlködik,de akkor sem sìr.
Pedig minden szopi után van széklete.
Sárga,krémes.
Jön a szél is tőle.
Vettünk Espumisant,hátha jobb lesz picit.
1 hét alatt hízott 480 grammot :)
Tehát a tejem jó.
Nemtudom mitől lehet ez az erőlködés,de látszik hogy nem élvezi szegénykém :(
Emőke kérdezted kinél szűltem,Gönczi Nórának hívják.
Fiatal,kedves doktornő.
Jól végzi a munkáját és végig bent volt.
Mondta mit csináljak,bíztatott.
Remèlem Neked is jó orvos lesz bent.
Lassan már te is babázhatsz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!