Hogy zajlik egy szülés a miskolci Semmelweis kórházban? Mit vigyek magamnak és a babának? Hogyan viselkednek az orvosok, szülésznők, csecsemősök? Hogy történik a látogatás? Szülésnél ki lehet bent és mikor kell közölni? Mindenre kíváncsi vagyok!
Szegénykém. A mell masszirozásában keress valaki segitséget, szerintem a védőnő is tudja, hogyan kell, megmutatja, aztán már magadtól is fog menni, bár elég kellemetlen a masszirozás, de megindul tőle normálisan a tej.
A köldökét feltétlenül mutasd meg orvosnak, ne várj vele. Volt már kint az orvos nálatok? Nálunk szülés után kijön és mindent elmond, ellenőriz.
Na jól van, akkor minden rendben Veletek szerencsére, örülök! :)
De jó, hogy enni tejed van, sajnos nekem csak másfél hónapig volt, az is kevéske, örülj, hogy tudsz szoptatni amig csak lehetséges!
Alszol azért valamennyit? Sokat felkel éjjel?
Mi ma megjártuk a Megyeit, a csepplány füléből kiesett a fülbevaló, és benne volt a pakliban, hogy lenyelte, a doktornőnk azt mondta, inkább legyen egy röntgen róla. Van ismerős odabent, igy gyorsan letudtuk, természetesen nem láttak semmit, és mit ad Isten, itthon utána meg is lett a fülbevaló, be volt akadva a babakocsi pántjába....na eddig azon aggódtam, most meg, hogy ártottam a gyereknek a röntgennel. :)
Ilyen ez az anyaság, a folyamatos aggodalmak... :)
Sziasztok csajok, mi újság veletek? :)
Hátha jártok még erre.
Már jó nagyon lehetnek a babák, meséljetek, hogy telnek a mindennapok?:)
Mi voltunk nyaralni Lillussal, hát nagyon élvezte a tengert, és az utat is jól birta, le a kalappal előtte. :)
puszi!
Szia Emő, örülök, hogy jól vagytok. :)
Lillusnak a foga jön, most amiatt van fent éjjel, ma már Panadollal fog aludni... :)
Majd meglátod, nőnek ezek a cseppségek, mint a gomba, nekem is most bújt ki a kisasszony, és mindjárt egy éves lesz. :)
Tudsz még szoptatni? Nem pocakfájós?
Hárman voltunk, én, a párom meg a cseppcsaj, Görögországban voltunk, autóval, szerencsére teljesen jól birta az utat, a tengert meg a homokot egyenesen imádta. :)
Az Espumisan nekünk is nagyon jó volt anno, még mindig adok neki néha, ha épp olyan kaját eszik. Nekünk 3 hónaposan indult el a fogzás, nyáladzás, és 4 hónapos volt, mikor kijött az első. :) Most 8 foga van, de készülődik a következő ezek szerint...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!