Hogy zajlik egy szülés a miskolci Semmelweis kórházban? Mit vigyek magamnak és a babának? Hogyan viselkednek az orvosok, szülésznők, csecsemősök? Hogy történik a látogatás? Szülésnél ki lehet bent és mikor kell közölni? Mindenre kíváncsi vagyok!
Sziasztok csajok!
Szandi a Gönczi Nóra ő doktornő, nem? Engem a Dóka Zsuzsanna vizsgált befekvéskor, ő volt az ügyeletes, mielőtt megjött a saját dokim.
Tök jó, hogy azért tudsz valamennyit aludni, bár nem olyan nyilván, ha igy is meg kell szakitani az éjszakát párszor. Nekünk másfél hónapos korától átaludta az éjszakát, azóta is tart, szerencsére. :) Van tejed, tudsz szoptatni rendesen?
Emő, a boltra keress rá a neten, Pimpike bababizományi, a Tizeshonvéd úton van valahol. Jön a meleg...most beszerzett a párom egy mobil klimát, kiváncsi vagyok milyen lesz, nem tudom a gyerek mellett mennyire fogjuk tudni használni. Hiper-szuper, távirányitós, használtan vette, illetve cserélte. :) Elviselhetetlen a meleg szokott nálunk lenni a másodikon.
Most voltunk hét elején státuszon, 70 cm a Drágám, és 8 kiló.:) Egyfolytában megy a mamamamama, és a bababababa, tök cuki, ahogy beszélget. :)
Sziasztok! Jajj,de kis édes lehet egyem meg,már úgy várom én is,hogy gagyogjon,de hát még odébb van. :D Ma megörültem,mert végre jön az előtejem :P
Az biztos,hogy nagyon meleg lehet nálatok is,mi a 4-en lakunk, olyan 3-tól süt be hozzánk a nap,amíg le nem megy. Meg lehet sülni itt is. Be kell szerezni egy szúnyoghálós függönyt is,ma jutott eszembe,mert beszállt egy bogár. :D
A klíma nem rossz ötlet,ha nem hangos meg lehet állítani,akkor nem hiszem,hogy zavarná a kis manót. Rákeresek,mindenképp a boltra,érdekel milyen cuccok vannak. :)
Milyen az a szúnyoghálós függöny? :) Nekünk sem ártana rá valami, tavaly még sáskát is fogtam...brrrr... :)
Végül ma Kazincbarcikán vettem ruhákat a babának, egész jó áron voltak ott is a kis nyári ruhák.Hozzánk közelebb van azért, mint Miskolc.
:D :D Olyan mint a rendes függöny,csak szúnyoghálóból. Tépőzár van az oldalán és oda is lehet fogatni az ajtófélfához,csak arra is kell ugye tépőzár. Na,legalább nem lesz melege a kis lurkónak,ha megvannak a ruhák. :D Még el se jutottam az auchanba... érdekes volt a tegnapi napom,szóval eszembe se jutott :D
Felkeltem hajnal 2-kor,megyek a mosdóba... vérzek. Na para egyből. Hívom anyát mondja hogy nyugi figyeljem,hogy fáj-e. Reggel bementünk a kórházba a párommal,éjszakás műszakból jött haza,semmit nem pihent szegény. Vittek a szülőszobára,megvizsgáltak,2100-as méhszájérték, küldtek nst-re. Annyit rugdosott,hogy folyton lerúgta az érzékelőt,így a 20 perces vizsgálatból lett 90 perc. Közölték hogy befektetnek mivel faros és jobb,ha bent vagyok szem előtt. Mondom de jóóóó.... aztán ránéztek ultrahanggal mondja a csaj hogy jéééé megfordult. Hát örömömben úgy sírtam. Végül hazaengedtek. :D Állandóan lerúgta magáról az érzékelőt nst-n,úgy hullámzott a hasam,hogy a doki már kiakadt :D Mondta is,hogy majd jól elfenekeli,ha kijött. Mondom magamban na hogyne... :D Mondta,hogy valószínű akkor fordulhatott meg,mert a kézi figyelővel bal oldalt volt a szívhang aztán meg már jobb oldalon találták meg feljebb,utána meg itt-ott találták meg. :D
Ó Emő, akkor már majdnem ketten lettél. :):)
Az a lényeg, hogy megfordult, már nem kell aggódnod, simán is szülhetsz...jobb az azért, mintha fent vágnának..szerintem. :)
Milyen doki vizsgált? Ezek szerint rendes volt.
Emő, már most akármikor beindulhat. :)
Én anno nem véreztem előtte, csak a nyákdugó ment el, az is csak akkor, mikor megindultak a fájások.
Nem vizsgáltak, hogy mennyire vagy kitágulva?
Szólj, ha beindul valami. :) Nagyon hamar nem érdemes a kórházba sem elindulni, max, ha elmegy a magzatviz is.
Emő mi újság?
Kint van már a kisasszony? :)
Szoritok Nektek - bár ne tudom épp azért, hogy mihamarabb kint legyen, és könnyű szülésed legyen, vagy már megvan, és azért, hogy bird az éjszakázást... :)
puszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!