Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogy zajlik egy szülés a...

Hogy zajlik egy szülés a miskolci Semmelweis kórházban? Mit vigyek magamnak és a babának? Hogyan viselkednek az orvosok, szülésznők, csecsemősök? Hogy történik a látogatás? Szülésnél ki lehet bent és mikor kell közölni? Mindenre kíváncsi vagyok!

Figyelt kérdés

2015. márc. 31. 13:42
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯
 71/142 anonim ***** válasza:
Köszönöm! :) Neked is szép neve van a kicsinek! A Lilla neven is gondolkoztunk,aztán végül a párommal nem tudtunk dűlőre jutni, és kihúztuk egy tálból a neveket. A Hannát olyan ritkán hallottuk mindketten,aztán amikor eldöntöttük,hogy ez legyen akkor, minden 2-ik ember jött,hogy neki ez meg ez az ismerőse Hanna,meg ennek a gyereke meg annak a gyereke. Na mondom de jó. Így jött hozzá az Olívia végül,így kicsit különleges. Kíváncsi vagyok,hogy én mennyire fogok kiabálni. Ilyenkor persze,hogy nem arra figyel az ember,hogy mit és mennyire hangosan kiabál. :D
2015. ápr. 12. 12:50
 72/142 anonim ***** válasza:

Sziasztok csajok, hogy vagytok? :)

Bírjátok még a kiképzést? :) Remélem a babák jól érzik magukat a pocakotokban, van még egy kis idejük...nst-re ne kell még mennetek?

Nekem hazajött a párom, igy öröm-boldogság van. :) Jó sok dolgot levesz a vállamról, már az is szuper, hogy a gyerekkel van és közben én nyugodtan tudom végezni a dolgom,de emellett még finomakat is főz. :)

2015. ápr. 20. 08:17
 73/142 anonim ***** válasza:
Szia! Pont ma akartam írni,mert már rég beszéltünk. :D De jó,akkor el vagy kényeztetve,most. :) Én nem bírnám ki,hogy ha messze dolgozna a párom. Megvagyunk amúgy, már voltam múlt héten NST-n a farfekvés miatt,minden oké volt,de nem jósolnak többet 2 hétnél. :D Szerintem anyák napján már babázni fogok,ha nem is itthon,akkor a kórházban.
2015. ápr. 20. 11:28
 74/142 anonim ***** válasza:

Szia Emő!

Farfekvéses a baba? Akkor lehet, hogy császár lesz? Vagy még megfordulhat... :) (vagy lehet, hogy irtad már, hogy császáros leszel, és elfelejtettem?:))

Igen, most nagyon jó dolgom van, apa rengeteget van a kislányával, sokkal könnyebb igy minden. Most itthon lesz még 4-5 hétig, utána nagyon rossz mindig visszaszokni. De júliusban megyünk nyaralni, most ezt várom nagyon! :)

Szandival mi lehet vajon?

2015. ápr. 20. 21:54
 75/142 anonim ***** válasza:
Szia :) Igen farfekvéses,legalábbis úgy érzem,hogy még mindig fent fejelget :S Anyáéknak is így van,hogy kint van apa külföldön 3 hónapot és 1-et meg itthon,nekik sem egyszerű,úgy,hogy el tudom képzelni milyen jó lehet most,hogy együtt van a család. :) Nem tudom,lehet,hogy beindult a szülés,ki tudja. Végül is már túl van a 36. héten. Nekem ma távozott a nyákdugó,legalábbis azt hiszem az volt. Fél lábbal már a szülőszobán vagyok. :D A gyerkőcök,hogy bírják,hogy nem látják gyakran az apukájukat? Már össze vagyok kavarodva, 1 vagy 2 gyerek van? :D Nekem valamiért 2 rémlik. :D Legalább a nevemet még tudom :D
2015. ápr. 20. 22:02
 76/142 A kérdező kommentje:

Sziasztok lányok :)

Én már babázok.

Vasárnap 14:33-kor megérkezett az én kis hercegem :)

37+3-ra jött.

Szombat este háromnegyed 9 körűl elfolyt a magzatvizem,bementünk a kórházba,de nem jöttek a fájások.

2111 volt a méhszájam igy inkább vártak hogy mennyit tágulok,reggelre 1111 lett,de semmi fájást nem éreztem továbbra sem.

Úgy döntöttek hogy indítják,igy 8:20-kor bekötötték az oxytocint és 14:33-kor már kint is volt a drágám.

Azóta jól vagyunk mindketten.

Ahhoz képest hogy hamarabb jött,nem olyan pici.

3150 gramm és 55 cm.

Annyira édes baba :)

Örülök hogy ti is jól vagytok!

Emő,akkor már neked is csak pár nap és babázhatsz.

Drukkolok,hogy könnyű szülésed legyen és egészséges kislányod! ;)

Viki,akkor most nálatok is nagy a boldogság :)

Elhiszem hogy rossz mikor vissza megy a férjed,de használjatok ki minden időt,amit együtt tölthettek!

Szép napot lányok!

2015. ápr. 21. 10:24
 77/142 anonim ***** válasza:
Emő vagyok! GRATULÁLOK!!!! Biztos nagyon édes kis csöppség! Tényleg szép méretek,az tuti! Bár azt mondják,hogy 55 cm és 3,5 kg a tökéletes baba,szóval neked is meg lett volna szerintem a 3,5 kg,ha marad még 1 hetet. Jajj meg is könnyeztem,hogy már babázol. ÉS rendben ment minden? Könnyű szülés volt azért?
2015. ápr. 21. 17:27
 78/142 anonim ***** válasza:

Szandi, gratulálok Nektek, szuper, hogy már a karodban tarthatod! :)

Jók a méretei tényleg, ha még bent marad egy darabig, lehet, hogy nehezebben jön ki! :)

De jó, hogy jól vagytok és minden okés, ezek szerint szép élmény maradt a szülés!

Mesélj még egy kicsit, ha lesz energiád, hogy élted meg? Melyik orvosnál szültél? Mindennel meg voltál elégedve?

Emő, most már Te jössz!:)

Egy kislányom van - szerintem nem is lesz több...amig apa kint dolgozik biztos nem vállalnék be még egyet, Lillával is nehéz egyedül. De most minden happy, hogy itthon van a párom, annyira sok mindent levesz a vállamról. :) Pl. végre bármikor eljutok kozmetikushoz, szoliba, nem kell tervezgetni és hivni anyukámat... :)

puszi Lányok!

Viki

2015. ápr. 21. 20:33
 79/142 anonim ***** válasza:
Hát igen,már én vagyok a soros. :D Kiderül holnap,mert meg szeretném vizsgáltatni magam. Utoljára 3 hónapja vizsgáltak meg,pedig 4 hetente kéne nézni a méhszájat. Akkor bocsi,nem tudom miért emlékeztem 2 kicsire. :D Már azt se tudom lassan nekem hány van,pedig ez az első babám. :D :D
2015. ápr. 21. 21:18
 80/142 anonim ***** válasza:

Emő, Veletek mi van, voltál vizsgálaton?

Viki

2015. ápr. 23. 18:09
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!