Hogy zajlik egy szülés a miskolci Semmelweis kórházban? Mit vigyek magamnak és a babának? Hogyan viselkednek az orvosok, szülésznők, csecsemősök? Hogy történik a látogatás? Szülésnél ki lehet bent és mikor kell közölni? Mindenre kíváncsi vagyok!
Sziasztok csajok, hogy vagytok? :)
Bírjátok még a kiképzést? :) Remélem a babák jól érzik magukat a pocakotokban, van még egy kis idejük...nst-re ne kell még mennetek?
Nekem hazajött a párom, igy öröm-boldogság van. :) Jó sok dolgot levesz a vállamról, már az is szuper, hogy a gyerekkel van és közben én nyugodtan tudom végezni a dolgom,de emellett még finomakat is főz. :)
Szia Emő!
Farfekvéses a baba? Akkor lehet, hogy császár lesz? Vagy még megfordulhat... :) (vagy lehet, hogy irtad már, hogy császáros leszel, és elfelejtettem?:))
Igen, most nagyon jó dolgom van, apa rengeteget van a kislányával, sokkal könnyebb igy minden. Most itthon lesz még 4-5 hétig, utána nagyon rossz mindig visszaszokni. De júliusban megyünk nyaralni, most ezt várom nagyon! :)
Szandival mi lehet vajon?
Sziasztok lányok :)
Én már babázok.
Vasárnap 14:33-kor megérkezett az én kis hercegem :)
37+3-ra jött.
Szombat este háromnegyed 9 körűl elfolyt a magzatvizem,bementünk a kórházba,de nem jöttek a fájások.
2111 volt a méhszájam igy inkább vártak hogy mennyit tágulok,reggelre 1111 lett,de semmi fájást nem éreztem továbbra sem.
Úgy döntöttek hogy indítják,igy 8:20-kor bekötötték az oxytocint és 14:33-kor már kint is volt a drágám.
Azóta jól vagyunk mindketten.
Ahhoz képest hogy hamarabb jött,nem olyan pici.
3150 gramm és 55 cm.
Annyira édes baba :)
Örülök hogy ti is jól vagytok!
Emő,akkor már neked is csak pár nap és babázhatsz.
Drukkolok,hogy könnyű szülésed legyen és egészséges kislányod! ;)
Viki,akkor most nálatok is nagy a boldogság :)
Elhiszem hogy rossz mikor vissza megy a férjed,de használjatok ki minden időt,amit együtt tölthettek!
Szép napot lányok!
Szandi, gratulálok Nektek, szuper, hogy már a karodban tarthatod! :)
Jók a méretei tényleg, ha még bent marad egy darabig, lehet, hogy nehezebben jön ki! :)
De jó, hogy jól vagytok és minden okés, ezek szerint szép élmény maradt a szülés!
Mesélj még egy kicsit, ha lesz energiád, hogy élted meg? Melyik orvosnál szültél? Mindennel meg voltál elégedve?
Emő, most már Te jössz!:)
Egy kislányom van - szerintem nem is lesz több...amig apa kint dolgozik biztos nem vállalnék be még egyet, Lillával is nehéz egyedül. De most minden happy, hogy itthon van a párom, annyira sok mindent levesz a vállamról. :) Pl. végre bármikor eljutok kozmetikushoz, szoliba, nem kell tervezgetni és hivni anyukámat... :)
puszi Lányok!
Viki
Emő, Veletek mi van, voltál vizsgálaton?
Viki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!