Miskolcon a Semmelweis kórházban lehet kérni ultrahangon fotót a piciről? Ha igen, pénzbe kerűl? Mennyibe?
Holnap megyek és még nincs fotóm a drágámról.
Hugom 2013 nyarán kapott fotót a kisfiáról ingyen ebben a kórházban,de nemtudjuk most is adnak-e.
Se a 12 hetes,se a 18 hetes ultrahangon nem kaptam.
Gondoltam holnap rákérdezek,hátha....
24hkm
Nekem ott az SZTK-s részen 6-8-12 hetesen is adtak mikor kérdeztem kaphatok-e.
A 18 hetes genetikau UH már a kórházi részlegen volt, ott is kértem képet, de csak a kezembe nyomtak flegmán egy csekket, hogy fizessem be és akkor majd a KÖVETKEZŐ UH alkalmával kapok képet, mégis hogy képzeltem, nekik ez pénzbe kerül.
Okosabb, ha a párod bemegy veled, vagy te magad levideózod, vagy lefotózod az UH felvételt, azt megengedik.
2. vagyok, ez 2012-ben volt.
A csekk meg olyan 1500 ft körül volt, ha jól emlékszem, tehát irreálisan sok egy képért.
Első vagyok!
Nekem biztos szerencsém volt, mert megkaptam a fényképet és utána adta a csekket. Nem emlékszem mennyi volt, de nekem kevesebb rémlik, mint 1500 Ft. Előző hozzászólóval egyetértek, hogy milyen bunkó tud lenni egy-kettő. Utáltam odamenni. Az embertől elveszik az örömöt, hogy láthatja a babáját, mert olyan arrogánsak, hogy hihetetlen.
Szia!
Én ugyan ott nem kértem (magánrendelésre jártam)láttam sok mindenkit, akik UH képpel jöttek ki. :) Az utolsó heteben, mikor az NST-re vártam, jó volt nézelődni közben, hogy örülnek a kismamák a képnek. :)
(Pár hónapja szültem a Semmelweisben)
Előző vagyok.
Igazuk van az előttem szólóknak, néhány szonográfus hölgy finoman szólva is irtó bunkón tud viselkedni. Velem egy volt, aki ilyen flegmán beszélt, majdnem elküldtem a fenébe. :)
Köszi hogy válaszoltatok :)
Rákérdezek,aztán vagy kapok vagy nem.
Jó volna kapni,mert a párom még sosem látta a babánkat és már a legutóbbinàl is kérdezte van e kép.
Sajna mindennap dolgozik,nemtud elkísérni :(
Bár 1500-at sokallok egy képért,amin vagy látni valamit vagy nem.
18 hetesen már szépen látszik a képen - aminek látszania kell. :) Velem is csak egy UH-n volt a párom, ő külföldön dolgozik.
Van fogadott orvosod? Ha jól számolom júniusban fogsz szülni, ugye? :)
Kedves utolsó!
Nincs fogadott orvosom,mert bár nem szenvedünk hiányt semmiben,de az már nagy kiadás volna számunkra.
Május 7-re vagyok kiírva,most vagyunk 24 hetesek.
Épp uton vagyok ultrahangra,majd megírom mi a helyzet a képpel.
Ó, én valamit nagyon elnézhettem, amiért azt hittem 18 hetes vagy. :)
Mindenkinek a saját döntése, hogy fogad-e orvost, sokan szülnek anélkül. Nekem volt, valamiért nekem biztonságot adott.
Viszot a szülésznők, az osztályos nővérek egytől egyig tündériek voltak, a csecsemősöknél van pár érdekes stilusú, szóval jó kezekben leszel orvos nélkül is. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!