Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kérhetek időpontot magándokitó...

Kérhetek időpontot magándokitól hogy mi is láthassuk a picit az ultrahangon?

Figyelt kérdés

Szóval nagyon bosszantó napunk volt. Reggel 11-től fél egyig vártunk a párommal a genetikai uh-ra, utána neki el kellett mennie mert délutános műszakban dolgozott. Az uh-t végül fél háromkor megcsinálták, de meg se mukkanhattam míg nézegették (rám szóltak amikor kérdezni akartam), felém se fordították egyszer se a monitort, és képet sem kaphattam, azt mondták hogy mivel nem jeleztem előre csak a legközelebbinél azaz a 19. héten lesz erre lelhetőség.

A kérdésem az lenne hogy nem sztk-nál hanem magándokinál lehet-e kérni időpontot úgy hogy bár megvan az uh eredménye, azért had nézhessük meg mi is mindketten a picit és had tehessünk el egy képet is róla. Vagy tényleg csak a legközelebbinél lesz lehetőségünk?

2015. jan. 12. 16:49
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Menjetek 4D-re mozizni :)
2015. jan. 12. 16:52
 2/15 anonim ***** válasza:
A babamozi pont erre való, bár azt érdemes lenne később csináltatni, mikor már igazi baba formája lesz.
2015. jan. 12. 16:52
 3/15 anonim ***** válasza:
magándoki szinte bármit megcsinál neked ha fizeted.
2015. jan. 12. 16:56
 4/15 anonim ***** válasza:
persze. az en dokim 12000 ftot kert erte de kivetitette nekunk nagy tvre meg dvd re is kiirta az egesz 12. heti uht. meg persze megvizsgalt.
2015. jan. 12. 16:58
 5/15 A kérdező kommentje:

Még picike a 4D hez :) csak 13 hetes vagyok. Csak ez az első babánk és még egy képet se láttunk róla csak én amikor hat hetesen megállapították hogy van, de az csak egy fekete pötty volt, tehát nagyon szerettük volna látni mert hát már megvan a keze, a lába, az orrcsontja csak picit bosszantóan alakultak a dolgok. Nyilván tudom hogy ugyanolyan kisbaba mint ha google keresőbe ütöm be de azért minden szülő a sajátját is szeretné látni és ezzel mi sem vagyunk máshogy:)

csak nem tudom hogy ennyi miatt kérhetünk e egy magándokis uh-t

2015. jan. 12. 17:00
 6/15 anonim ***** válasza:
Nálunk a 9 éves lány sem meri még megnézni, mert félelmetesek számára a "szörnyszerű" karakterek, függetlenül attól, hogy a történet maga nem félelmetes. Ugyanakkor egyszer véletlenül megnézte az Alkonyat 1. részét, és az nagyon tetszett neki, mert nincs benne olyan értelemben vett "szörny". Kicsit kezdek aggódni az ízlése miatt. :D
2015. jan. 12. 17:03
 7/15 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok, elnézést rossz kérdésre ment ez a válasz!
2015. jan. 12. 17:05
 8/15 anonim ***** válasza:

Kérhettek, de egyébként 13 hetesen is mehettek 4D-re, vkinek ott mondták meg a babája nemét. De később tényleg több értelme lenne. Amúgy felénk kb. 2eFt eltérés van egy sima magánrendelés és egy 4D uh között, szóval én biztos inkább 4D-re mennék még így is a helyedben...

Egyébként nem szeretnél fogadni dokit a szülésre?

2015. jan. 12. 17:06
 9/15 anonim ***** válasza:
Kérdező, mi 12 hetesen voltunk 4D-n, hidd el megéri, nem kicsi már annyira. Nekünk nagyon jó élmény volt, kaptunk felvételt CD-n :)
2015. jan. 12. 17:11
 10/15 A kérdező kommentje:

Nem igazán tudom hogy megy az orvosfogadás, hogy mikor kell fogadni stb. Van egy számomra nagyon szimpatikus orvos csak nem találtam még meg a magánrendelését. De sok ismerősöm nem fogadott itt orvost mert mindegyik nagyon jó szakember, csak egynek van zzt hiszem problémája az sztk-s hozzáállással. Tulajdonképpen miatta nem figyeltek oda ma kicsit a páciensekre is, mert egy mondvacsinált okkal lelépett ( csak a magánrendelését veszi komolyan), és emiatt kevesen maradtak sok területre.

Olyan lehetőség van 4D-re hogy kombinált teszt+ genetikai vizsgálat+ 4D Uh ez kb 20e lenne képpel felvétellel együtt.

2015. jan. 12. 17:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!