Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Most a 33. héttől néha érzek...

Most a 33. héttől néha érzek szúró érzést az alhasamban, nem tart sokáig, van, hogy egyszer megszúr, van, hogy többször egymás után, rövid ideig tart. Ez normális? Egy hete voltam ultrahangon, akkor minden rendben volt.

Figyelt kérdés
2014. dec. 25. 23:07
 1/6 anonim ***** válasza:

én arra tippelnék, hogy esetleges hüvelygyulladás sugárzik fel(kétlem, hogy a baba miatt lenne)

nem köthető össze esetleg szexuális élettel?

2014. dec. 25. 23:28
 2/6 A kérdező kommentje:
Nemrég használtam hüvelykúpot gombásodás ellen. Szexet még az elején abbahagytuk mert kényelmetlenül éreztem magam közben.. :( Esetleg lehet puffadástól?
2014. dec. 25. 23:37
 3/6 anonim ***** válasza:

Igen, a puffadástól mindenképp lehet. Én a 36. hetet taposom, nekem is 2-3 hete kezdődött a nyilallgatás, de én érzem is, hogy jobban puffadok, lelassult az anyagcserém, kevesebbet járok nagyvécézni, gondolom, a méhem már annyira összenyomja a beleimet, hogy nehezebben működik. Én múlt héten ijedtem meg egy picit, nagyon erős fájdalmat éreztem a hüvelyemben, tehát nem a pocakomban. Pont a védőnőnél vártam az időpontomra. A védőnő szerint az volt az első komolyabb jóslófájás. Azóta már napi rendszerességgel vannak jóslóim.

Te ilyeneket érzel?

2014. dec. 25. 23:45
 4/6 A kérdező kommentje:
Még nem éreztem jósló fájást, legalábbis nem hiszem, hogy az volt. Nem éreztem fájást vagy görcsölést, csak sokszor megkeményedik, és az inkább kellemetlen, mint fájdalmas. Ami félelmetes volt az az, hogy valamelyik nap vettem először észre azt, hogy puha volt a hasam, annyira, hogy olyan volt, mintha nem lett volna baba a hasamban. Utána mondták, hogy csak másképp feküdt a baba és azért nem éreztem.
2014. dec. 26. 00:03
 5/6 anonim ***** válasza:

Az ijesztő lehetett! Érdekes, nekem sosem puha a hasam. A kisfiammal is anno, és most a pocaklakó kislányommal is kőkemény folyton. Nagyon sokat feszül is, és fájdogál. Mindegy, lassan itt a vége!

Jó egészséget!

2014. dec. 26. 07:07
 6/6 anonim ***** válasza:
Szia!32 hetes vagyok,és néha nekem is szúr az alhasam. A dokim azt mondta,hogy a mèhtartó szalagok nyúlnak.
2014. dec. 26. 08:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!