Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kérhetek időpontot magándokitó...

Kérhetek időpontot magándokitól hogy mi is láthassuk a picit az ultrahangon?

Figyelt kérdés

Szóval nagyon bosszantó napunk volt. Reggel 11-től fél egyig vártunk a párommal a genetikai uh-ra, utána neki el kellett mennie mert délutános műszakban dolgozott. Az uh-t végül fél háromkor megcsinálták, de meg se mukkanhattam míg nézegették (rám szóltak amikor kérdezni akartam), felém se fordították egyszer se a monitort, és képet sem kaphattam, azt mondták hogy mivel nem jeleztem előre csak a legközelebbinél azaz a 19. héten lesz erre lelhetőség.

A kérdésem az lenne hogy nem sztk-nál hanem magándokinál lehet-e kérni időpontot úgy hogy bár megvan az uh eredménye, azért had nézhessük meg mi is mindketten a picit és had tehessünk el egy képet is róla. Vagy tényleg csak a legközelebbinél lesz lehetőségünk?

2015. jan. 12. 16:49
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Én már a terhesgondozásra is fogadtam, nem mindegy kihez kerül az ember a genetikai vizsgálatokon.

Olyan dokit érdemes, aki szülést is vállal ill. azért ilyenkor sokkal jobban odafigyelnek az emberre + havi 1x a magánrendelésén is ott vagyunk, ott kérdezhetünk mindent, fotózhatunk stb., sokkal több idő jut ránk, mint egy sima kórházi rendelési időben.

Én a kórházba mentem először és 2. alkalommal kérdeztem meg a dokimat, hogy vállalja-e a terhesgondozásomat.

Lesz ott sima mozizás is, nézd meg jobban :)

2015. jan. 12. 17:29
 12/15 A kérdező kommentje:
A sima 10e a rendellenességet szűrő 13e a genetikai+kombi 18e
2015. jan. 12. 17:50
 13/15 anonim ***** válasza:

Hát, nagyon fasza hozzáállás van ott felétek az sztk-ban, sajnálom, hogy így jártatok :(

Nálunk a kórházban a szonográfus, miután megkeresi a babát, mindig odafordítja a monitort, hogy nézzük meg nyugodtan, és csak utána kezdi el méricskélni, sőt, ha jó pózban fekszik, meg is állítja a képet, hogy fotózzuk le telefonnal. Én is 13 hetes vagyok most, ezt megcsinálta nekem 8 hetesen is, most a 12 hetes genetikai UH-n kétszer is megállította, mikor jól feküdt, hogy tudjunk képet csinálni, illetve kicsit hagyott minket mozizni, mert nagyon izgága volt a pici, bukfencezett, kapálózott, mindent csinált :) És ez a tb-s kórházi UH, nem a magándokim rendelője.

Megértelek, hogy szeretnétek látni ti is, és egyáltalán nem olyan ám, mint mikor a google-ban keresel képet egy olyan korú babáról, hihetetlen érzés látni, hogy mozog, tudni, hogy a tiéd :) Nekünk is első baba, én teljesen el voltam tőle varázsolva, de a férjem is :)

Nyugodtan kérj időpontot magándokihoz, ha látni szeretnétek, készségesen meg fogja mutatni. Én pár napja láttam a kórházban, most voltam délután a dokimnál magánban, ő is megmutatta, csak mert megkértem rá :) Szólj előre, hogy szeretnél képet, biztosan adnak majd, vagy legalább lefotózhatod a monitort.

2015. jan. 12. 18:14
 14/15 anonim ***** válasza:
Az en dokim egy vizsgalatert es uhert 15 ezret ker. Egy nagyon profi maganklinikan. A vervetel es szules es genetikai uh az anyakorhazban tortenik ingyen. A down kor egyedul meg 30 ezer. A ctg a vegen alkalmankent 7. Viszont minden alkalommak mar a megallapitasnal is benn lehet az apuka is illetve minden uht DVD-re veszunk. Igy mutogattuk a fiunkat is.
2015. jan. 12. 18:55
 15/15 anonim ***** válasza:
Utolso vagyok. Az lemaradt hogy ot fogadtuk fel es a szulesert semmit se kert mert mondta hogy maganba elkeri a havit igy nem kell. Emelett rendes es profi. Mi minden vizsgalaton nevetgelunk
2015. jan. 12. 18:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!