Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogy zajlik egy szülés a...

Hogy zajlik egy szülés a miskolci Semmelweis kórházban? Mit vigyek magamnak és a babának? Hogyan viselkednek az orvosok, szülésznők, csecsemősök? Hogy történik a látogatás? Szülésnél ki lehet bent és mikor kell közölni? Mindenre kíváncsi vagyok!

Figyelt kérdés

2015. márc. 31. 13:42
 131/142 anonim ***** válasza:
Fú,az nagyon szép hely! Én is voltam már ot,bár kicsit nagyobb voltam,4 éves. Az igen,akkor már harapdál mi? :D
2015. aug. 2. 17:01
 132/142 anonim ***** válasza:

8 foga van, gondolhatod...most mindig próbálom bedugni az ujjam, hogy hátha érzem, jön-e a foga, de basszus akkorát harap, hogy inkább nem nézegetem. :)

Igen, gyönyörű helyre járunk - most voltunk itt harmadszor - Thassos szigetén voltunk, imádjuk, és most már Lillus is. :) Nyilván nem volt olyan pihenés, mint mikor kettecskén jártunk a párommal, de ennek is megvan a szépsége.

2015. aug. 2. 17:44
 133/142 anonim ***** válasza:
Az biztos! Gyerekkel külön élmény :) Haha,mondja magába,hogy tudod kinek a szájába nyúlkálj! :D
2015. aug. 4. 19:03
 134/142 anonim ***** válasza:

Sziasztok csajok, mi újság Veletek?

Hogy megy a babázás? :)

Viki

2015. nov. 3. 15:39
 135/142 A kérdező kommentje:

Sziasztok! :)

Fúúú,de régen írtam ide!

Mentségemre szolgáljon hogy lefoglal a "kis ördögöm" :)

Vissza olvastam a beszélgetéseiteket,épp most.

Emőke,ha olvasod,gratulálok a csepp csajszidhoz!!!

Viki,de jó nektek hogy olyan szép helyen nyaraltatok :)

Remélem jól vagytok ti és a csajaitok is!

Az én fiam 19-én lesz 7 hónapos.

Még szopizik sokat,de már lassan 2 hónapja hozzátáplálok neki,mert a tejcsi neki már kalóriaszegény :)

2 hete mérték,8550 g és 70 cm a drága.

Nagy baba és meseszép :)

Huncutka nagyon.

Már kicsit oldalra dőlve fel tud ülni,kúszik 2 hete és már a mászást gyakorolja.

Foga még nincs,de mi is 2 hónapos korától küszködünk a tünetekkel.

Fölűl a két középső duzzad neki nagyon,már tuti nem sok kell nekik,mert ma úgy ráharapott az alsó ajkára hogy elkékült neki.

Sajnos az éjszakát még mindig nem aludja át.

Sőt,egyre többször ébred és csak cicin hajlandó vissza aludni.

Este 8- kor alszik el és reggel 5-kor indúl a nap.

Közötte pedig van kb 4-5 cicizés.

Sajnos 4 hónaposan én is el kellett vigyem a gyereket röntgenre,mert egy csontos dudor volt/van a koponyáján.

Szerencsére nem látható,csak érezhető és nem találtak semmilyen elváltozást!

Egyébként nagyon vidám,boldog baba.

Húú,most aztán jó sokat írtam :)

Irjatok,miújság van veletek,a gyerekekkel???

Szandi

2015. nov. 5. 21:16
 136/142 anonim ***** válasza:

Sziasztok, Viki vagyok.

Szandi, örülök, hogy minden rendben veletek, és nő a fiad, mint a gomba. :) szép nagyfiú lehet már, hogy telik az a fránya idő...mindjárt randizni mennek. :) Lillus most 9600 g és 79 cm. Mondjuk a fiúk mindig nagyobbak. :)

Lilla már 14 hónapos, egy évesen elindult, most már lassan alig lehet utolérni, egész nap csak megy és megy és megy... :) Emiatt múlt hónapban semmit nem hizott, de azóta behozta a lemaradást. :)

BEadattuk neki a meningitis elleni oltást (ez választható, de a dokinénink javasolta, hallgattunk rá), most a bárányhimlősön gondolkozom, hogy érdemes-e.

Jó az, ha sokáig tudod szoptatni, sajna nekem 6 hét után totálisan elapadt a tejem, azóta tápszereztünk. Egy éves korától viszont csak tejet iszik, imádja. :)

Emő, Veletek mi van?

puszi mindenkinek!:)

2015. nov. 5. 22:10
 137/142 anonim ***** válasza:

Sziasztok,hát jó rég voltam itt én is!

Szandi,köszönöm a gratulációt. Elképesztő,hogy megnőtt Neked is a pici és Neked is Viki! Biztos gyönyörűek,olyan szívesen látnám őket élőben,ahogy meséltek róluk! :) Nekünk már 5,5 hónapos,kis energiabomba,lassan áttöri egyszerre két fog alul az ínyét. 6260 gramm és 63 cm,a haja sajnos kikopott de a feje tetején egy kis csutakban megmaradt és olyan vicces,mert göndörödik és hosszú. Annyit nevetünk rajta. Most rájött,hogy van hangja és próbálgatja,egyem meg sikongat egész nap meg kacag. Kukac módjára mászik mindenfelé,elnézek egy pillanatra és máris máshol van. :D Pörög-forog,kihúzza maga alól a kezét ha hasra fordul. Nagyon büszke vagyok rá, a doki szerint 1,5-2 hónappal előrébb jár mint a korabeliek. Van még tejem szerencsére bár kellett pótolni kb. 3 hónapos korától,de hál'istennek már vagy 1 hónapja csak tej meg a hozzátáplálás kell csak,mert megint beindult. Megeszik 2 öklömnyi krumplit meg 1 nagy répát és utána még egy kis cici is belefér :D Annyit eszik mint az apja :D Az alvás meg hol ilyen,hol olyan. Mindig változtat magának rajta és követi is a saját kis rendjét,aztán borítja és megint más. :)

Puszi!

2015. nov. 11. 23:55
 138/142 anonim ***** válasza:

Sziasztok csajok, Viki vagyok.

Benéztem, hátha jártok még erre. :)

Kivel mi újság, meséljetek, mekkorák már a gyerkőcök? :)

2016. jún. 25. 21:12
 139/142 anonim ***** válasza:

Halihó! Emő vagyok. Már 14 hónapos jó nagy rosszaság,9 hónaposan elindult,már van 13 foga és eleven borzasztóan. Pont most írtam ki egy kérdést,mert tanácstalan vagyok nagyon...ha nem baj bemásolom hátha tudtok vmit mondani. :)

gyógyszert szedek,már van egy kislányunk. 9-én voltunk együtt a párommal,14-15-én pici pecsételést vettem észre,majd szurkálást a méhembe és a petefészkembe. Azóta is naponta többször feszül a hasam,fáj a derekam,most pl levegőt alig kaptam,nagyon belenyilallt. A biztonság kedvéért abbahagytam vasárnap a gyógyszert,ma a teszt negatív bár korai volt még csinálni,de kíváncsi voltam. Feszült vagyok,fáradékony és a melleim néha olyanok mintha tele lennének tejjel pedig már nem szoptatok. Nem tudom,hogy ha nem a 21. szemmel hagyom abba a gyógyszert,hanem a 15-ikkel akkor ugyanúgy rá pár napra kellene jelentkeznie a megvonásos vérzésnek vagy rendesen mintha bevenném az összeset? Előre is köszönöm a válaszokat,kicsit meg vagyunk ijedve,nehogy vmi bajom legyen. Dokihoz augusztus 10-re kaptam időpontot,bár lehet ügyelet lesz belőle.

2016. júl. 20. 11:33
 140/142 anonim ***** válasza:
Hoppá,elküldtem véletlenül,szóval azt akartam írni még,hogy jó lenne ha tudnátok segíteni :( kicit kétségbe vagyok esve :(
2016. júl. 20. 11:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!