Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha a doki 4 babát látott...

LN09 kérdése:

Ha a doki 4 babát látott Uh-on, mekkora az esélye, hogy megmaradjon mind a 4?

Figyelt kérdés
2009. nov. 15. 22:11
 171/180 anonim ***** válasza:
48%

A négyből kettőre redukált, ikres anyuka vagyok.

Már jónéhány perce csak ülök itt a gép előtt, sokadszorra olvasom soraidat!

Ez iszonyatos fájdalom :-((((. Őszinte részvétem.

Neked végig kellett élni, amitől én annyira rettegtem. Ennél kegyetlenebb már nem nagyon lehet az élet!

Szerencse, hogy az ember képes felállni és újra elindulni, még akkor is, ha minden lépésébe újra és újra belehal!

Nagyon sok erőt, kitartást kívánok Neked és a Családodnak!

Őszintén remélem, hogy megadatik Nektek egy egészséges kisbaba, minden csodájával!

2010. jún. 6. 10:09
 172/180 anonim ***** válasza:
100%

Szia.

Nagyon sajnalom a tortenteket :(

Nem tudok semmi olyat irni ami vigasztalo lenne :(

vegig kovettem az esemenyeket es drukkoltam.

Imadkozom ertetek es azert, hogy ujabb csoda tortenjen Veletek!!

Kitartast es jo egeszseget kivanok Nektek!

2010. jún. 6. 12:11
 173/180 A kérdező kommentje:

Köszönöm, nagyok kedvesek vagytok!

Bizony, muszáj felállni és menni tovább, mégha nehéz is. Tudjátok, ugy érzem ez a büntetésem, hogy két baba redukálva lett. De talán most egálban vagyunk és új lappal indulhatunk!

Nagyon szeretném mégegyszer átélni a terhességet, mégha nagyon nehéz is volt, és szeretnék újra kisbabát, de nagyon félek, hogy megint rosszul alakul a terhesség, és toxémiás leszek :(

2010. jún. 6. 12:54
 174/180 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos, valóban van rá esély, hogy ismét toxémiás leszel. De most már tudni fogjátok, hogy nálad nagyon oda kell erre figyelni.

Van egy ismerősöm, az első babáját 28. hétben szülte, így, mint Te. Egyre súlyosodó praeeclampsia, sürgős császár. Neki szerencséje volt, megmaradt a babája. Azóta már kétszer szült, mind a kétszer kialakult nála a toxémia, de sokkal később, a 38. és a 37. hétben.

Az orvosa nagyon figyelt rá, rendszeres vérvételek, rengeteg fekvés, pihenés, megelőzésképpen vérnyomáscsökkentők, magnézium kisadagban, de folyamatosan.

Javaslom Neked, hogy mindenképp Klinikára menj, vagy legalábbis olyan helyre, ahol van tapasztalat praeeclampsiás kismamák ellátásában!

Nekem is sokszor eszembe jutnak a Kislányaim testvérkéi, de mivel nálunk happy end a történet vége, könnyebb, mert volt értelme. Ennek ellenére szívből hiszem, hogy nem érdemelsz büntetést, hiszen Te csak a legnagyobb esélyt szeretted volna megadni azoknak a babáknak, akik megmaradtak. De sajnos, máshogy alakult. De!

Ez akkor is így lett volna, ha mind a négyen megmaradnak. A praeeclamsia háttere a lepényben keresendő, tehát tulajdonképpen a lepény kialakulásakor elkezdődött a folyamat. Függetlenül attól, hány babád van és hogy döntesz!

Örülök, hogy vannak pozitív gondolataid, és hogy vágysz BABÁRA!

Nagyon sok sikert!

Redukált anyuka

2010. jún. 6. 13:42
 175/180 anonim ***** válasza:
100%

Én kérdeztem hogy mi ujság van veletek.Részvétem.NAgyon sajnálom ami a két kicsivel történt.Nagyon nehéz lehet az ilyet feldolgozni.Nekem 1et nehéz volt elveszteni. S kérlek ne okold magad,mert az nem segit a dolgokon és igy nehezebb lesz ujra teherbe esni!

Elgondolkodtam soraidat olvasva hogy biztosan el kellett venni azt a kettőt? (másikat) NAgyon nagyon rossz ilyet olvasni.

2010. jún. 6. 14:11
 176/180 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én is valamikor amellett voltam, maradjon mind.

Ne haragudj,hogy most ismét zavarlak.

Nem tudok szóhoz jutni. Nagyon sajnálom, ami veletek történt.

Pont ilyen idősen vesztettem el én is az első babám. Nem lehet összehasonlítani a történéseket, viszont nagyon fáj, hogy veled is ez történt.

Igen, talpra kell állni. Legyen hozzá sok erőtök!

2010. jún. 6. 22:21
 177/180 A kérdező kommentje:

Igen, sajnos benne van, hogy még1x előjön! Eddig is klinikára jártam, a legjobb orvoshoz, 2 hetente. Szedtem magnéziumot, szedtem vérnyomáscsökkentőt, mindent megtettem, mégis ez lett a vége. Sajnos sokmindent nem tudnak tenni. Befektettek, de annyi volt, hogy mérték a vérnyomásomat, és adtak tüdőérlelőt. Szóval ha megint toxémiás leszek, nem fognak tudni mit tenni.

Azt mondják a második terhességnél azonnal beindul az a valami, ami az elsőnél nem volt, ezért kicsi az esélye az újabb toxámiának. Engem nem vigasztal, mert mi van ha megint engem talál meg? Én még1x nem akarok majdnem meghalni. Ráadásul megmaradt a magasvérnyomás.

Arra pedig, hogy meg kellett volna tartanom mind a 4 babát, annyi a válaszom, hogy akkor lehet 27. hétig sem húztam volna ki, és lehet még nagyobb baj lett volna. Igy is nem sokon múlott, hogy meghalok.

Szóval nagyon szeretnék babát, de illyen emlékekkel, nem merem bevállalni. Ráadásul nekem nincs peteérésem, tehát természetes úton lehet megint nem jönne össze, gyógyszerrel pedig soha többet!!!

2010. jún. 7. 01:39
 178/180 A kérdező kommentje:
A babáim igy is kis súllyal születtek, mi lett volna ha 4 baba lett volna??? Bele sem merek gondolni!!!
2010. jún. 7. 01:41
 179/180 anonim ***** válasza:
100%

első válaszoló vagyok.

őszinte részvétem, nagyon sajnálom :(((

kívánom, hogy átélhesd újra a terhességet és egy egészséges babának adhass életet hamarosan!

sok erőt kívok neked!

2010. jún. 9. 22:47
 180/180 anonim ***** válasza:
73%
...
2011. jún. 30. 19:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!