Ha a doki 4 babát látott Uh-on, mekkora az esélye, hogy megmaradjon mind a 4?
Sajnos nem tudok neked válaszolni, de biztos elég rizikós, hármas ikrek 32. hét körül születnek, ebből gondolom, hogy négyesek jóval előbb :S
többször hallottam már, hogy ilyen esetben kettőt elvesznek ha a szülők engedik. borzasztó :(
Lehet kivételes anya leszel:-)
Hogy jött össze 4 baba? :-)
Készülj fel minden eshetőségre és várj türelemmel...
matematikailag 25%, mert mindegyik egyenlő eséllyel indul
bár nagyon sok ikerterhesség indul, kevés marad meg
második babót várjuk,az első is, ő is ikernek indult, de már egyedül vannak
gratulálok hozzájuk, könnyű várandósságot kívánok
Úristen!
Én is ikreket szeretnék, irigyellek!
Mindenesetre sok fehérjét (normál terheseknek napi 35-40 gramm kell) és vitamint, vitaminkészítményt is egyél. Tartsd be szigorúan az orvosi utasításokat!
Ha siker lesz, megírod hogyan vagytok?
Tudjátok, nagyon sok rosszat hallottam a 4-es ikerterhességről... Betegek lesznek mindannyian vagy esetleg páran, kora szülöttek lesznek. stb.
A doki azt mondta nem fogom tudni kihordani a babákat.
Nehéz dolog, mert ő is azt mondta el kellene venni babákat, hogy legyen esélye a többinek.
Picit bízom abban, hogy erre nem kerül sor, hanem... Csak mondjuk az lett volna a kérdésem, hogy mekkora az esélye annak, hogy 1-2 megmaradjon.
Orvosi utasítások?
Hát azt nem kaptam... Meg UH-ozott, közölze 4 baba van, és menjek vissza két hét múlva konkrét döntéssel mi legyen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!