Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha a doki 4 babát látott...

LN09 kérdése:

Ha a doki 4 babát látott Uh-on, mekkora az esélye, hogy megmaradjon mind a 4?

Figyelt kérdés
2009. nov. 15. 22:11
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/180 A kérdező kommentje:
Na ezt most fejezd be!!!
2009. nov. 15. 22:45
 32/180 A kérdező kommentje:
Nem ez probléma, hanem, hogy 4 gyerek egészségét nem akarnám kockáztatni! De ugye ezt nem érti meg senki, csak az lebeg mindenki szeme elött, hogy gyilkos vagyok.
2009. nov. 15. 22:47
 33/180 anonim ***** válasza:
93%
Én azt mondom hallgass az orvosra.Ismerek hármas ikres anyukát,aki nagyon régóta várta a babáit.A három közül egy beteg,de nagyon.Születés után nem is láthatta az anya,mert vitték azonnal egy 200km-rel odébb levő városba,hogy az életét mentsék.A másik kettő pici miatt nem is tudott még látogatni sem menni.Arra nem volt pénzük,hogy oda költözzenek átmenetileg amíg a baba kórházba van.Most 3 évesek,az a kicsi a három évéből kettőt kórházakban töltött.Alig van a családjával.Az anyuka már tiszta ideg roncs,mert csak ritkán tudja látogatni a kicsijét,otthon lelki ismeret furdalása van miatta,hogy a kettő vele van,és pont a beteggel nem tud lenni akinek a legnagyobb szüksége lenne rá.Gyötri a lelki ismerete,hogy talán a szelekcióval ez megelőzhető lett volna,persze az sem biztos,hogy emiatt beteg.De sajnos nagy az esély 4 babánál,hogy nem lesz mind egészséges.Akkor pedig megkeseríti a boldogságot a szép hónapokat éveket ha lesz köztük beteg.Én a dokira hallgatnék,nem mernék kockáztatni.
2009. nov. 15. 22:47
 34/180 anonim ***** válasza:
24%

Igen, ezt nem tudjuk megérteni és igaza van a beszólónak.

Akartad a babát, gondolj rá, hogy érezted magad pl. 3 hónapja. (Mint most én.) A gyász ettől százszor rosszabb, TUDOM. Bízz abban, a természet tudja, mire vagy képes. És neveld fel őket.

2009. nov. 15. 22:49
 35/180 A kérdező kommentje:

Hát ez szomorú! Én is pont ettől félek, gondolom ezért is mondta, hogy rizikós a dolog.

Persze mindenki azt vágja a fejemhez, hogy de tudtam, hogy lehet ikerterhesség! Persze, gondoltam lesz 1-2, de álmomban sem mertem gondolni, hogy 4. Pláne, hogy a doki sem mondta....

De ne is ítéljetek el, addig amig semmi sem biztos! Jó?

2009. nov. 15. 22:50
 36/180 anonim ***** válasza:
78%
Könyörgöm, erre való a 4 D uh. Minél hamarabb menj el!
2009. nov. 15. 22:51
 37/180 A kérdező kommentje:
Oké, elmegyek és??? Megállapítják, hogy most nincs baj. ÉS??? mi lesz 2 hét, egy hónap múlva. Vagy szülésnél. Nem szeretnék a 20. héten megszülni.
2009. nov. 15. 22:52
 38/180 A kérdező kommentje:
Azt sajnálom, hogy nem annak adta meg a ég a 4 babát aki szeretné. Én beértem volna 1-el is.
2009. nov. 15. 22:53
 39/180 anonim ***** válasza:
14%
Még mindig jobb a 20. héten megszülni, mint egy életet úgy leélni, hogy nem adtam nekik esélyt. Ki tudja, legközelebb sikerül-e?
2009. nov. 15. 22:53
 40/180 anonim ***** válasza:
31%

Azt hiszem, mára mindent leírtam.

Sajnálom, hogy most nincs más, aki meggyőzne.

Pihenj Te is, holnapra itt még úgy is sokan bekukkantanak.

2009. nov. 15. 22:56
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!