Ha a doki 4 babát látott Uh-on, mekkora az esélye, hogy megmaradjon mind a 4?
első vagyok. ssajnálom, hogy máris támadnak, pedig jogos az aggodalmad.
Az a baj szerintem, hogy ha elindul egy vetélés, mind a 4 bébike veszélybe kerül.Hármasikres ismerősömnek azt mondta a dokija, hogy a méhszájtól legtávoltabbi babókat veszik el, hogy ne induljon be a szülés. De biztos az is rizikós :(
A helyedben elmennék egy másik dokihoz is, csak egy beszélgetésre, ártani nem árthat.
kívánok neked sok erőt a döntéshez, ne törődj a negatív hozzászólásokkal!
A kérdezőnek igaza van....nem megvetni kell,nem ő tehet róla,hogy 4kicsi baba fogant.Annak pedig tényleg semmi értelme,ha esetleg beteg lenne 1 vagy esetleg 2,vagy több pici.Mindannyiuk életét tönkretenné.És főleg,ha írja,hogy azért annyira jó anyagi helyzetben sincs,hogy 4gyereket tudjon hopp a semmiből hirtelen felnevelni,főleg úgy,hogy még lehet azt se tudja,hogy kell pelenkázni.1gyerekkel sem mindig a legkönnyebb...de 4el...végképp...ezt is át kell gondolni,és nem csak azt vágni,hogy peteérért segítő gyógyszert szedtél,így jártál,viseld a következményeit.Ez nem így megy.És a kisbabák is megsínylenék,ha esetleg nem tudná felnevelni mindet,esetleg intézetbe kerülnének vagy hasonlók...de ezt neki kell eldöntenie.
Nehéz ilyen esetbe tanácsot adni,én sem tudom mit csinálnék,de valószínűleg ha az anyagi hátterem annyit még engedne,2t vállalnék...és az életed is kockán forog.
Jól gondold meg a döntésedet,és majd ird meg,mi lett:)
Addig boldog babavárást,és sok egészséget!!!
Szia!
A kérdésre koncentrálva: szerintem esélye van, hogy mind a 4 baba megmarad, de nem vagyok szakértő. Csak szeretném leírni, hogy sajnálom, hogy ilyen helyzetben vagy, nagyon nehéz most neked. Én felkeresnék még egy orvost, beszélnék vele is. A párommal, családommal és a barátaimmal is leülnék egy kicsit beszélgetni. A döntést Neked kell meghozni, bármennyire is rossz. Mérlegelj, és úgy dönts, hogy a későbbiekben se bándd meg.
Én voltam már hasonló helyzetben, igaz nem 4 babóról volt szó, de ÉN HOZTAM a döntést, nem mondom, hogy könnyű, de ha nincs más, akkor nincs más :(:(
Remélem jóra fordul minden. Sok erőt kívánok Neked.
Volt itt az oldalon egyszer egy 4-es ikres kismama, neki is a redukciót javasolták, 2-t el kellett vetetni...
Olvasd el a történetét, és írj neki kommentet, biztosan válaszol!!!
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..
Remélem sikerül jól dönteni! Remélem a szervezeted is "szelektál".JObb a természetes szelekció mint a műtéti.Ebben bizonyos vagyok. Sajnos atzt is tudom,hogy milyen ha azt mondja egy anya hogy nem lehet testvéred,mert.... Én ezt kaptam meg,mert anyum tolókocsiba került volna ha lenne egy testvérem.S van más is akinek ezt mondták
KEdves Válaszadók! Ne szóljátok le a Kérdezőt,mert nem tudjuk mi azt hogy mi az a betegség ami miatt azt irja hogy nem tudja mind a négyet megtartani. Anyagilag se könnyű 4 gyereket felnevelni.
Szeretnék majd én is testvért neki (17hetes vagyok) de ha ikrek lettek volna nagyon bepánikoltam volna.
S azért pedig gratulálok hogy természetes úton fogantak még ha kellett a gyógyszeres segitség is.
Kedves okoskak!
Ebben a kommentben mi az ami nem hasznos?
"Felesleges a vita!!
Mindenki csak felhuzza magat es artunk a piciknek!!
Ebben a kerdesben ugy sem nekunk kell donteni.
Es mint latjuk a kerdezot is csak elbizonytalanitjuk meg jobban.
Ezt csak O tudhatja, hogy mit tud megtenni es mit nem.
Ne bantsuk.
Engedjuk higgadtan donteni!!
Alljunk mellette es aki teheti imadkozzon erte.
Nem vagyok vallasos, de egy imat mindenkeppen meger!!
Tenyleg jo egeszseget kivanok!!
Es bizz magadban es az osztoneidben!!
25 hetes kismama "
Koszi a lepontozast ebbol is latszik mennyi eszetek van!!
Pont nem irtam es azt hogy vetesse el sem azt
, hogy ne!!
Nem foglaltam allats a kerdesben, csak azt kertem, hogy ne bantsa mindenki a kismamat, mert igy is nehez a helyzete.
De ez az amihez nagyon ertetek.Belerugni abba aki mar igy is a foldon fekszik.
Azert remelem Ti nem kerultok hasono helyzetbe, mert nem tudnatok Ti sem a helyes dontest!!
Kivulrol konnyu okosnak lenni!!
Kedves kismama: en meg mindig annyit tanacsolok parod a csaladod es a baratok legyenek melletted a tobbi nem szamit!!!
Jo egeszseget kivanok Nektek akar, hogyan is dontesz!
Ne aggodj, a legjobb dontest fogod hozni, barmi is legyen az.
Szep napot MINDENKINEK!!!
25 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!