Mi értelme ilyenkor már HCG szint vizsgálatot csinálni? 11 hetes vagyok a menses szerint. Ma csak egy szabálytalan petezsákot látott a doki.
Figyelt kérdés
Szerintem már semmi remény... Vélemények?2011. aug. 23. 19:36
1/3 anonim válasza:
Nyilván megerősítést vár a vérvételtől - alapos doki.
Sajnálom nagyon, azt nem tudom, hogy ilyenkor van-e még remény, de azért én szorítok, hátha.
2/3 anonim válasza:
Hát igazából lehet késő Pé. Kb 8 hetesnek kellene lennie most a babának, tehát már valóban látni kellene a szívdobogást is, de késői Pé esetén lehet még kicsi és a HCG teszttel csak megerősítést akar a doki. Szorítok, hátha örömteli lesz a híre!
3/3 anonim válasza:
Szia!
Nagyon sajnálom,de én is jártam már így és 11 hetes terhességnél,ha nem lát semmit és szabálytalan a petezsák is akkor ott sajnos nincs baba!
Ez biztos!
De kitartás a következő sikerülni fog!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!