Ha a doki 4 babát látott Uh-on, mekkora az esélye, hogy megmaradjon mind a 4?
Szia!
Remélem, jól vagytok, és már otthon a karácsonyra gondolva telnek a napjaid.
Jó egészséget Nektek!
Sziasztok!
Ma jöttem haza, minden rendben van. A redukció nagyon fájt, sajnos többször kellett szúrni. A beavatkozás után elkezdtem erősen folyni, de szerencsére nem tartott sokáig.
Most fekszek, pihengetek, nem erőltetek semmit. Picit fáj a hasam, de nem vészes.
Szia!
Sajnálom,hogy ezt kellett átélned,remélem ezután már minden rendben lesz veletek,és egészségesek maradtok mindannyian.Ne rágódj a történteken,csak azzal foglalkozz,hogy lesz 2 szép gyermeked.Jövő ilyenkor már csak kesernyés emlék lesz az amin most átmentetek.Persze az elvesztett babák emléke a miértek megmaradnak,de halványodni fog,begyógyul a seb.Nagyon sok miért van az életünkben amire sosem kaphatunk választ,ez is az.Csak előre nézzetek,és meglátod még így is azt fogod mondani amikor a karodban tartod majd Őket,hogy megérte,Neked sajnos ez volt az ára.
Sok erőt kitartást és boldogságot egészséget kívánok nektek,majd írd meg hogyan alakulnak a dolgaitok.
Békés boldog ünnepeket nektek.
Kell még menned, vagy túl vagy már rajta teljesen?
Biztos nem volt egy kellemes dolog, jobbulást kívánok és nagyon boldog ünnepeket!
Sziasztok!
Köszönöm a bíztatást.
Sajnos ezt a dolgot nem lehet kitörölni. Pláne, hogy komenntálták is. Majd megszakadt a szívem. Nem tudtam eldönteni, hogy a 3x-i szúrás, a bennem matatás, vagy az a fájt a legjobban, hogy mi történik.
Én ezt nem kívánom senkinek. Legalább akkora gyász, mintha itt kint éltek volna, és haltak volna meg.
Remélem fentről segítik a tesóikat, és segítenek nekik!
Próbálj meg erre úgy gondolni, mint egy szükséges rosszra, ami a két baba érdekében történt. Valószínűleg csak akkor lesz könnyebb (lelkileg), ha már látod őket szépen fejlődni, illetve majd amikor a karodban tarthatod mindkettejüket.
Pihenj sokat és ne gondolj a múltra, a jövő a Tiétek! Szorítok és remélem, hogy még hallok Rólatok!
Ikres anyuka
Szia!
Régen hallottunk felőletek:) Remélem minden rendben van. Ha van kedved írj, hogy vagytok:)
Boldog babavárást:)
Szia!
Jól vagyunk! A két baba szépen fejlődik, bár a kisebb baba le van maradva. Holnap belépünk a 18. hétbe. Sajnos hasam nem nagyon van, ahhoz képest, hogy ketten laknak benne.
Elég sokat mocorognak ( szerencsére!) Vagy legalább is, remélem őket érzem.
Tudod már, hogy milyen neműek lesznek? Mit értesz az alatt, hogy a kisebbik le van maradva? Mennyivel?
Szorítok és csakis a legjobbakat kívánom!
Ikres anyuka
Sajnos nem mutatta magát egyik sem :(
Úgy értem hogy le van maradva, hogy kisebb mint a másik baba. A nagyobbik 17 a kisebbik 15 cm. A combcsont alapján mondta a doki, hogy le van maradva. A két baba combcsontja között 0.6 cm a különbség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!