Ha a doki 4 babát látott Uh-on, mekkora az esélye, hogy megmaradjon mind a 4?
Drukkolok,és várom majd, hogy megírd, mi volt!
Kicsit elgondolkoztam, hogy miért is kaptál utrogestant. Mert az segít megtartani a terhességet. Végül is terhes akarsz maradni, csak jobb lenne, ha természetesen redukálódna a babád száma.
Várom az írásod!
Hármasikres
Na, ez a barom meg honnan jött... Ne is foglalkozz vele.
Ja, az előbbi hozzászólásommal nem akartam semmi rosszat, csak hangosan gondolkoztam inkább. Én is kaptam egyébként utrogestant, meg duphastont is, de akkor még nem tudtam, hányan is lesznek odabenn. De az biztos, hogy nagyon utáltam azt a kis golyócskát.
Hármasikres
Már nem is foglalkozom ilyen piti beszólásokkal. Szüljön a hozzászóló 4 gyereket, ennyi a hozzáfűzni valóm.
Szóval, voltam orvosnál. Nem tudom merjem-e leírni, hogy mi történt, nem szeretném, ha megint én lennék a célpont. Megvannak mind a 4-en, ennyit szerintem elég ha leírok.
Szia én is írtam már neked(nov.17. 10.46-os) és kíváncsian követem a történeted!!!Megint csak azt tudom ne foglalkozz az ilyen ökrökkel ezek csak az észt tudják osztani na mindegy is...
Én nagyon kíváncsi lennék mit mondott az orvos mekkorák meg stb.
És ha megkérdezhetem hogy hogy döntöttetek?
nyugodtan írd le ki nem sz@arja le a negatív hozzá szólokal szüljön ő négy gy
jajj bocsi folytatom a kislányom elküldte... szóval szüljön ő négy gyereket azt majd akkor ossza itt az észt a hatalmas tapasztalataival...
Drukkolok hogy minden oké legyen!!
CRL: 16-17 mm.
Ugye 4-en vannak, eddig 2 elöl 2 hátul volt. Most ha jól értelmeztem 1 van hátul 3 elöl. A képen az összes egy kupacban volt. De a hátsó 1 nem mindig mutatja magát.
Láttam ahogy pulzál a kis szívük.
2 hét múlva kell visszamennem, ha nem történik semmi, akkor megbeszéljük a befekvést. Mutatta melyik kettőt lehet elvenni, hogy másik kettő ne sérüljön. 5 napra kell befeküdnöm.
Azt is mondta, hogy mivel orvosilag indokolt, lehet nem kell a tortúrát végig járnom, és lehet fizetnem sem kell. Hát, legalább ennyi könnyebbség legyen.
Bíztam a természetben, hogy besegít, de most már egyre kisebb esélyt látok rá. Ha jól befészkelték magukat...
A sorstársad vagyok. Pontosan tudom, mit érzel!!! De igen, ahogy írtad, ha egyszer befészkelték magukat... Csodálatos a természet és a szervezet, bár néha túlvállalja magát :-)
Fel sem merülhet fizetés, procedúra!!! Csak helyben töltöttünk ki adatlapokat. Ez indokolt beavatkozás, nem passzióból csináltatod. Ez nem terhességmegszakítás,hanem embrióredukció. Két teljesen különböző dolog!!!!
Próbálj erős maradni, és örülni annak, hogy van ilyen lehetőség, és nem kell az egész terhességet befejezni!!!
Neked is volt ilyen beavatkozásod? Hogyan zajlott? Neked sem kellett fizetni? Csak befeküdtél és megcsinálták?
Valahogy nincs erőm a procedúrát végigcsinálni, épp elég lesz a beavatkozás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!