Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha a doki 4 babát látott...

LN09 kérdése:

Ha a doki 4 babát látott Uh-on, mekkora az esélye, hogy megmaradjon mind a 4?

Figyelt kérdés
2009. nov. 15. 22:11
 161/180 anonim ***** válasza:
100%

Igazából ez nem jelent nagy problémát, hisz a tényleges korukhoz képest egyik sincs nagyon lemaradva (ikreknél ez normális, hisz két baba fejlődik egy baba helyén). Ha meg kétpetéjű ikrek, ráadásul különböző neműek, akkor végképp normális, ugyanis a fiúk combcsontja mindig rövidebb (nálam ez végig így volt). Persze ez nem jelenti azt, hogy a fiú a növekedés során alacsonyabb lesz, sőt!

Az én dokim annó annyit mondott, hogy az ikreket akkor tekintik megfelelő fejlettségűnek, ha kettejük súlya születéskor eléri a 4,5 kg-t. Neked ez még odébb van, addig meg különböző ritmusban fejlődhetnek.

Ne izgulj, minden oké velük!

Vigyázz magatokra!

Ikres anyuka

2010. jan. 30. 11:04
 162/180 A kérdező kommentje:

Köszi, megnyugtattál :)

Remélem nem lesz gond. De tényleg nem sok különbség van a két baba között, szerencsére a pici is behozta a lemaradást. Lehet mire megyek legközelebb, már nagyobb lesz mint a másik :)

Szerencsére az is picit megnyugtat, hogy érzem őket mocorogni, sőt mintha rúgnának.

2010. jan. 30. 23:08
 163/180 anonim ***** válasza:

Szia!

Hogy vagytok?

Nagyok már a picúrok és elevenek?

Fiúk, lányok?

2010. márc. 12. 18:30
 164/180 A kérdező kommentje:

Szia!

Jövő héten megyünk UH-ra. A pocim nem nagyon nő, de amig a babák nőnek addig nincs baj. Holnap lépünk be a 24. hétbe. Kb. egy hete gyötör valami kórság. Fáj a gyomrom meg az epém, küzdök vele, de nagyon rossz.

A babák jól vannak, mocorognak, rúgnak. A kisebbik baba nem olyan aktiv, de gondolom nem baj.

A nemük is kiderült :) Eddig úgy néz ki kislányok :) Apájukat már most nagyon szeretik, mert mindig jeleznek neki amikor a hasamra teszi a kezét. Biztos apás lányok lesznek :)

2010. márc. 12. 22:03
 165/180 anonim ***** válasza:
100%

Jo ezt olvasni, hogy minden rendben Veletek :)

Az elejetol figyelem az esemenyeket es orulok, hogy rendben mennek a dolgok.

Elvezd ki a terhesseget mert csodalatos erzes....utanna pedig elvezd a gyumolcseit:)

2 csodalatos babat :)

Ne felejts rendszeresen irni, mert en mindig varom:)

puszi Betti es Bogus baby

2010. márc. 12. 23:43
 166/180 A kérdező kommentje:
Azért azt nem mondanám, hogy csodálatos érzés, és élvezem a terhességet, de haladok az árral.
2010. márc. 13. 19:09
 167/180 anonim ***** válasza:
100%
Szia. Olvasgattam a történeted és néhány hozzászólást is, csak azért írok, hogy tudd teljesen együtt érzek veled. Nekem is volt redukcióm, 3 babából maradt 2. Nagyon nehéz döntés, de nekem is nagyon szépen fejlődik a két picur. Nálunk fiú-lány párosítás van. És ha jól láttam, az alapján amit írtál egy idős terhesek vagyunk. Ha van kedved és időd, írj nekem nyugodtan priviben. Minden jót nektek és jó egészséget.
2010. márc. 18. 12:49
 168/180 anonim ***** válasza:
100%
Ha jól számoltam akkor hamarosan 2-3 hét mulva megszületik a két kiscsaj:) mi újság van veletek?
2010. jún. 4. 18:22
 169/180 A kérdező kommentje:

07.03.-ára voltam kiirva.

2 hónapja, 27 hetesen kórházba kerültem, toxémiás lettem, egyik éjjel rosszul lettem, sűrgősségi császárral szültem. A fiú babám 2 napot, a lány babám 2 hetet élt. Elmentek...

Majdnem meghaltam.

Nagyon nehezen épültem fel, lelkileg talán soha.

2010. jún. 5. 20:55
 170/180 anonim ***** válasza:
100%

Őszinte részvétem! Ez tényleg tragédia, el sem tudom mondani, hogy mennyire sajnálom...

Vigyázz magadra és légy erős! Az idő majd segít feldolgozni a történteket...

Ikres anyuka

2010. jún. 6. 09:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!