21 hetes rémült kismama vagyok, szeretkeztünk a férjemmel, abba kellett hagyni, mert görcsöltem, majd felálltam és vegigfolyott a lábam szárán valami vizszerű, igaz vizelet lehetett?
Azért furcsa, hogy minden kommentet jelen időben írtál. (Hogy egy lepedőn ülsz, miközben szivárog a víz, meg ha a férjed hazaér akkor indultok a kórházba, meg hogy nem éled túl, ha elveszíted a babát.) Bár azt írod, nincs szükséged szakember segítségére, de szerintem nem így van.
Én is veszítettem el babát pont a 21. héten, de nem írnék róla úgy, mintha most történne meg.
Igazaztok van ,undorító ,szánalmas,elmebeteg vagyok .
Kérlek toroltessetek az oldalról .
Ez nem igaz! Én nem szóltam hozzá, csak figyelt kérdésnek jelöltem, és napjában többször megnéztem írt-e a kérdező, mert őszintén szurkoltam neki.
De én vagyok a balek, mert foglalkozom másokkal.
Nekem is sokszor eszembe jutottál Kérdező. Nagyon sajnálom ami történt, nem tudom hogy lehetne ezt feldolgozni. Nem vagy még túl rajta ha ilyen kérdést írtál ki.
Egészen biztos nem lehet már babád?
Szegeny te becsavarodtál...nem is csodálom, csak azt, hogy a környezetedben senki nem segít neked.
.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!