Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 21 hetes rémült kismama...

21 hetes rémült kismama vagyok, szeretkeztünk a férjemmel, abba kellett hagyni, mert görcsöltem, majd felálltam és vegigfolyott a lábam szárán valami vizszerű, igaz vizelet lehetett?

Figyelt kérdés
Csak kevés jön ,de folyamatosan.
2013. aug. 20. 20:46
 81/113 anonim ***** válasza:

Azért furcsa, hogy minden kommentet jelen időben írtál. (Hogy egy lepedőn ülsz, miközben szivárog a víz, meg ha a férjed hazaér akkor indultok a kórházba, meg hogy nem éled túl, ha elveszíted a babát.) Bár azt írod, nincs szükséged szakember segítségére, de szerintem nem így van.

Én is veszítettem el babát pont a 21. héten, de nem írnék róla úgy, mintha most történne meg.

2013. aug. 22. 19:08
 82/113 anonim ***** válasza:
91%
Szánalmas vagy!!!!!!!!!!!! Ennyi emberből bohócot csinálni!! Ennél nagyobb örömöd ne legyen az életben!!!
2013. aug. 22. 19:19
 83/113 A kérdező kommentje:

Igazaztok van ,undorító ,szánalmas,elmebeteg vagyok .

Kérlek toroltessetek az oldalról .

2013. aug. 22. 20:07
 84/113 salvadorina ***** válasza:
7%
Legalább beismerte az igazat. Tudja, hogy ez nem helyes, csak próbálja feldolgozni. Nyugi, kérdező, itt a legtöbben egyáltalán nem aggódtak, csak várták egy szaftos sztori befejezését. Az életben senkinek nem jutottál volna eszébe többet, ha csak annyit írsz, hogy elment a baba.
2013. aug. 22. 20:33
 85/113 anonim ***** válasza:

Ez nem igaz! Én nem szóltam hozzá, csak figyelt kérdésnek jelöltem, és napjában többször megnéztem írt-e a kérdező, mert őszintén szurkoltam neki.

De én vagyok a balek, mert foglalkozom másokkal.

2013. aug. 22. 21:00
 86/113 anonim ***** válasza:

Nekem is sokszor eszembe jutottál Kérdező. Nagyon sajnálom ami történt, nem tudom hogy lehetne ezt feldolgozni. Nem vagy még túl rajta ha ilyen kérdést írtál ki.

Egészen biztos nem lehet már babád?

2013. aug. 22. 21:17
 87/113 anonim ***** válasza:
Erre nem lehet mit irni.
2013. aug. 22. 21:25
 88/113 anonim ***** válasza:
100%
Az életben nem vetêlt el ez a nõ.....
2013. aug. 22. 21:33
 89/113 A kérdező kommentje:
Esküszöm,hogy vetéltem el középidős terhességet a 21.héten.
2013. aug. 22. 21:39
 90/113 anonim ***** válasza:

Szegeny te becsavarodtál...nem is csodálom, csak azt, hogy a környezetedben senki nem segít neked.

.

2013. aug. 22. 21:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!