21 hetes rémült kismama vagyok, szeretkeztünk a férjemmel, abba kellett hagyni, mert görcsöltem, majd felálltam és vegigfolyott a lábam szárán valami vizszerű, igaz vizelet lehetett?
És ha ez nem is valós kérdés...? Szerintem ha ez a szitu igaz, akkor senki nem gyk-ra írogat... Nem?
Ám ha valós a dolog, akkor remélem, minden rendben van és nem jutott későn kórházba a kérdező!!!
Mièrt ne irhatná ki ide,míg a párja elmegy a patikába!????
Ő ugy gondolta hogy vesz olyan lakmuszpapírt hogy ne rohangáljon esetleg feleslegesen.Le lehet pontozni nyugodtan.De ez korrekt dolog,nem kell rögtön pánikolva rohanni a dokihoz.De nyilván ők is bementek a kòrházba ès azèrt nem èrkezik mèg mindig válasz mert pl.baj van!
Annyira rosszak az emberek bakkar!
Màjusban úgy indult a szülésem,hogy elfolyt egy kis magzatvíz,de pont a wc-n,így nem voltam benne biztos,hogy akkor ez most mi. De sejtettem,hogy ez màr a szülés lesz,csak bepànikoltam...Igaz,kérdést nem írtam ki,de én is itt böngésztem a gyik-en,hogy ez mi. Ezt csak azért írtam ide,hogy elképzelhetõ,hogy valaki zavarodottsàgàban ide fordul,fõleg egy kismama,aki addigi vàrandóssàga soràn sokat hasznàlta ezt az oldalt.
Szorítok a kérdezõért!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!