Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 21 hetes rémült kismama...

21 hetes rémült kismama vagyok, szeretkeztünk a férjemmel, abba kellett hagyni, mert görcsöltem, majd felálltam és vegigfolyott a lábam szárán valami vizszerű, igaz vizelet lehetett?

Figyelt kérdés
Csak kevés jön ,de folyamatosan.
2013. aug. 20. 20:46
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/113 anonim ***** válasza:
96%
Bizzunk a legjobbakban!
2013. aug. 20. 22:47
 42/113 anonim ***** válasza:
94%
Remélem minden oké.
2013. aug. 20. 23:12
 43/113 anonim ***** válasza:
93%
SZorítok..:O :)
2013. aug. 20. 23:15
 44/113 anonim ***** válasza:
78%

És ha ez nem is valós kérdés...? Szerintem ha ez a szitu igaz, akkor senki nem gyk-ra írogat... Nem?

Ám ha valós a dolog, akkor remélem, minden rendben van és nem jutott későn kórházba a kérdező!!!

2013. aug. 21. 00:10
 45/113 anonim ***** válasza:
73%
Én elképzeltem a szituációt és pánikban nem hiszem hogy az lenne az első dolgom hogy a gyakorira kiirjak egy kérdést, igaz vizelet lehetett? Én is terhes vagyok, de tudom hogy mikor jön vizelet....Egyre többször van az az érzésem hogy túl hosszú a nyári szünet és unatkoznak a tinik. Kitalálnak sztorikat hogy megnézzék kinek a kédésére ugrik jobban a nép.
2013. aug. 21. 00:54
 46/113 anonim ***** válasza:
29%

Mièrt ne irhatná ki ide,míg a párja elmegy a patikába!????

Ő ugy gondolta hogy vesz olyan lakmuszpapírt hogy ne rohangáljon esetleg feleslegesen.Le lehet pontozni nyugodtan.De ez korrekt dolog,nem kell rögtön pánikolva rohanni a dokihoz.De nyilván ők is bementek a kòrházba ès azèrt nem èrkezik mèg mindig válasz mert pl.baj van!

Annyira rosszak az emberek bakkar!

2013. aug. 21. 01:14
 47/113 anonim ***** válasza:
76%

Màjusban úgy indult a szülésem,hogy elfolyt egy kis magzatvíz,de pont a wc-n,így nem voltam benne biztos,hogy akkor ez most mi. De sejtettem,hogy ez màr a szülés lesz,csak bepànikoltam...Igaz,kérdést nem írtam ki,de én is itt böngésztem a gyik-en,hogy ez mi. Ezt csak azért írtam ide,hogy elképzelhetõ,hogy valaki zavarodottsàgàban ide fordul,fõleg egy kismama,aki addigi vàrandóssàga soràn sokat hasznàlta ezt az oldalt.

Szorítok a kérdezõért!

2013. aug. 21. 01:37
 48/113 anonim ***** válasza:
94%
Remélem minden rendben Veletek!!
2013. aug. 21. 02:08
 49/113 anonim ***** válasza:
13%
Kedves kérdező! Nagyon unatkozol?
2013. aug. 21. 10:00
 50/113 anonim ***** válasza:
75%
Lehet, hogy naiv vagyok, de en nem tudom elkepzelni, hogy tinilanyok ilyet kitalaljanak. En inkabb attol tartok, hogy szegeny Kerdezo korhazban van es vagy nem tud, vagy nem akar irni a tortenekrol. De inkabb legyen a ketelkedoknek igaza es legyek en a naiv, mintsem valakinek ezt valoban at kelljen elnie...:((
2013. aug. 21. 10:27
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!