21 hetes rémült kismama vagyok, szeretkeztünk a férjemmel, abba kellett hagyni, mert görcsöltem, majd felálltam és vegigfolyott a lábam szárán valami vizszerű, igaz vizelet lehetett?
Figyelt kérdés
Csak kevés jön ,de folyamatosan.2013. aug. 20. 20:46
52/113 anonim válasza:
Reméljük minden rendben van, és csak a szex miatti felizgulás okozott szokatlanul bő folyást. Sokan gondolunk Rátok!
53/113 anonim válasza:
remélem minden rendben veletek!
54/113 anonim válasza:
Én is remélem ,hogy minden rendben van...kérlek majd írj ha tudsz!
55/113 anonim válasza:
A kritizálóknak: mégis mit csináljon,amig vár a férjére? Itt kérdez,hátha valaki tud okosat.
Majd ird meg kérdező hogy vagy
56/113 anonim válasza:
51es! Akkor már ketten vagyunk naívak...én is erre gondoltam.
Kérdezőnek a legjobbakat!
58/113 anonim válasza:
Remélem minden rendben van Veletek!
59/113 anonim válasza:
Én már kezdek aggódni!Lehet,hogy tényleg baj van!!
60/113 anonim válasza:
Kedves kérdező! Örülnénk ha írnál csak pár szót, hogy jol vagytok-e!:-) Remélem minden rendben! Bár aggódom, hogy azóta nem jeleztel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!