Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 21 hetes rémült kismama...

21 hetes rémült kismama vagyok, szeretkeztünk a férjemmel, abba kellett hagyni, mert görcsöltem, majd felálltam és vegigfolyott a lábam szárán valami vizszerű, igaz vizelet lehetett?

Figyelt kérdés
Csak kevés jön ,de folyamatosan.
2013. aug. 20. 20:46
 71/113 anonim ***** válasza:
Jaj... mindenképp borzalmas, ha valaki elveszít egy babát, de erre képzett szakemberek vannak, sőt veszteségfeldolgozó központok (pl. kifejezetten nőgyógyászati rendelő mellett is működik ilyen). Mindenképp menj el egy ilyenbe, mert - és ezt biztosan Te is látod - nem OK, hogy ezt így tudod (ennyire nem tudod) még kezelni. Hidd el, aki volt már kismama és olvasta a bejegyzésedet, nem csak abban a fél percben gondolt Rád, amikor írta a kommentjét, hanem eszébe jutottál később is, és ezzel visszaélni nem fair. Ugyanakkor szívből kívánom, hogy a sok veletek-gondolás segítsen feldolgozni a történteket! Jobbulást kívánok!
2013. aug. 22. 16:30
 72/113 anonim ***** válasza:
Most két érzés kavarog bennem, hogy az anyai részem mennyire aggódott es drukkolt másrészt az ember akiből "hülyét" csinaltak! De igy is az anya győzött mert el sem tudom kepzelni milyen érzés elvesziteni egy babat! Ezert kivanom, hogy feldolgozd mielőbb és egy új kicsi csodát hordj a szived alatt! A sebet el nem mulasztja de talán enyhíteni tudna a fajdalmadat!
2013. aug. 22. 16:45
 73/113 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom, ez mire volt jó!!!

Itt mindenki aggódik, meg érdeklődik, mi van veled, te meg 2 nap múlva méltóztatod közölni, hogy jaaaa ez 2 éve történt.

Sajnálom a dolgot, de ne csin.álj hülyét másokból.

És kérj segítséget a feldolgozásához, mert egyedül nem megy.

2013. aug. 22. 17:18
 74/113 A kérdező kommentje:

A történet több mint 2 éve volt,nem szültem azóta sem és már nem is fogok már a korom miatt sem ,meg persze nem is szülhetek ,mert meddő vagyok.

Viszont végül kárpótolt az élet ...a szívemben fogant a gyermekem ,de ennek ellenére néha visszajönnek az emlékek,de már nincs szerintem szükség pszichológusra ,akkor nagyon kellett volna!

2013. aug. 22. 18:08
 75/113 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon beteg vagy,fõleg,ha igaz,hogy màr veszítettél el babàt.. :-(

De annak örülök,hogy bevallottad,törölhetem a megvàlaszoltjaimból,én így ismeretlenül is aggódtam érted!

Fúj,még egyszer elolvastam a kérdést,undorító!

2013. aug. 22. 18:09
 76/113 anonim ***** válasza:
100%
Hát ez tényleg beteg ötlet volt, mert az hogy leírod jelen időben a kérdést és még kommenteket is írsz mintha most történne dolog. Két gondolat jutott eszembe vagy beteg vagy vagy tényleg kamu a kérdés.
2013. aug. 22. 18:28
 77/113 anonim ***** válasza:
Ja és a másik mit jelent hogy meddő vagy ill. mikortól vagy meddő?
2013. aug. 22. 18:28
 78/113 anonim ***** válasza:

A 8 hetes terhességem megszakadása után nem voltam hajlandó tűrni a lesajnálást és a vetélésről való beszélgetést. Pontosan azért nem, mert nem akartam totál becsavarodni. Szerencsére olyan férj, család és barátok állnak mellettem, akik teljes mértékben tudták tolerálni az ilyen irányú döntésemet. Azóta az első babánkról tudok mosolyogva beszélni, mert egy igazi csoda volt, hogy ő megtörténhetett velünk.

Sajnálom, hogy ennyire egyedül vagy és nincs senki és semmi, aki és ami meg tudná mutatni neked a helyes utat. Egyszerűen elkeserítőnek tartom, hogy képes vagy a két éve halott gyerekedről így beszélni. Ha már fel is eleveníted a történteket, elég szánalmas, hogy pont a tragédiát emlegeted fel és azon pörgeted magad még mindig. Akár a várandósággal kapcsolatos kérdésekre tapasztalatból válaszolhatnál - ha már itt töltöd az idődet - az itt normális kérdést feltevőknek amolyan segítő jelleggel. Nem ítéllek el, csak mélységesen sajnállak. Én is izgultam érted...

2013. aug. 22. 18:39
 79/113 anonim ***** válasza:
100%

Atyaég, ezt most tényleg el se hiszem, hogy ilyen van...

és hányan aggódtak érte...szánalmas!

2013. aug. 22. 18:41
 80/113 anonim ***** válasza:
100%

Lassan minden együtt érzést felvált a gyanakvás, és sajnos nem alaptalanul...:(

Azt hiszem búcsút intek ennek az oldalnak, mert ez itt a szivatás ne tovàbbja...:(

2013. aug. 22. 18:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!