21 hetes rémült kismama vagyok, szeretkeztünk a férjemmel, abba kellett hagyni, mert görcsöltem, majd felálltam és vegigfolyott a lábam szárán valami vizszerű, igaz vizelet lehetett?
Figyelt kérdés
Csak kevés jön ,de folyamatosan.2013. aug. 20. 20:46
32/113 anonim válasza:
Valoban ki pontoz le mindenkit? Te jo Isten van néhány érzéketlen barom! Vagy gyereke nincs vagy valami megkeseredett beteg ember!
34/113 anonim válasza:
Mivel az összes válasz le lett pontozva,nem válogattak közte,én azt mondom csak unatkozik.De most mindenkit felpontozok,ne egy ilyen troll miatt menjen le a százalékunk.
35/113 anonim válasza:
Remelem minden rendben lesz :(
36/113 anonim válasza:
Én is mindenkit felpontoztam, mert nagyon feldühített a sok rossz százalék, pláne egy ilyen kérdésnél. :(
37/113 anonim válasza:
Nem kell vele törődni,vannak sajna ilyenek.Remélem minden rendben van a kérdezővel.
38/113 anonim válasza:
Mi van veled kerdezo? Remeljuk minden rendben!
39/113 anonim válasza:
Biztos a kórházban van már szegény. Remélem nem lesz semmi baj, talán segít valamit, hogy ennyien drukkolunk érte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!