Vizelet üledék? 37hetes kismama vagyok és a vizelet üledékes laboreredményem ez lett20-30fvs lhs, bakt. -ok és még a vizelet mennyiségi fehérje:0,24gl most elkell mennem hétfőn vizelettenyésztére az hogyan működik? Ill ez az eredmény nagy bajt jelez?
szia
nem vészes.
nekem mindig vannak benne ilyenek, és a dokinőm felírta a
MONURAL-vizelettisztítót ,de ennek ellenére is vannak mindig bacik a vizeletemben hát ez ilyen.. laphámsejt,meg zsúfolva baktériumokkal.. de a többi érték mindig jó csak ez a fránya baci..
szintén 37 hetes kismama.
szerdán voltam NST-n csak annyi van a papírra írva hogy
reaktív. szóval jó, de tényleg jó lett a görbe !
a hasam már leszállófélben,a vérnyomásom is jó volt, kicsit vizes a lábam bár nekem nem tűnt fel,
jövőhéten megyek újra szerdán NST,UH, na meg vérvétel hogy kaphassak epidurált..
te hol fogsz szülni??
nekem is második baba,már van egy 2,5 éves lányunk
most kisfiú lesz a változatosság kedvéért :)
vannak jóslóim, iszom ezt a málnalevél teát, hátha segít..
26 éves vagy? mert én is annyi !
mi nem egy városban lakunk sajna.
én debreceni vagyok !
nincs orvosom a sorsra bízom magam, a lányommal is így volt,azért remélem kapok rendes ellátást anélkül hogy dugdosnom kéne a lóvét a zsebükbe..
bár igaz most mintha jobbak lennének a viszonyok a klinikán, jobb talán az ellátás egy fokkal..
jah igen, november 7-re vagyok hivatalos,
de még van november 5-ei időpont is
és október 25-30..is.
ez mind uh szerint meg menszi szerint :)
értem
na ez a sok időpont nálunk is meg van volt okt11 nov11 most pedig nov10:-)
mindenesetre könnyű és gyors szülést kívánok neked és sok egészséget mid2töknek:-)mi lesz a neve?nekem Dorkám lesz:-)
Attila lesz az apukája után (jó kis ruhatárcsere..)
de neked szerencséd van :)
nektek is jó egészséget, a vizelet miatt ne aggódj
ilyenkor teljesen más a hormonháztartás terhesség alatt, majd visszaáll a rend szülés után !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!