21 hetes rémült kismama vagyok, szeretkeztünk a férjemmel, abba kellett hagyni, mert görcsöltem, majd felálltam és vegigfolyott a lábam szárán valami vizszerű, igaz vizelet lehetett?
Figyelt kérdés
Csak kevés jön ,de folyamatosan.2013. aug. 20. 20:46
61/113 anonim válasza:
A kérdező valószinűleg vagy a kórházban van,vagy otthon kipiheni az ijedtséget.
62/113 anonim válasza:
Várjuk ,hogy írj nekünk! Remélem minden rendben!
63/113 anonim válasza:
én is nagyon remélem, hogy minden rendben veletek!
64/113 anonim válasza:
Azért nem válaszolt, mert
1. Kamu volt a kérdés
Vagy
2. Elvesztette a babáját ( ebben az esetben megértem, hogy nincs kedve ide irogatni)
Vagy
3. Kórházban van visszatartáson, és nincs lehetősége írni
Remélem a 3. Lehetőség, és minden rendben lesz!
65/113 anonim válasza:
Ot hete kh-ba kerultem verzessel a 32. heten. En ugyan akkor hirtelen nem irtam ki kerdest ide, mert a ferjem egybol a mentot hivta, de 2 napot voltam benn, es nem az lett volna az elso dolgom, hogy ide valaszolgassak, ugyhogy ketlem, hogy kamu lenne a kerdes, vagy a kerdezo szivatna itt a jonepet mero kedvtelesbol. Szerintem benn fogtak ot is par nap megfigyelesre.
67/113 A kérdező kommentje:
Mindenkitől elnézést kérek,több éve történt velem már ez ,elvesztettem a babát,szánalmas,hogy jelen időben adtam elő .
Nem tudom miért csináltam...beteg ötlet volt!
2013. aug. 22. 15:56
68/113 anonim válasza:
Sajnálom ami veled történt. De! 7 oldal jókívànsàg, drukkolás stb- t kaptál kommentbe. Ráadásul 2 napig várattál itt mindenkit a magyarázattal. Hozzá teszem szomorú a dolog de mégis megszivattál itt mindenkit!
69/113 anonim válasza:
Hmm... nem is tudom mit írjak... sajnállak, szerintem keress fel mielőbb egy pszichológust!
70/113 anonim válasza:
Sajnálatos dolog,amit még nem dogoztál fel.
De tanulság annak,aki hasonlót él át,hátha esetleg más sem ismeri fel elsőre a magzatvizet.
Egy pszihológushoz lehet jó lenne elmenned,talán segitene feldolgozni.
Azóta sem lett baba?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!