Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 21 hetes rémült kismama...

21 hetes rémült kismama vagyok, szeretkeztünk a férjemmel, abba kellett hagyni, mert görcsöltem, majd felálltam és vegigfolyott a lábam szárán valami vizszerű, igaz vizelet lehetett?

Figyelt kérdés
Csak kevés jön ,de folyamatosan.
2013. aug. 20. 20:46
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯
 101/113 A kérdező kommentje:

Csináltam az "Angyalok szülei vagyunk " oldalon emléket,de nagyon ritkán szoktam ránézni,akkor sírok egy sort ,aztán félreteszem ,szerencsére nem központi téma már az életemben ,de csak azért ,mert mélyen nagyon mélyen igyekeztem elrejteni magamban és nagyon hamar visszamnetem dolgozni is,nem hagytam el magam,legalábbis csak itthon .

Ezzel együtt kell és együtt is lehet élni.

2013. aug. 22. 22:51
 102/113 A kérdező kommentje:

Találtam egy idézetet :

" “Csak azt mondja meg valaki, hogy meddig fog ez tartani! Kibírok akármit, csak tudjam, hogy mennyi idő!”

Körülbelül két héttel Eszter halála után fakadtam ki így. Senki nem tudott válaszolni. Akkor azt mondták, nagyon egyéni, hogy kinek meddig tart a gyász. Fél év, egy év, egy élet?

Aztán megnéztem az Engedd el! (Rabbit hole) c. filmet. A következő idézet a filmből való (Becca, aki elvesztette a kisfiát, édesanyjával beszélget):

Becca: Elmúlik ez valaha?

Nat: Nem, szerintem soha nem múlik el. Nem, nekem 11 éve nem múlik el. De azért változik.

Becca: Hogyan?

Nat: Nem tudom… talán a súlya változik. Egy bizonyos ponton elviselhető lesz. Valami olyanná válik, amit becsúsztathatsz valami alá, és… mint egy téglát cipelhetsz a zsebedben. És… és néha egy kis időre el is feledkezel róla. De amikor egyszer csak benyúlsz a zsebedbe – és ott van. Ó igen, ilyen. Ami rettenetes lehet – mondjuk, nem mindig. Olyan… [mély levegő] nem pontosan ezt szeretted volna, de ezt kaptad a fiad helyett. Így tehát, ezt cipeled magaddal. És… és ez nem múlik el. Ami…

Becca: Ami milyen?

Nat: Tulajdonképpen… jó. "

2013. aug. 22. 23:05
 103/113 anonim ***** válasza:
55%

Sajnálom ami veled történt,de ez azért durva...:O

Keress fel egy orvost.

2013. aug. 22. 23:16
 104/113 anonim ***** válasza:
100%
Régebben olvasgattam az angyalokszülein. Azon filóztam, hogy hogyan lehet egy ilyen tragédiát ép ésszel kibírni. Ki lehet egyáltalán vagy csak ki kell bírni? Szóval engem nem lep meg ha valaki kissé megzakkan. Főleg ha nem hagy magának időt a gyászra. Nem tudom átérezni a veszteséget, de a történteken mindig sírok. Pedig az én fiam ép, egészséges.
2013. aug. 22. 23:38
 105/113 anonim ***** válasza:

Én vagyok az ikres kismama aki 2011. dec. 18-án elveszítette a 21. héten az iker magzatait. Szomorúan olvastam végig a posztot, minden egyes kommentet. Eddig nem akartam hozzászólni, de most úgy érzem, hátha segíthetek.

Kedves kérdező!

Ha gondolod írj privátban, és megosztom veled, hogyan lettem túl ezen. Persze feledni sosem feledem, de nem csak együtt élni lehet vele, hanem lehet másképp is.

2013. aug. 23. 08:43
 106/113 anonim ***** válasza:
Azt megkérdezhetem, hogy volt valami egészségügyi oka, hogy nem estél könnyen teherbe? Tudják, hogy mi okozta a méhszáj kinyílását? Ez bármikor bekövetkezhet akkor bárkivel? Mi lett veled és a férjeddel?
2013. aug. 23. 09:55
 107/113 anonim ***** válasza:

Istenem!!Ez annyira sokkolò!!

Èn megèrtelek kèrdrző,csak a sorokat olvasom de a hatalmába kerített ez a story!

Borzalom ès gyász.....csak ez jut eszembe,ès az ikres kismama is jelentkezett.Fuuuu ezt èn nem bírnám ki!!!!! :(((

2013. aug. 23. 10:33
 108/113 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Én is végig drukkoltam,neked DE!!!!Én egyáltalán nem haragszom és nem ítéllek el.Szerintem itt ehhez senkinek nincs joga aki,még nem veszített el gyermeket nem tudhatja ,h min mész keresztül.2 év nem hosszú idő,egyértelműen még nem dolgoztad fel a történteket ,amit abszolút megértek.Kérlek kérj segítséget ,mert a saját életedet könnyíted meg vele.Nagyon sajnálom ami veled történt!

2013. aug. 23. 13:23
 109/113 anonim ***** válasza:
100%
Nekem 12 évbe telt mire feldolgoztam a 33. héten halva született kisfiamat. :( Született utána két kislányom (akiket imádok félre ne értsétek), de mindig azt éreztem hogy valami, valaki hiányzik az életemből. Mindig a kisfiamra gondoltam, és arra hogy ha a jó Isten adna nekem egy kisfiút azzal biztosan hogy őt kapnám vissza és minden fájdalmam elmúlna. Sokat imádkoztam hozzá hogy igy legyen mert igy soha nem lesz teljes az életem. És végül meghallgatott mert 12 évvel utána megszületett a kisfiam és ha hiszitek ha nem mintha minden fájdalmam törölték volna, tudom hogy őt kaptam vissza, vagy csak azt akarom hinni, de nagyon, de igy most visszakaptam az életem. Nem azt mondom hogy nem gondolok rá, mert igy is minden nap az eszembe jut, de már nem úgy mint azelőtt...Ismét boldog vagyok!
2013. aug. 23. 15:44
 110/113 Liliom90 válasza:
0%
sajnálom,ha valóban így történt,de hogy az elején még válaszolgatott is a kérdező a válaszokra ,hát érdekes,hogy csak véletlen sikerült jelen időbe,de biztos vannak akiknek nincs jobb elfoglaltságuk,minthogy felhívják magukra a figyelmet.Szánalmas!
2013. aug. 23. 15:54
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!