Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 21 hetes rémült kismama...

21 hetes rémült kismama vagyok, szeretkeztünk a férjemmel, abba kellett hagyni, mert görcsöltem, majd felálltam és vegigfolyott a lábam szárán valami vizszerű, igaz vizelet lehetett?

Figyelt kérdés
Csak kevés jön ,de folyamatosan.
2013. aug. 20. 20:46
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
 111/113 anonim ***** válasza:
24%
Ez szornyu es nagyon szomoru. Nem is tudom, hogy kepesek otromba szavakat irni egyesek meg szanalmasnak titulalni a kerdezot. En nagyon sajnalom ot! Minel tobbet olvasom a hozzszolasokat, annal szomorubb vagyok. Kit erdekel az igeido es hogy mikor tortent. Megtortent es ez nagyon nehez lehet nekik.
2013. aug. 23. 21:33
 112/113 anonim ***** válasza:
70%

Atya ég, totál ki vagyok bukva! Eddig nem szóltam hozzá, de minden nap megkerestem a kérdést, és megnéztem, hogy történt-e valami, ismeretlenül is aggódtam, reméltem, hogy megoldódik a probléma.

Egyszerűen nem térek magamhoz, hogy ezt a kérdést képes voltál kiírni. Jóindulatból mondom, hogy kezeltesd magad, mert BETEG vagy!

2013. aug. 23. 22:18
 113/113 anonim ***** válasza:
Én nem ítélkezek senki felett. 15 hetes vagyok, sok problémám volt eddig és rettegek. Sokat imádkozok, hogy minden rendben legyen. Teljesen megértelek Téged is kedves kérdező! Ajánlom figyelmedbe A viskó című könyvet. Egy kislányát elveszítő apa megpróbáltatásairól szól és arról, hogyan találta meg ismét a saját lelki békéjét a világban. Egy olyan világban, ahol mindenki sajnálkozott az elején, majd el is felejtették a tragédiát és senki nem értette az apát, ő miért nem képes továbblépni évekkel később sem...Nekem segített :-) Remélem Te is megleled a megnyugvást!
2013. aug. 24. 08:35
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!