21 hetes rémült kismama vagyok, szeretkeztünk a férjemmel, abba kellett hagyni, mert görcsöltem, majd felálltam és vegigfolyott a lábam szárán valami vizszerű, igaz vizelet lehetett?
Figyelt kérdés
Csak kevés jön ,de folyamatosan.2013. aug. 20. 20:46
21/113 anonim válasza:
Hívj mentőt-most. Ne várd meg a férjed.
23/113 anonim válasza:
Görcsöltél is és még mindig szivárog...biztosan magzatvíz és az nem jelent jót...azonnal ügyelet!! Kívánom hogy minden rendben legyen,de írj ha haza értetek :)
24/113 anonim válasza:
Mi pont ma voltunk a kórházban, mert elöntött a víz. De kiderült, hogy nem is magzatvíz, hanem a terhesség alatt előfordulhat iszonyat bő, vizes folyás. Életemben nem hallottam még, de nekem az volt.
Remélem már kórházban vagy és minden oké!!!
27/113 anonim válasza:
Nagyon remélem,hogy már a kórházban vagy! Azonnal menni kell,ha ilyen van, inkább feleslegesen nézzenek,minthogy baj legyen.. Remélem minden rendben van!!!!
28/113 anonim válasza:
Kívánom teljes szívemből őszintén, hogy minden rendben legyen veled is és babaval is!
29/113 anonim válasza:
Én is remélem, hogy már a kórházban vagy és nem lesz semmi baj!
30/113 anonim válasza:
Valóban lehet erős folyás, de a görcs az aggasztó. Nagyon remélem, hogy rendben lesztek!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!