21 hetes rémült kismama vagyok, szeretkeztünk a férjemmel, abba kellett hagyni, mert görcsöltem, majd felálltam és vegigfolyott a lábam szárán valami vizszerű, igaz vizelet lehetett?
Talán azért írtam le,hogy nem jelenidő,hogy magamat is szembesítsem ezzel.
Utánaolvastam,hogy miért akarom megélni jelen időben és olvastam a post traumatikus stressz szindrómáról,lehet,hogy ilyen hosszú idő után is ez lehet velem.
Jaj, nekem már az elejétől olyan ismerős volt a történet. Kicsivel több mint két éve volt az is, emlékszem, mert kb akkor voltam én is 21 hetes terhes. Annak az anyukának is így végződött a története, de ő ikreket veszített el. Nem te voltál az?
Amúgy én nem haragszom rád, próbállak megérteni, de nagyon nehéz. Szánalmasnak sem tartalak, de valami nagyon nem ké most nálad sem fejben, sem lélekben. Kérj segítséget, mert azzal, hogy itt leírod a történetedet még egyszer, nem jutsz ki a gödörből.
Én drukkolok neked!
nagyon sajnálom ami veled történt. nem is tudom, hogy hogy lehet ezt feldolgozni, talán nem is lehet? nem tudom :(
szörnyű, hogy ilyen megtörténhet :(
próbálj meg egy szakemberrel beszélni a történtekről, valamennyit biztos tudnak segíteni neked! remélem nem magatokat okoljátok a pici elvesztése miatt.
mielőbbi gyógyulást kívánok neked!
egyébként én is többször ránéztem a kérdésre, és aggódtam érte, már amennyire egy ismeretlen emberért lehet. bennem nincs tüske, hogy így írta ki magából, sőt valahol meg is értem.. szerintem ez is egy módja annak, hogy feldolgozza a tragédiáját :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!