Hogyan tudom megbarátkoztatni a párom gondolattal, hogy az egy nagyon jó dolog, hogy kislányunk lesz? Annyira bánt a reakciója!
Figyelt kérdés
19 hetes vagyok és pár napja tudjuk, hogy kislány. Elötte nem is volt téma, hogy mit szeretnénk, de amióta megtudtuk, annyira maga alatt van a párom. Vártuk nagyon ezt a babát, sokmindent megtettünk, hogy megmaradjon (több vesztésem volt már) és eddig nagyon jó volt a kapcsolatunk. De ez most már rendesen fáj nekem, hogy így reagál. Próbálok kedves, türelmes maradni, vettem neki egy könyvet (Örülj, hogy lány), de most már ott vagyok, hogy nem bírom tovább, a sírás kerülget. Mit tehetek??2009. okt. 9. 12:37
41/44 anonim válasza:
Hát persze! :D
Nem pont azért hogy fiú legyen,hanem inkább hogy testvére is legyen,de szeretnénk ha fiú lenne!(tovább kell vinni a nevet!:D )
35 hetes km
42/44 anonim válasza:
most találtam ezt a régi kérdést, és érdekelne, mi lett veletek, kérdező? remélem, minden oké
43/44 A kérdező kommentje:
Szia, most vettem észre a kérdést.
Köszönöm, hogy érdeklődsz:). A nagylány már azóta lassan három éves és képzeld az apja szerelme. Kb napi szinten hallom apucit szerelmet vallani a nagylányának. És a slussz poén az, hogy kilenc hónappal ezelőtt született egy másik LÁNYUNK:)))) is:)! Apuci azt már annyira nem vette rosszul..de azt mondta, hogy harmadik gyerek kizárt, mert ha az is lány biztosan kardjába dől..meglátjuk!
Az az ominózus eset azért nyomot hagyott bennem..soha nem felejtem el neki azt a pár napot..és ha lehetséges, egy picikét ki is szerettem akkor belőle!!
2013. jan. 14. 21:28
44/44 anonim válasza:
Most láttam ezt a nqgyon régi kérdést, és meg szeretném kérdezni, hogy hogy vagytok Kérdező? Azóta próbáltatok harmadik gyereket vagy sem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!