Ugye nem vagyok egyedül a gondolattal?
nekem is most mennek a bölcsibe,24 hós és 13 hósak most..szeptemberben kezdik:-(((
nagyon rossz rágondolni is...
az elsőre meg ne figyelj,bizti valamilyen gyerektelen ember
1. Nem értelek. Miért te fizetnéd?
A gyedet a ledolgozott munkaideje és bejelentett munkabére után kapja, hogy gondozza a gyermekét.
A gyes a gyed töredéke és az is törvényesen jár neki.
Ennyi erővel minden beteg dögöljön meg, mert te fizetsz.
Nekem több, mint 10 év munkaviszonyom van, folyamatosan bejelentve, 250 e br. Már bocsásson meg a világ, ha a gyermekemmel akarok tölteni 2 évet.
Neked vagy nics gyereked vagy nem lehet gyereked, ha így vélekedsz vagy csak egy tini vagy.
Tegyél le az asztalra valamit, aztán követelj.
Ja, és a nyugdíjasok is dögöljenek meg, neeeem?????
Jézus.
2. voltam.
Semmi baja nem lesz a kicsidnek,sőt. Legalább megtanulja,hogy nem körülötte forog a világ,és hogyan kell közösségben lenni. Ez csak hasznára válik a későbbiekben. Régen már 5-6 hósan mentek a gyerekek bölcsödébe,és egyik sem lett lelki beteg. Nem kell annyira a gyereken lógni.
3 gyerekes anya
Az első kommentet nem minősítem :) remélem ilyen gondolkodás mellett nincs gyereke !! mert ha van tuti nem szülőnek való, akinek van gyereke és szereti az megérti amit a kérdező érez!!!
Én is biztos ezt fogom érezni, nekünk még van egy kis időnk! Légy bizakodó, kívánom a legjobbakat, de ne keseredj el, mert ha bölcsi is lesz a vége biztos nagyon szereti majd a kis játszótársait:)))
Szia!
Nekem is vissza kellett volna mennem dogozni, ha nem jön össze idejében a kistesó.
A torkom összeszorult, a gyomrom összerándult mikor álmatlanul forgolódtam éjszaka, miközben a békésen szunyókáló 2 évesemet néztem.
Mi 2 gyerkőcöt terveztünk, és úgy gondoltam, hogy nincs értelme vissza menni a 2 gyerek között, mert sokáig úgy sem várhattam volna vele (én 30 a párom 37 éves), így nekiláttunk a babaprojektnek. Szerencsére gyorsan összejött, így kaptunk egy pár év halasztást...
Biztos nem lesz könnyű, mert az embernek vagy a szíve szakad meg, vagy a pénztárcája lesz üres. Ti nem terveztek másik babát?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!