Ugye nem vagyok egyedül a gondolattal?
Szia!
Mi nem albérletben lakunk, én csak saját lakásba szerettem volna szülni..Hitelre sikerült megvenni, a kezdő 30 ezres törlesztőnk 60 ezernél tart... :((((( (devizahitel). Szóval az a nagy helyzet, hogy egy albérlettel jobban járnánk jelenleg... :S
Egyébként én sem szeretnék visszamenni az eredeti mhelyemre, mi tervezzük a kistesót.
Ha bölcsibe fog járni, vigasztaljon, hogy még így is nagyságrendekkel több időt tölthettél otthon a gyerekeddel, mint szinte bármelyik másik országban az anyukák!!!
Nem igazán akartam írni erre a kérdésre, mert én nagyon bölcsipárti vagyok. Lehet azért, mert a nővérem 25 éve bölcsödei gondozónő, látom, hogy hogyan zajlanak ott a dolgok, eddig mindig megnyugtató volt számomra, ahogy a kicsikkel bántak. Nekem még fél éves a lányom, majd jövő szeptembertől megy bölcsibe, de elképzelhető, hogy 4 órában hamarabb.
Azért írok mégis, mert írtad, hogy cicin alszik el nappal is. Ez gondot jelent bölcsödei szempontból, mert ott ugye nincs cici...a tesóméknak volt ilyen kislányuk, nagyon nem ment a beszokás emiatt. Ezért, ha már biztos, hogy bölcsibe kell adnod, akkor előtte erről le kell szoktatnod, mert csak sírni fog a bölcsibe. Egyébként meg a reggeli és esti szoptatás maradhat, amíg csak akarjátok.
Ne aggódj amiatt, hogy be kell adnod, most azt a világot éljük, hogy örülnünk kell a munkának, ti is albérletben laktok, kell a pénz sok mindenre. A gyereknek sem árt, és jó "előkészítő" az óvódához. Az a tapasztalatom a tesóm révén, hogy a legtöbb gyerek nagyon szeret bent lenni, sokkal másabb, mint az óvóda, egyénenként is foglalkoznak a kicsikkel ha kell, sok önállóságot tanulnak, és persze egymástól sok rosszasságot:-)
Hidd el, hogy élvezni fogja a gyerektársaságot, és ha jó a gondozónő, őt is szeretni fogja. A tesómhoz van, hogy visszajárnak az ovisok, mert kérik, hogy láthassák a gondozónénit. remélem etéren, szerencsétek lesz nektek is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!