Császáros szülés után hány nappal tudtad egyedül (minimális segítséggel) ellátni a dolgaidat, ha volt egy kb. két évesed is otthon?
2 császárom volt
az első után 4nappal mehettem haza de más másnap rohangáltam a kórházban :-) szal mire hazamehettem már nem volt gond a napi rutin persze azért nem teljese erőbedobással
mivel ő a második gyerek volt így 2gyerek volt otthon akit el kellet látni
a 2ik császár után 1,5 napot voltam bent és mehettem haza ugyan úgy a műtét utáni másnap már mentem ide oda
akkor ár 3 gyerek volt de ha lassan is de mindent meg tudtam csinálni
volt olyan aki 4ik nap még a lábát is alig tette ki a ágyból
szal egyéb függő ki mit bír
Szia.Szombat este csaszaroztak,vasarnap reggel mar setaltam.Hetfo delutan pedig hazaengedtek minket.A ferjem segitett a gyerekkel de a haztartast egyedul "vezettem".Nem voltam olyan gyors mint most de megcsinaltam mindent.
Ha az elso csaszart is jol viselted nem hiszem hogy most baj lenne.Tudod miket szabad/nem szabad csinalni tudod mennyit birsz el.Semmikepp se eroltesd meg magad.A gyerekek az elsok a tobbi varhat.
köszönöm a válaszokat.
Igen, nálunk 1. nap nem volt szabad felkelni, másnap vették ki csak a katétert is, akkor már sétáltam a folyósón, mert tudtam, hogy így hamarabb lehet gyógyulni. A dokim is ki volt akadva, mert akárhányszor jött vizitelni, sosem talált:) A gondom az volt, hogy 1 hétig ültem kórházban, utána 1 hétig anyámnál, mert a lakás nem volt kész, szóval ki voltam kímélve, és igazából nem is tudom, mit tudtam volna megcsinálni egyedül. Anyámnál kínomban már odaálltam rántott husit sütni, mert untam magam. Hazajőve áttakarítottam a lakást újra, ez volt a 3. héten. De azért szerintem ég és föld a különbség a 2,5 hét és a 4 nap között, főleg, ha ráadásul már van egy csemetéd otthon. Igazából lelkileg próbálok felkészülni rá, mert fizikailag nem tudom, most mit tehetnék, így, szülés előtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!