Hogyan tudom megbarátkoztatni a párom gondolattal, hogy az egy nagyon jó dolog, hogy kislányunk lesz? Annyira bánt a reakciója!
Szia!
10.09-én írtam Neked. Jól tetted hogy összepakoltál szerintem és ezzel sokkoltad egy kicsit. Gratulálok. Jó és akárhonnan nézzük nagyon bátor döntés volt mert akár az ellenkezője is történhetett volna hogy még jobban megharagszik. (Amúgy a biológiai részét meg a "férfi dönti" el, nekünk ehhez a részéhez hogy kislány vagy kisfiú lesz-e közünk nincs. Tehát ha valakit utálhatott volna az csak saját maga.) Neki most a lánya volt a gyorsabb! A következő hátha fiú lesz. A féltékenységét nem értem meg a tesójára... Mindig versenyeztek egymással? Haza mész szerintem olyan lesz mintha kicserélték volna. Lesni fogja minden szavad föleg ha rájött hogy tényleg hülyén fogta fel az egészet! Imádni fogja a kiscsajt!
Üdv! 28 hetes kismami vagyok!
Tudom szar hogy elmentél,de mint írtad a párod máris üzenetet küldött a megdöbbenés után!Nagyon úgy hangzik mintha csak észbe kap a végén!Nagyon drukkolok!Lehet hogy ez kellett volna már az elején és akkor kevesebbet stresszelitek magatokat!
Sok sikert!
Szia! Köszönöm, hogy érdeklődsz.
Igen, a helyzet változott, már mondogatja, hogy lánya lesz és szerintem várja is. Azért azt is mondja, hogy egyből utána próbálnunk kell a fiúra :).
Bár ezt nem mondom neki, bennem azért hagyott nyomot az a pár nap és az a nem várt reakció. Van, hogy eszembe jut és talán már nem is nézek 'úgy' rá, ahogy előtte..egy kicsikét kiszerettem belőle.
De mondom, azóta a régi, kedves, aranyos..és szeret minket.
Végre egy kicsit észhez kapott,szerintem ez kellett neki!Örülök neki!
Mint kiderült nekünk is lányunk lesz december vége-január elejére!Tudom,hogy fiút akart,de nagyon örül neki is!Bár neki is az volt utána az első szava,hogy második biztos fiú lesz,és hamar tesz is róla!Férfiak!:D De tudom,hogy alig várja a kiscunást!Vége felé már nagyon türelmetlen!
Párod is ilyen lesz,hidd el!
További jó babavárást!
Nem tudom,hogy írtad-e az előzőekben,de te mikorra várod?
Üdv.:
35 hetes kismama
Igen, én is örülök..már tényleg jobb a helyzet. Talán már várja is őt.
Én március első hetére vagyok kiírva, most vagyok a 28. hétben.
Gratulálok neked is a pici lányhoz..nagyon jó hír. Ezután próbáltok még egy fiúcskára is?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!