Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogyan tudom megbarátkoztatni...

Hogyan tudom megbarátkoztatni a párom gondolattal, hogy az egy nagyon jó dolog, hogy kislányunk lesz? Annyira bánt a reakciója!

Figyelt kérdés
19 hetes vagyok és pár napja tudjuk, hogy kislány. Elötte nem is volt téma, hogy mit szeretnénk, de amióta megtudtuk, annyira maga alatt van a párom. Vártuk nagyon ezt a babát, sokmindent megtettünk, hogy megmaradjon (több vesztésem volt már) és eddig nagyon jó volt a kapcsolatunk. De ez most már rendesen fáj nekem, hogy így reagál. Próbálok kedves, türelmes maradni, vettem neki egy könyvet (Örülj, hogy lány), de most már ott vagyok, hogy nem bírom tovább, a sírás kerülget. Mit tehetek??
2009. okt. 9. 12:37
1 2 3 4 5
 11/44 anonim ***** válasza:
12%

Na, egy újabb kérdés, ahol kiélheti az ócsárlási mániájukat a kismamák... -.-"

Az ember nem egy tökéletes, önzetlen lény... Főleg hogy nem ő szüli, és nem is tehet erről... Majd megszereti... Vagy nem...

2009. okt. 9. 13:28
 12/44 anonim ***** válasza:
74%

Szia! 13:00ás vagyok

Erre nem akartam így rákérdezni hogy nem-e a hormonok miatt fogod esetleg fel drasztikusabban. Ha egy ilyen hülye játék miatt most így van vele én ha már megszületett a kislány EGYSZER megszúrkálnám vele hogy azért lehetett volna mégis kisfiú. Hátha észbe kap hogy milyen bántás volt ez Neked. Én mindig úgy kezdem párommal hogy nem kötekedni akarok meg összeveszni de Nekem ez és ez ezért nem tetszik lehet Ő vele is így kell leülni beszélni. De jobb ha nőiesen hátulról támadsz hogy de szép kislány stb remélem hogy Te is ilyen szépet csináltál nekem. Jobban fogja a végére a kislányt várni mint a fiút. Kitartást és úgyis gyönyörű lesz! 16-17 év múlva úgyis puskával az ajtóban várja majd az udvarlókat egy baráti 8 órás elbeszélgetésre.

2009. okt. 9. 13:31
 13/44 anonim ***** válasza:
100%

Imádni fogja ne aggódj!!!

Én férjem nagyon lányt várt, fiunk lett. Aztán ezt úgy megszokta, hogy most másodiknak azt mondta reméli az is fiú lesz, mondtam h ne mondjon már ilyet, jobb lesz az a vegyespáros higgye el (én titkon éreztem már h ez a baba csak lány lehet).

Na lányka is tényleg.:)

Én mindig azt hangoztatom neki (és úgy is fogom intézni a dolgokat amennyire rajtam múlik) hogy egy kislány az mennyire imádja az apukáját és hogy a fiunk ugyan anyás, de a lányunk az higgye el, apás lesz :))

Na ez látom, hogy nagyon tetszik neki, hogy ő még egy nőnemű lénynek (rajtam kivül) ilyen FONTOS szerepet fog betöltetni az életében :)

Azt mondjuk nem kellett volna mondania a párodnak hogy szégyelli a lányt, de lehet csak kicsúszott a száján, hirtelen elkeseredésében.

Ha tényleg olyan rendes, meg kedves veled, akkor ennyire nem ismerheted félre gondolom, és megjön a jobbik esze!!

2009. okt. 9. 14:36
 14/44 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!! Én nem pontoztam le senkit..szamomra minden válasz..még ha nem is értek vele egyet..haszonos és tényleg értékelem, hogy véleményt adtok.

Bár a 13.28-as válazsolót nem értem. Szerintem a kérdésből, válaszokból és az én hozzászólásaimból is látszott, hogy nem a páromat akarom ócsárolni, mert akármilyen nehéz is nekem ez a helyzet, én ezt az ember nagyon szeretem. Egyszerűen kreatív válaszokat vártam a dilemmámra..pontosan ez a lényege ennek az oldalnak.

2009. okt. 9. 14:46
 15/44 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Nem próbáltál vele több testi kontaktust felvenni? Úgy értem hogy rátenni a kezét a pocidra, simogatni vele, kérdezni hogy ugye milyen jó érzés hogy mozog a pocimban? meg ilyeneket, hátha akkor könnyebben megbarátkozik. Erre mondják egyébként, hogy a kispapáknak is nehéz :) De lehet pont az kellene, hogy elsírd magad előtte, hátha akkor észbe kapna, látná hogy neked ez mennyire rossz érzés.
2009. okt. 9. 15:18
 16/44 A kérdező kommentje:
Igen, a testi kapcsolat jó ötlet, én is szeretném és a baba is nagyon mozog, de amióta megtudtuk a 'rémhírt' :(, nem akarja érezni a baba mozgását. Genetikai ultrahangra sem jött el velem, a videót sem nézte meg :(. Nem egyszerű :(.
2009. okt. 9. 15:34
 17/44 anonim ***** válasza:
80%
Húúú, akkor egy kicsit súlyosabb a dolog mint ahogyan képzeljük.... ez már tényleg túlzás, néhány napot-hetet várj, de ha nem csillapul az ellenszenve akkor attól tartok, hogy szakember véleményére is szükségetek lesz... egy kis óczkodás oké, de hogy azóta nem is akarja érezni a mozgását és nem is kíváncsi rá.... tényleg ez egy kicsit túlzás a részéről, túlmegy a normális csalódottságon...
2009. okt. 9. 15:46
 18/44 anonim ***** válasza:
67%

Szia Ne aggodj imádni fogja nekem az összes barinőmnek lánya van és minden apuka szerelmes a lányába!!!

Mi ma tudtuk meg hogy kislány lesz a párom majd kiugrik a bőréből pedig fiut "tervezett".:-)) de nem bánja nagyon örül és Ő is szerelmes lesz a kiscsajba!!!

2009. okt. 9. 16:52
 19/44 anonim ***** válasza:
50%
Szia! Először is gratulálok. A párod tényleg nem könnyű, de a nőknek/csajoknak korosztálytól függetlenül megvan az a tulajdonságuk, hogy a pasikat az ujjuk köré csavarják. Ha egyből nem is barátkozik meg a párod a gondolattal, akkor később a kis hercegnő gyönyörű mosolya majd elbűvőli. Lehet, hogy a szülés után a következő babánál már lányt akar újra. Szóval fel a fejjel, ne erőltesd a dolgot, majd megjön a jobbik esze, csak szeresd őt nagyon.
2009. okt. 9. 17:18
 20/44 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a kedves szavakat! Azota csak romlott a helyzet. Kiderült közben, hogy az unokateso fiu lesz. A párom egyszerűen kiborult, hogy az élete egy csőd, ő a legnagyobb loser a világon és utál mindent. Iszonyatosan kiborultam, gondolkodom, hogy osszepakolok és elmegyek a szüleimhez egy pár napra. Soha, de soha senki így még nem bántott meg!
2009. okt. 9. 18:23
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!