Hogyan tudom megbarátkoztatni a párom gondolattal, hogy az egy nagyon jó dolog, hogy kislányunk lesz? Annyira bánt a reakciója!
Szerelmes lesz belé amikor már meg lesz. Főleg hogy sokat próbálkoztok! Én páromnak azt mondtam viccesen amikor Ő is a fiút emlegette folyamatosan hogy: ha kislány lesz ba...meg ott hagyom, haza nem hozom, az nem a Tiéd, ha nem fogod szeretni nekem sem kell, Ha senki nem cserél velem egy kisfiúra akkor nem hozom haza. Ezt kétszer ellöttem levegővétel nélkül és azóta nem fiút emleget. Mostmár mikor mit. Még nem tudjuk mi lesz. Családtervezőhőz kéne elmenni lehet ebben is tud segíteni hogy másképp lássa. Mutogasd neki a kislányokat utcán bevásárlóközpontban hogy nézd milyen szép, milyen szép kis királylány de szépen van felöltöztetve, Én így igyekeztem kiütni azt hogy egyikhez jobban húzzon mint a másikhoz. Egy szép kislány is hamar változtathat. Szerintem.
Szorítok nagyon. Írjál majd hogy mi lett az eredmény nálatok. Menjetek el egy 4d-re hátha ott közelebb húzza a szíve szívhangot hallja az lehet meghatja Őt nagyon.
Hát elég bunkó, már bocsi. Az én párom lányt akart, fiú lett. De neki is nagyon örült. Mindenkinek van egy titkos vágya, amit elképzelt, milyen lesz, ha gyereke lesz. Ő nyilván az együtt pecázást és a vagyány kis csajozógépet képzelte el:-)
Ez úgyis addig tart, amíg a lány megszületik, hiszen akkor az apa szerelmes lesz. Nincs kivétel:-)
A férjem is tudom, titkon nagyon szeretné, ha a második lány lenne, de azt mondta, szuper lenne egy fiú is.
Szerintem ez el fog múlni néhány napon belül nála, ha makacsul kitart amellett, hogy neki nem lehet lánya, akkor érdemes elbeszélgetni vele egy kicsit. Mondjuk az ilyen beszólás miatt biztos lekevertem volna neki egyet.
Ganxsta Zoli azt mondta: "MINDEN RENDES EMBER ELSŐ FIA - LÁNY"
Fel a fejjel, úgyis szerelmes lesz belé :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!