Én vagyok az abortusszal vívódó lány! Még egy utolsó mentsváram van, ez megvalósítható?
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..
Én írtam ezt a kérdést, abban azt írtam, úgy döntöttem megcsináltatom az abortuszt.
Egy utolsó esélyem van. Megtartom a babámat, élek teljesen egyedül vele egy panelban, aminek a számláit valószínű anyukámmal közösen fogjuk fizetni. Szóval neki a saját lakását és ezt is fel kel majd tartania, mert dolgozni nem tudok, be kell fejeznem a jogi egyetemet.Majd felveszek diákhitelt, megpróbálom behazudni valahogy, hogy kapjak gyedet, kapok még árvaellátást apukám után és felveszem az összes létező segélyt, amit ilyen helyzetben adnak.Család nincs, akire számítsak, abban reménykedhetek még, hogy időközbe na párom észhez tér és visszajön hozzánk.Ugyanis, csak akkor marad 100%ig mellettem, ha elvetetem a babát.
Így szerintetek érdemes megtartani vagy ekkora nyomorba ne szüljek gyereket?
Hát ez kész. Tisztességgel, szeretettel nevelem a gyerekem, és azt mondod, hogy ezért pofont fogok kapni az élettől? :)
El akarod vetetni a gyered egy sz*rházi ember miatt (nem, nem ezmiatt, hanem nekem is kényelmetlen a gyerek), és itt vársz támaszra és megértésre? Hát hogy gondolod ezt?
Takarodj itten, te senkiházi gyilkos.
HOgy döntöttél?
(Ha jól emlékszem ma vagy tegnap kell/ett választ adnod ?!?)
Hát én sem értem h minek kell lepontozni, utolsó előtti vagyok és csak megkérdeztem h hogy döntött..... ezzel semmilyen véleményt nem írtam.... csak ha már elpazaroltunk erre a nőszemélyre ennyi felesleges időt, akkor illet volna valamit írnia.
Szerintem KAMU volt az egész..... jól felborzolta a kedélyeket. Várom DRÁGA h ismét lepontozz.
Azt se tudod hol vagy!
Azt írod dolgozni luxus?Szerinted a kismamák,kisgyerekes anyukák dolgoznak?Mert ha nem vetted volna észre,többnyire ők írnak.
És egyáltalán hogy jössz te ahhoz,miss Tökély,hogy itt szitkozódj?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!