Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Én vagyok az abortusszal...

Én vagyok az abortusszal vívódó lány! Még egy utolsó mentsváram van, ez megvalósítható?

Figyelt kérdés

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..

Én írtam ezt a kérdést, abban azt írtam, úgy döntöttem megcsináltatom az abortuszt.

Egy utolsó esélyem van. Megtartom a babámat, élek teljesen egyedül vele egy panelban, aminek a számláit valószínű anyukámmal közösen fogjuk fizetni. Szóval neki a saját lakását és ezt is fel kel majd tartania, mert dolgozni nem tudok, be kell fejeznem a jogi egyetemet.Majd felveszek diákhitelt, megpróbálom behazudni valahogy, hogy kapjak gyedet, kapok még árvaellátást apukám után és felveszem az összes létező segélyt, amit ilyen helyzetben adnak.Család nincs, akire számítsak, abban reménykedhetek még, hogy időközbe na párom észhez tér és visszajön hozzánk.Ugyanis, csak akkor marad 100%ig mellettem, ha elvetetem a babát.

Így szerintetek érdemes megtartani vagy ekkora nyomorba ne szüljek gyereket?

2009. júl. 22. 16:07
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 81/90 anonim ***** válasza:
69%
Ez igen! Jól fel borzoltad a kedélyeket. Én még nem írtam neked. Figyelj én 11 hetesen elvetéltem ,nagyon borzalmas érzés volt. Tudom merőben más az én esetem. Neked kell döntened! De ha ide írtál akkor biztos nem tudsz,vagy önállótlan vagy. Ebbe senki nem szólhat bele. Én vállalnám egyedül!!!!!!! A párod meg had menjen!
2009. júl. 23. 20:10
 82/90 anonim ***** válasza:
72%
Szerintem Te inkább a kifogásokat keresed,miért ne tartsd meg,nem a megoldásokat a kérdésre!
2009. júl. 24. 06:32
 83/90 anonim ***** válasza:
85%
Nézd, ha eldöntötted hogy elveteted, akkor tényleg nincs értelme itt lelki támaszt/vígaszt kérned. Ezt ne várd el egy kismamától sem, aki épp a szíve alatt hordja a gyermekét, és éppen a világ legboldogabb emberének érzi magát, sem pedig az olyan hölgyektől sem, akik küzdenek azért hogy gyermekük lehessen, és lehet hogy az élet legnehezebb pillanatait élik meg lelkiekben. Tényleg fordulj a párodhoz, az anyukádhoz, ha mindketten támogatják a döntésedet, akkor próbáljátok együtt túlélni ezt a nehéz időszakot. Ez a lehető legjobb amit tehetsz.
2009. júl. 24. 10:45
 84/90 anonim ***** válasza:
37%

Hát ez kész. Tisztességgel, szeretettel nevelem a gyerekem, és azt mondod, hogy ezért pofont fogok kapni az élettől? :)

El akarod vetetni a gyered egy sz*rházi ember miatt (nem, nem ezmiatt, hanem nekem is kényelmetlen a gyerek), és itt vársz támaszra és megértésre? Hát hogy gondolod ezt?

Takarodj itten, te senkiházi gyilkos.

2009. júl. 24. 12:25
 85/90 anonim ***** válasza:
43%

HOgy döntöttél?

(Ha jól emlékszem ma vagy tegnap kell/ett választ adnod ?!?)

2009. júl. 24. 16:44
 86/90 anonim ***** válasza:
61%
19.9-es vagyok!Tudom miről beszéltem és Te engem ne fenyegess te kis r.... ha valaki tudja miről beszél ,hát képzeld én igen!Tudod én egy gyermekemet sem vetettem el Hál Istennek született négy ,8-at elvetéltem:( /Beteg volt a petefészkem/ tavaly petefészekrákkal mütöttek ,élet halál között voltam:(kemoterápiák stb....... ugy hogy te nekem ne oszt az észt azért vagyok rossz mert én ellenben veled boldog voltam h az én méhemben gyermekek növekedtek ,talán életem legszebb időszaka volt!Köszönöm Istennek h megajándékozott a gyermekeimmel 16 éves korom óta beteg volt a jobb petefészkem és ha tlán évek mulva ,ezért a hülyeségedért nem lehet majd gyermeked akkor mit fogsz csinálni?Utólag késő lesz nyalogatni a sebeidet!Mindenki segiteni szeretett volna neked ,de aki nem támogatott abban h vetesd el a gyermeked azt sorra lepontoztad és minden naploponak elnevezted!Ki vagy te egyáltalán?Van neked lelkiismereted?Kit átkozol te?kismamákat ,anyukákat?Milyen egy lény vagy te?gondolkozz és mélyen szégyeld magad!
2009. júl. 25. 22:39
 87/90 anonim ***** válasza:
39%

Hát én sem értem h minek kell lepontozni, utolsó előtti vagyok és csak megkérdeztem h hogy döntött..... ezzel semmilyen véleményt nem írtam.... csak ha már elpazaroltunk erre a nőszemélyre ennyi felesleges időt, akkor illet volna valamit írnia.

Szerintem KAMU volt az egész..... jól felborzolta a kedélyeket. Várom DRÁGA h ismét lepontozz.

2009. júl. 26. 11:26
 88/90 anonim ***** válasza:
50%
Elmehetsz a sunyiba!!!!!!!!!!!!!!! H*lye kis r*b*!!!!!
2009. júl. 26. 21:11
 89/90 anonim ***** válasza:
65%

Azt se tudod hol vagy!

Azt írod dolgozni luxus?Szerinted a kismamák,kisgyerekes anyukák dolgoznak?Mert ha nem vetted volna észre,többnyire ők írnak.

És egyáltalán hogy jössz te ahhoz,miss Tökély,hogy itt szitkozódj?

2009. aug. 1. 10:05
 90/90 anonim ***** válasza:
65%
Kiváncsi vagyok, hogy döntöttél. Kérlek írd meg!
2009. aug. 1. 11:50
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!