Én vagyok az abortusszal vívódó lány! Még egy utolsó mentsváram van, ez megvalósítható?
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..
Én írtam ezt a kérdést, abban azt írtam, úgy döntöttem megcsináltatom az abortuszt.
Egy utolsó esélyem van. Megtartom a babámat, élek teljesen egyedül vele egy panelban, aminek a számláit valószínű anyukámmal közösen fogjuk fizetni. Szóval neki a saját lakását és ezt is fel kel majd tartania, mert dolgozni nem tudok, be kell fejeznem a jogi egyetemet.Majd felveszek diákhitelt, megpróbálom behazudni valahogy, hogy kapjak gyedet, kapok még árvaellátást apukám után és felveszem az összes létező segélyt, amit ilyen helyzetben adnak.Család nincs, akire számítsak, abban reménykedhetek még, hogy időközbe na párom észhez tér és visszajön hozzánk.Ugyanis, csak akkor marad 100%ig mellettem, ha elvetetem a babát.
Így szerintetek érdemes megtartani vagy ekkora nyomorba ne szüljek gyereket?
Egyetlen nő volt idáig életemben,akinél megértettem,hogy abortuszt akart.
44 éves nő volt,iskolaigazgató,3 nagy gyerekkel,két éve spirállal,és mégis teherbe esett.Na őt megértem...van gyereke,védekezett,idősebb már...stb.
DE TÉGED NEM!
Csak remélni tudom,hogy lesz még gyereked...bár hogy megérdemled e...
Szerintem bolond vagy, ha elveteted. Meg fogod utálni magadat is, a párod is és még egy babád sem lesz, aki megvígasztalhatna. Ha gyereket szeretnél pici korod óta, egy pasi sem éri meg, aki arra kér, hogy vetesd el. 120 ezer forintból meg (amit legutóbb írtál), saját lakásban egyeltalán nem fogtok nyomorogni. Nem tudhatod, hogy az életben sikerül-e még valaha teherbe esned...
NE TEDD!!!
17:39es nem te döntöd el, hogy megérdemlem e vagy sem, hogy legyen babám!Nem azt kértem, hogy bántsatok, segítséget kértem ,amit pár válaszoló megadott, akkor is, ha nem azt mondta, amit hallani szeretnék!
Te szégyelld el magad a többi gonoszkodóval egyetemben, hogy egy kétségbeesett lánnyal ilyenek vagytok!Majd megbüntet érte titeket a sors vagy az Isten, attól függ miben hisztek!
A 120ezer ft akkor lenne, ha anyukám befogadna magához.De nem teszi.Így sokkal kevesebből kéne egyedül megoldanom.
Már csak annyit írok,hogy nehogy már még azt várd,hogy itt ápolgassuk a szegény összetört lelkivilágodat.Aki képes rá,hogy elvetesse a gyerekét,az tőlem ne várjon lelki ápolgatást.
Na ennyi,én befejeztem...gondolom örülsz neki.
Rosszat mindenesetre nem kívánok neked,alakuljon úgy az életed,ahogy neked a legjobb de vigasztalni sem foglak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!